کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
دوستان من تا دو هفته جایی هستم که نت ندارم متاسفانه تا همراهیتون کنم...

آرزوی موفقیت و پیروزی در لاتاری 2015 دارم برای همتون...

فعلا خدانگهدار
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، h.shayan ، amirghn ، lighter ، aida123 ، mahbube ، بازگشت ، baran21 ، alirezanz ، ricky_may1980 ، Fifi2015 ، MEHR52 ، satin ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 19:41)mahbube نوشته:  این اهنگایی که امرو گذاشتید هم حجمش زیادن هم دیر دانلود میشن! بخدا من دیرو حجم 2 گیگ گرفتم Sad باز تموم شه حوصله ندارم شارژ کنم

آره چون کیفیتش بالاست .

دوست عزیز شما نامحدود رو بگیرید . خیلی به صرفه هستش

ولی اگه باز خواستید دانلود کنید . لینک هارو بزارید بین ساعت 1 شب تا 7 صبح که از حجمتون کم نمیشه دانلود کنید .

سرور این آهنگ ها هم چون تو اروپا هستش و یه جایی تو اون کوچه پس کو چه ها هستش . طول میکشه . Big Grin

ولی دور از شوخی چون این آهنگ ها پولی هستش و به سفارش رسمی کانال یورو نیوز ساخته شده
http://www.euronews.com/eurovibes#eurovibes1

من مجبورم از این سرور رایگان دربه داغون و به زور پیداش کردم استفاده کنم

امیدوارم که یه روزی بتونم از امریکا بخرم همچین اهنگایی رو .
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، ary ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 19:48)mona_usa نوشته:  دوستان من تا دو هفته جایی هستم که نت ندارم متاسفانه تا همراهیتون کنم...

آرزوی موفقیت و پیروزی در لاتاری 2015 دارم برای همتون...

فعلا خدانگهدار

مونا جان جای خالیه شما اینجا فراموش نمیشه .

امیدوارم تو لیست برندگان باشیم .

براتون آرزوی موفقیت میکنم ... برای منم دعا کنید .
تشکر کنندگان: mahbube ، بازگشت ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 16:06)mahbube نوشته:  Sad
(2014-04-24 ساعت 15:46)saeed_gh نوشته:  چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
دل دیوانه را دیوانه تر کن
مرا از هر دو عالم بی خبر کن
بیا امشب شرابی دیگرم ده
ز مینای حقیقت ساقرم ده
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم

عالیهههههههههه اینSad

عالیهههههههههههههه ا

سیمین بهبهانی
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: adonis2006 ، mahbube ، shadi79 ، alirezanz ، King Eagle
اره کیفیتش بالاس
از 19 اسفند نامحدود از جایی که ازش نت میگیرم برداشته شد و من بدبخت شدم هر هفته هی میرم شارژ میکنم کشتن منو یارو میگه ماهی 12 گیگ دانلود داری! والا 4تا اهنگ صوتی میگیرم همش
1شب میخابم لپ تاپم اف میکنم دیگ ! Smile بدبخت همش روشنه
تشکر کنندگان: sasybala69 ، adonis2006 ، alirezanz ، Mansour92
TongueTongue......بشمار............فقط......6.......روز......مانده............TongueTongue
Wink
Smile
Cool
Big Grin
Cool
Tongue
تشکر کنندگان: lighter ، shadi79 ، alirezanz ، saeed_gh ، Fifi2015 ، satin ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 20:26)mahbube نوشته:  اره کیفیتش بالاس
از 19 اسفند نامحدود از جایی که ازش نت میگیرم برداشته شد و من بدبخت شدم هر هفته هی میرم شارژ میکنم کشتن منو یارو میگه ماهی 12 گیگ دانلود داری! والا 4تا اهنگ صوتی میگیرم همش

از جاي ديگه بگير كه فري باشه. من روزي 3-4 گيگ فقط فيلم و سريال دانلود ميكنم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: mahbube ، sasybala69 ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 15:00)aminb نوشته:  اهداف من از مهاجرت به آمریکا در این 3 عکس خلاصه میشه(شوخی):

[عکس: rumah-idaman-kita.jpg]

آخ گفتی عکس آخر آرزوی دیرینه منه که تو یه همچین خونه ای زندگی کنمBig Grin
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
تشکر کنندگان: faridl14 ، alirezanz ، babak433 ، babak433 ، Mansour92 ، saeed_gh ، satin ، King Eagle
سلام دوستان ديگه چيزي به اخر راه نمونده بياييد همه با هم دعا كنيم ادنايي كه واقعن حقشونه و توانايي رفتن دارن برنده بشن
تشکر کنندگان: mahbube ، amirghn ، aida123 ، hamid32 ، baran21 ، lighter ، alirezanz ، Mansour92 ، saeed_gh ، Fifi2015 ، MEHR52 ، satin ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-24 ساعت 20:36)reyhaneh_h نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 20:26)mahbube نوشته:  اره کیفیتش بالاس

از جاي ديگه بگير كه فري باشه. من روزي 3-4 گيگ فقط فيلم و سريال دانلود ميكنم.

iاخ اخ گفتی میدونی چن وقته هیچ فیلمی ندیدم Sad تو فکرشم
تشکر کنندگان: amirghn ، alirezanz
در مورد پرواز کلی تحقیق کردم
ترکیش پرواز مستقیم داره اگه رفت برگشت بخریم برای حدودا ۳ ماه آینده در میاد ۸۷۰ دلار مستقیم . ۱۱ساعت و ۴۵ دقیقه زمانشه
از اینجا هم معمولا پرواز های چارتر آف میخوره یه طرفه میشه ۲۵۰ تومان ( ۸۰ دلار رفت و ۸۰ دلار برگشت) مجموعا میشه ۱۰۳۰ دلار.
بررسی کردم پرواز های ایران صبح و ظهر و بعد از ظهر میرسه اونجا و به هر پرواز ترکیش از ۱ ساعت تا ۷ ساعت فاصله داره.
با توجه به اینکه میشه وارد خاک ترکیه هم شد بدون ویزا حتی میشه جوری برنامه ریزی کرد که یه روز کامل بمونی و حسابی استراحت کنی یا یه دور کوتاه بزنی و بری سر پرواز بعدی
فرودگاه آتاتورک هم جای مناسبیه برای استراحت . من دو بار در حدود ۵ ساعت اونجا موندم ولی اصلا اذیت نشدم. کارکنانش هم کلی با احترام برخورد میکنن.

(2014-04-24 ساعت 21:43)karkiaa نوشته:  در مورد پرواز کلی تحقیق کردم
ترکیش پرواز مستقیم داره اگه رفت برگشت بخریم برای حدودا ۳ ماه آینده در میاد ۸۷۰ دلار مستقیم . ۱۱ساعت و ۴۵ دقیقه زمانشه
از اینجا هم معمولا پرواز های چارتر آف میخوره یه طرفه میشه ۲۵۰ تومان ( ۸۰ دلار رفت و ۸۰ دلار برگشت) مجموعا میشه ۱۰۳۰ دلار.
بررسی کردم پرواز های ایران صبح و ظهر و بعد از ظهر میرسه اونجا و به هر پرواز ترکیش از ۱ ساعت تا ۷ ساعت فاصله داره.
با توجه به اینکه میشه وارد خاک ترکیه هم شد بدون ویزا حتی میشه جوری برنامه ریزی کرد که یه روز کامل بمونی و حسابی استراحت کنی یا یه دور کوتاه بزنی و بری سر پرواز بعدی
فرودگاه آتاتورک هم جای مناسبیه برای استراحت . من دو بار در حدود ۵ ساعت اونجا موندم ولی اصلا اذیت نشدم. کارکنانش هم کلی با احترام برخورد میکنن.

اون ۸۷۰ دلار اول که گفتم رفت و برگشت از استانبول به شیکاگو بود .
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: sasybala69 ، adonis2006 ، nora ، alirezanz ، mahbube ، saeed_gh ، Fifi2015
سام علیکوم Cool

اینم یه موزیک تاپ برای بر و بچ دیترویت میشیگان....Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: karkiaa ، alirezanz ، lighter ، saeed_gh ، Fifi2015 ، King Eagle
سلام دوستای گلم
خسته نباشید
تشکر کنندگان: karkiaa ، alirezanz ، saeed_gh ، Fifi2015 ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 10:42)hedyhoney نوشته:  بچه ها کیا تصمیم دارند بلیت آمیرکاشون و دو طرفه بگیرن؟موضوع مهمیه ها

من حتی اگه جهنم هم برم بلیط دو طرفه میگیرم، بهشت که جای خود داره..
درضمن خیلی قیمت بلیط رفت و برگشت با رفت خالی فرقی نمی کنه!
تشکر کنندگان: alirezanz ، Mansour92
بلیت 2طرفه 100%بهترهBig Grin
تشکر کنندگان: hedyhoney ، zabina ، alirezanz ، saeed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان