کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
Mahbube اگه اين عكس آواتار خودتي، خيلي خوشگلي!
اميدوارم برنده بشي ..
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: alirezanz ، mahbube
(2014-04-24 ساعت 13:28)faridl14 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:11)babak_m نوشته:  سلام به همه دوستان .......
کسی میدونه بانک مرکزی با ارائه ویزا تا چه مقدار عرض دولتی میده؟
عرض؟! ارض؟ عرز؟
والا فکر نکنم خیلی کاری به ویزا داشته باشند اگر هم داشته باشند احتمالا کمتر هم بدهند!
ولی برای مسافرا در حالا حاضر قانون اینه که 300 دلار به عزای(!) هر مسافر بالای دوازده سال اونم یکبار در سال.
این بدان معنی است که اگر شما قبول بشی ارذی که میدن از هزینه صدور ویزا که 330 دلاره هم کمتره! و دفعه بعد هم که با ویزا اینشالله میخوای تشریف ببری ولایت فرنگ دیگه حتی همون ارظ هم به شما تعلق نمیگیره.
خیی اهمیت نده. مهم اینه که اونموقع قبول شدی نی ناش ناش کنان اصلا متوجه حضور عرذ دولتی هم نمیشی!

1-ارز Smile
2- ازاء یا ازای Smile
تشکر کنندگان: Farshid22 ، faridl14 ، alirezanz ، saeed_gh
[عکس: time.JPG]
تشکر کنندگان: hamid32 ، Farshid22 ، h.shayan ، alirezanz ، saeed_gh
دیشب خیلی استرس داشتم ولی امشب اصلا استرس اعلام نتایج رو ندارم. فکر می کنم در این مورد هم به جای یک خط مستقیم دارم یک مسیر نوسانی رو طی می کنم Smile
تشکر کنندگان: Farshid22 ، farshid232 ، alirezanz ، saeed_gh ، King Eagle
بلیط دو طرفه بهتره خو. ولی حساب کنین ببینین که دوباره باید بلیط بگیری بری امریکا؟ خوب چه کاریه هزینه ها که بیشتر میشه
تشکر کنندگان: h.m4571 ، alirezanz ، hedyhoney
این شخص کیس نامبرش خوبه،!
یعنی زود میره مصاحبه یا نه؟!
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 08:05)hedyhoney نوشته:  صبح عالی پرتغالی
عجب هوایی شده مشهد.آدم یاد صبح میامی میفته

چه شبهاتیBig Grin

هنوز دارم صفحات عقب مونده رو میخونم جونم در اومدSmile

(2014-04-24 ساعت 10:13)shimoda نوشته:  دوستان لطفا پست اول اين تاپيك رو يه بار ديگه بخونيد
شما اجازه پست كردن مطلب يا عكسي كه خلاف عرف جامعه هست رو نداريد
من نه دوست دارم كسي رو محروم كنم نه اينكه اين تاپيك رو قفل كنم، لطفا خودتون اين مساله رو رعايت كنيد

ای خداSadSadSadSadSadSadSad
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: feligoli ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 12:22)adonis2006 نوشته:  دوستان بهتره که شمارش معکوس رو با جملات و قوانین مفید ادامه بدید .
از دیروز احساس ناراحتی میکنم . که اینجا تبدیل شده به چت روم . و از هر 10 صفحه هیچ کلمه ای مفیدی ندیدم .

اصلا مشخص نیست دوستان در مورد چی صحبت میکنن ؟؟ یهو فوتبال اومده وسط . و از طرف بعضی از دوستان حرفای کاملا دور از موضوع و پرت رو اینجا باز میکنن .
دوستانی که علاقه به باز کردن موضوعاتی خصوصی دارند توجه کنند قسمی به نام پیام خصوصی در سات طراحی شده بابت اینگونه مسائل .

واقعا من دارم نا امید میشم از این همراهیه شما برای شمارش معکوس . و از دیروز چند بار تصمیم به ترک مهاجرسرا گرفتم .

مدیران لطفا پیگیری کنن و موارد بسیار دور رو کنترل و یا حذف و حتی محروم کنن .

با تشکر

ای بابا نیومده کجا برین؟Wink

چه وضعی شده ها همش همه مارو تهدید میکنن

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: feligoli ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 19:48)mona_usa نوشته:  دوستان من تا دو هفته جایی هستم که نت ندارم متاسفانه تا همراهیتون کنم...

آرزوی موفقیت و پیروزی در لاتاری 2015 دارم برای همتون...

فعلا خدانگهدار

مونای عزیز
امیدوارم با خبر قبولی برگردی به تاپیک برندگان!
تشکر کنندگان: alirezanz ، mahbube ، ricky_may1980 ، saeed_gh ، Fifi2015 ، MEHR52 ، feligoli ، King Eagle ، battosai
1111یکی لطفا بگه این کیس نامبر چه زمانی وقت مصاحبه میاد واسشون؟؟
هرچی بیشتر باشه دیرتر میشه؟
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: mahbube ، King Eagle
quote='adonis2006' pid='484000' dateline='1398326713']
(2014-04-24 ساعت 12:31)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:22)adonis2006 نوشته:  دوستان بهتره که شمارش معکوس رو با جملات و قوانین مفید ادامه بدید .
از دیروز احساس ناراحتی میکنم . که اینجا تبدیل شده به چت روم . و از هر 10 صفحه هیچ کلمه ای مفیدی ندیدم .

اصلا مشخص نیست دوستان در مورد چی صحبت میکنن ؟؟ یهو فوتبال اومده وسط . و از طرف بعضی از دوستان حرفای کاملا دور از موضوع و پرت رو اینجا باز میکنن .
دوستانی که علاقه به باز کردن موضوعاتی خصوصی دارند توجه کنند قسمی به نام پیام خصوصی در سات طراحی شده بابت اینگونه مسائل .

واقعا من دارم نا امید میشم از این همراهیه شما برای شمارش معکوس . و از دیروز چند بار تصمیم به ترک مهاجرسرا گرفتم .

مدیران لطفا پیگیری کنن و موارد بسیار دور رو کنترل و یا حذف و حتی محروم کنن .

با تشکر

اسم تاپیک "شمارش معکوس هست" در کنار ارایه ی جزییات خوندنی جالب از دیار آ.زادی سعی میشه تا با بحثای دیگه زمان باقی مونده به سرعت برای دوستان گذر کنه...

یه سوال دارم از شما... آیا گذاشتن افراد در حال بازدید و یا آهنگ مربوط به این تاپک هستش؟ این وقت باقی مونده رو الکی با بحثای نامربوط خراب نکنید

دوست عزیز من بنا به رسم سالهای پیش که دوستان گفته بودند هر پستی رو ارسال کردم . و هیچوقت پستی رو ارسال نکردم که هیچ پستی باعث اذیت کردن کسی بشه .

رسم بر این بود که .
با آهنگ
با عکس
با گذاشتن یکسری از مسائل مفید
تا لحظه های آخر با هم باشیم .

ولی مثل اینکه بچه ها خیلی از موضوع دور میشن .

به نظر من میتونن این موضوعات رو جای دیگه دنبال کنن .

شما بلد نیستید کسانی رو که تو یک حال هوای انتظار هستن و شاید استرس داشته باشند و نگران باشند . رو همراهی کنید .
پس با موضوعات حوصله بر حال و هوای کسانی دیگر رو بهم نزنید . من نمیدونم فوتبال چه ربطی داره به این موضوع
[/quote]
شما مثله این که اعصاب مصاب نداریا موضوع ازادهRolleyes

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: saeed_gh ، amir_cool_2001
تا اونجایی که پیداست 1111 ها زیاد امیدی نیست بازم شانسیه
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-24 ساعت 12:53)eagla نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:46)aida123 نوشته:  ممنون از اونایی که عکس میذارن...
لطفا این هفته آخر بیشتر عکس بذارین...تا این روزا زودتر بگذره ...

من از فرودگاههای مهم هر 50 ایالت تصویر تهیه کردم که به تدریج میذارمشون. واسه اینکه وقتی وارد یکی از اون فرودگاهها شدی ازش یه تصویر کلی تو ذهنت داشته باشیSmile

برای من که باز نمیشه اونجا باید یاد عکسای باز نشده بیوفتمBig Grin

(2014-04-24 ساعت 13:00)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:56)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:51)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:35)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:31)mosavi_69 نوشته:  اسم تاپیک "شمارش معکوس هست" در کنار ارایه ی جزییات خوندنی جالب از دیار آ.زادی سعی میشه تا با بحثای دیگه زمان باقی مونده به سرعت برای دوستان گذر کنه...

یه سوال دارم از شما... آیا گذاشتن افراد در حال بازدید و یا آهنگ مربوط به این تاپک هستش؟ این وقت باقی مونده رو الکی با بحثای نامربوط خراب نکنید

دوست عزیز من بنا به رسم سالهای پیش که دوستان گفته بودند هر پستی رو ارسال کردم . و هیچوقت پستی رو ارسال نکردم که هیچ پستی باعث اذیت کردن کسی بشه .

رسم بر این بود که .
با آهنگ
با عکس
با گذاشتن یکسری از مسائل مفید
تا لحظه های آخر با هم باشیم .

ولی مثل اینکه بچه ها خیلی از موضوع دور میشن .

به نظر من میتونن این موضوعات رو جای دیگه دنبال کنن .

شما بلد نیستید کسانی رو که تو یک حال هوای انتظار هستن و شاید استرس داشته باشند و نگران باشند . رو همراهی کنید .
پس با موضوعات حوصله بر حال و هوای کسانی دیگر رو بهم نزنید . من نمیدونم فوتبال چه ربطی داره به این موضوع

اولا که این رسمایی که شما میگی، خدای ناکرده قرآن نیست که حتما باید اجرا بشن و یا قابل تغییر نباشن؛ شما هر پستی بیای بذاری ما از اون لذت می بریم، چه بسا خیلیا هم از گذاشتن همین چیزا(رسومی که شما عرض میکنید) بدشون میاد.

در نهایت تا جایی که از قوانین انجمن سرپیچی نشه، می تونیم همسوی نظر جمع جرکت کنیم و نه همسوی چند نفر؛ باید بگم که تا به اینجا نظر جمع گذشت زمان به همین مباجث بودش، اگر از همین الان نظر همگی عوض بشه من به شخصه به اون نظر احترام می ذارم و پست بی مربوط نمیدم(نه این که بخوام این محفل دوست داشتی رو ترک کنم...)

اگر نظر جمع مخالف مباجث فعلی هستش، پس شما و یا هر هر کس دیگه هم مطالب نا مربوط قرار ندید...

باشه شما برید دنبال فوتبالتون ....

من از موضوع " شمارش معکوس خارج میشم " برای همیشه

و در آینده اگه خدا بخواد وارد موضوعات بهتر و دقیق تر میشم تا از لحاظ فکری اختلاف نداشته باشم .

موفق باشید و خدانگهدار

یعنی این تاپیک 220 صفحه رفته جلو، دو تا دونه، فقط دو تا دونه پست فوتبالی من گذاشتم اونم از روی خوشحالیم، خواستم بهترین لحظاتم رو با دوستام به اشتراک بذارم، شما باید اینطوری از دمار ما در بیاری؟ مسلمون یعنی چی من رفتم برای همیشه؟ بیا یکی دو تا آهنگ بده لذت ببریم

واقعا جای تاسف داره یعنی چی اخه از جای دیگه ناراحتین چرا سر دوستان گلمون خالی میکنیدSad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: saeed_gh
کاربران در حال بازدید این موضوع: aida123، alirezanz، Arashiv، gaandolf، kaptan، lighter، smu، 4 مهمان
چرا امشب یجوریه؟ خلوته Sad
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: alirezanz ، lighter ، mahbube
کاربران در حال بازدید این موضوع: Arashiv، farahnaaz، farshid232، gaandolf، h.shayan، Harmony، kaptan، lighter، ramy1000، 2 کاربر مخفی، 4 مهمان
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz ، lighter ، h.shayan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان