کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
دوستان عزیز میدونم که چون داریم به زمان اعلام نتایج نزدیک میشیم هممون استرس و اضطراب بالایی داریم خواهش میکنم به جای ابراز ناراحتی و یا دعوا با همدیگه سعی کنیم روحیه خودمون رو بالا ببریم.هر کدام از ما بنا به دلایلی که محترم است در این قرعه کشی شرکت کردیم ولی تجربه سالهای قبل نشون داده از افرادی که عضو مهاجرسرا هستند متاسفانه درصد بسیارکمی برنده میشوند.اگر جمع حاضر دوستانه و با صمیمیت با همدیگر برخورد کنند و از خطاهای احتمالی و کوچک همدیگر چشم پوشی کنند این انتظار سخت راحت تر طی میشود .کسانی که برنده نمیشوند نیاز به دلداری دارند و تا صمیمیت صادقانه نباشد دلداری از ته قلب نخواهد بود.بهتر است انرژی خود را صرف دوستی و همراهی کنید تا مرافعه و دلخوری .
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان: makan_sky ، amirghn ، mahbube ، babak433 ، saeed_gh ، lighter ، Fifi2015 ، King Eagle ، baran21 ، alirezanz
"اطلاعیه مهم برای شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵"
شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (8:30 شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانی www.dvlottery.state.gov دریافت کنند.
متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://persian.iran.usembassy.gov/dvlottery2015.html
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: masoud_777 ، hedyhoney ، farshid232 ، Bald Eagle ، saeed_gh ، saeed78 ، USA Citizen ، Fifi2015 ، kaptan ، alirezanz
Aerial america رو یکی از بچها گذاشته بود کسی لینک تورنتشو داره؟؟کاملشو.. بیشتر از 62 گیگ هست
تشکر کنندگان:
اوکی
بچه ها آقا شهریار نیستن واقعا جاشون خالیه هاااااا
تشکر کنندگان: karkiaa ، mahbube ، lighter ، King Eagle ، alirezanz
من نمیدونم شهریار چرا یهو محو شد تو افق
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: mahbube ، masoud_777 ، King Eagle ، alirezanz
به نام یار.
باز هم یک سال دیگه و هیجان یک لاتاری دیگر. من هم مثل شما برای امثال ثبت نام کردم. حدود سه سالی هست که در امریکا زندگی می کنم و به خاطر شغلی که دارم کلی از شهرهای امریکا رو از نزدیک دیدم و تجربه کردم (سفرهای کاری) و در مجموع خیلی با سیستم اینجا match شدم.
خوشبختانه کارفرما پروسه ی گرین کارت از طریق تخصص رو برای من شروع کرده اما متاسفانه روند بسیار طولانی و فرسایشی ای هست که ممکنه دو-سه سال طول بکشه. من تو این مدت نمی تونم از امریکا خارج بشم و کلا یک مقداری سخت هست. (تو این سه سال هم از امریکا نتونستم خارج بشم یا به عبارت دیگه ریسک نکردم) ولی اگه لاتاری برنده بشم خوب ممکنه همین امسال هم بتونم گرین کارت رو بگیرم و بتونم حداقل یه سفر به ایران برم چون واقعا خیلی دلم تنگ شده. هم برای خانواده هم برای فامیل هم دوستان و هم کلا چیزهای ایرانی.
دوستان حتما همتون تخته نرد بازی کردید؟ 30 تا مهره نشونه ی 30 روز ماه. دو رنگ سفید و سیاه روی مهره نشونه ی شب و روز. 4 زمین بازی که نشونه ی 4 فصل سال. 24 خانه که نشانه ی 24 ساعت تو روزه. زمین بازی که نشانه ی آسمانه. و تاس که نشانه ی تقدیره. و مهره ها که نشانه ی انسان هست و حرکتشون تو زمین بازی نشانه ی زندگی ماست. دوستان. زندگی مثل بازی تخت و نرد هست. شما تاس رو میندازی اما عددی که روی تاس هست تقدیر شماست که شما هیچ نقشی توش نداشتی. اما این تویی که تصمیم می گیری کدوم مهره رو تکون بدی و چی جوری بازی کنی.
تقدیر چو کعبتین است و تدبیر چو نرد / در دست تو هست ولیک در دست تو نیست
یادت باشه دوست من، کسی که با تاس خوب، خوب بازی کنه هنری نکرده. هنر اونه که با تاس بد، خوب بازی کنی و ببری.
دوستان این لاتاری جیزی نیست جز شانس. و اون هم احتمالش کمتر از 1 در صد هست. من می خوام بهتون یگم که تمام برنامه و امیدتون به رفتن این لاتاری نباشه. اگه واقعا هدفت مهاجرت هست به جای بهتر واسه زندگی بهتر، باید همت کنی. سختی بکشی. تلاش کنی. به هر دری بزنی و اون وقت خودتو اینجا می بینی (یا یه کشور خوب دیگه) بدون اینکه برنده ی لاتاری بوده باشی. من خودم رو مثال می زنم. من از همون اول برنامه ی اصلیم مهاجرت بود اما نه فقط به امید لاتاری. لاتاری رو به عنوان last resort نکاه می کردم و می کنم. و حالا تو امریکا هستم و پروسه ی گرین کارتم شروع شده و فاصله ی چندانی باهاش ندارم اگه خدا خودش کمک کنه و بخواد.
و حالا یا این شعر صحبت هام رو تموم می کنم. شعری که یار روزهای سختی من چه در ایران چه در امریکا:
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
هومممممممممممممممممممممممم
تشکر کنندگان: alirezanz
اون اطلاعیه رو زدید یهو موهای تنم سیخ شد Smile همچین یجوری اطلاعیه دادن خشن طور
تشکر کنندگان: alitab ، Arashiv ، saeed_gh ، lighter ، masoud_777
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
[/quote]
.......................................................................................................
عالی بود
تشکر کنندگان: mahbube ، Bald Eagle ، adonis2006 ، saeed_gh ، farzad parsa ، lighter ، King Eagle
از استرس میترسم پوستم خراب شه تو این پنج روز ایش
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، saeed_gh ، masoud_777 ، King Eagle
بهای سنگینی دادم تا فهمیدم
کسی را که قصد ماندن ندارد ، باید راهــــی کرد !
س دانشور
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، manis ، amirghn ، girl 1368 ، King Eagle ، baran21 ، beni67 ، alirezanz
USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)
2 hrs ·
"اطلاعیه مهم برای شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵"
شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (۳۰:۸ شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانی www.dvlottery.state.gov دریافت کنند.
متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://persian.iran.usembassy.gov/dvlottery2015.html
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: saeed_gh ، farshid232 ، girl 1368 ، roya r
[عکس: 55594382589801158222.jpg]
ان شالا قسمتتون شه!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: farshid232 ، karkiaa ، h.shayan ، eagla ، roya r ، Fifi2015 ، babak433 ، MEHR52 ، amir_cool_2001 ، alirezanz
سلام دوستان. نمیدونم این چندمین سالیه که منتظرم اما این چند سالی که روزای آخر تو این تاپیک مهاجرسرا بودم یه جور دیگه گذشته.روزهایی که به یه هدف خاص کنار همیم خیلی برای من شیرین. هر چند همیشه آخرش با غم بوده اما خوشحالم که دوباره سال بعد با انرژی اینجاییم. امیدوارم همتون خبرای خوبی بشنوید.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: alitab ، karkiaa ، Arashiv ، ramaya ، lighter ، Fifi2015 ، baran21 ، beni67 ، alirezanz
دیگه استرسی نداریم. یا در میاد یا نه. هر سال امیدوار تر و با علت تر برای فرار از این مملکت. ببینیم امسال اون سلکت رندمه بهمون میخوره یا نه Big Grin
تشکر کنندگان: karkiaa ، Arashiv ، hamid32 ، girl 1368 ، kooroshfs ، ramaya ، Fifi2015 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان