کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
دوستان سلــــــــــــــــــــــــــــــــام

بعد از 42ساعت و4 دقیقه من اومدمRolleyes
22 صفحه همش رفتین جلو؟!Big Grin
آماده باشین که من رفتم برای قبضه کردن یه 4-5 صفحه ای برای خودم.دیگه کسی پست نده که نوبتی هم باشه نوبت منه Cool

لیست منتظران 2015
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: amirghn ، girl 1368 ، hamid32 ، kooroshfs ، farzad parsa ، lighter ، Fifi2015 ، h.shayan ، Mansour92 ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 19:59)King Eagle نوشته:  دوستان سلــــــــــــــــــــــــــــــــام

بعد از 42ساعت و4 دقیقه من اومدمRolleyes
22 صفحه همش رفتین جلو؟!Big Grin
آماده باشین که من رفتم برای قبضه کردن یه 4-5 صفحه ای برای خودم.دیگه کسی پست نده که نوبتی هم باشه نوبت منه Cool

لیست منتظران 2015

سلام داش شهریار
خیلی بیش تر از 24 صفحه رفت جلو!!مدیریت یه سری گردگیری کرد!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: amirghn ، King Eagle ، aida123 ، karkiaa ، alirezanz
اين چندروزه همه يا نيستن يا خاموش هستن! كلا انگار استرس ميزانش بدجور بالا رفته.
به اميد قبولي ...
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، lighter ، battosai ، masoud_777 ، King Eagle ، farshid232 ، karkiaa ، alirezanz ، saeed_gh
سلام....
[عکس: 89179087319504916834.jpg]
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
شعری از جنس انتظار واسترس(عوارضش البته)
نردبان در شلنگ گل وارفت
تنبک مورچه با ثریا رفت
یک نخود کوه را شکر مالید
پای لیمو سه پایه را سائید
ساندویچ انار کیف چه شد؟
کت بلند چاه لیف چه شد؟
Sad
بود آیا که در میــــــکده ها بگشایند؟
گره از کار فرو بسته ی ما بگشایند؟
تشکر کنندگان: amirghn ، hamid32 ، soli asali ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 12:56)adonis2006 نوشته:  باشه شما برید دنبال فوتبالتون ....

من از موضوع " شمارش معکوس خارج میشم " برای همیشه

و در آینده اگه خدا بخواد وارد موضوعات بهتر و دقیق تر میشم تا از لحاظ فکری اختلاف نداشته باشم .

موفق باشید و خدانگهدار

ببینین دوستان چند نکته رو لازم میدونم که متذکر بشم:
1.این یه جمع دوستانس پس بهتره در کمال ادب با الفاظی که در شان و منزلتمونه با هم بحث کنیم (البته این دو دوستمون کاملا رعایت ادب رو مد نظر قرار دادن)
2.من از این لحاظ که این تاپیک شمارش معکوسه و ساخته شده برای اینکه در کنار هم باشیم و کمتر متوجه گذر زمان و استرس بشیم با موسوی عزیز موافقم اما قبولم دارم که هر پستی نباید داده بشه.
پس درنتیجه من به نمایندگی از بقیه عزیزان این پیشنهاد رو میدم که هرکس اون جوری که دلش میخواد پست بده , اگر خوب باشه که مورد تشکر دیگران قرار میگیره و اگر هم مفید نباشه ویا خدایی نکرده ضد ارزش باشه که مورد توبیخ مدیران محترم واقع میشه.
با تشکر از کلیه ی عزیزان در انتظار
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

Tongue........بشمار.................فقط................5..............روز......مانده......Tongue
Smile
Wink
Cool
Big Grin
Shy
Rolleyes
تشکر کنندگان: girl 1368 ، kooroshfs ، lighter ، satin ، somayeh8159 ، baran21 ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:15)بازگشت نوشته:  اگر دوستان مطالب غیر اخلاقی و یا توهین آمیز و یا 30 یا C نذارن مانعی برای گذاشتن مطالب غیر مرتیط نیست.

دوستان یکی میشه برای من از طریق پیام خصوصی بگه این 30 یا c ینی چی والا من سردرنمیارم ؟!!!!

تشکر کنندگان: girl 1368 ، kooroshfs ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 18:04)farshid232 نوشته:  دوستان عزیز میدونم که چون داریم به زمان اعلام نتایج نزدیک میشیم هممون استرس و اضطراب بالایی داریم خواهش میکنم به جای ابراز ناراحتی و یا دعوا با همدیگه سعی کنیم روحیه خودمون رو بالا ببریم.هر کدام از ما بنا به دلایلی که محترم است در این قرعه کشی شرکت کردیم ولی تجربه سالهای قبل نشون داده از افرادی که عضو مهاجرسرا هستند متاسفانه درصد بسیارکمی برنده میشوند.اگر جمع حاضر دوستانه و با صمیمیت با همدیگر برخورد کنند و از خطاهای احتمالی و کوچک همدیگر چشم پوشی کنند این انتظار سخت راحت تر طی میشود .کسانی که برنده نمیشوند نیاز به دلداری دارند و تا صمیمیت صادقانه نباشد دلداری از ته قلب نخواهد بود.بهتر است انرژی خود را صرف دوستی و همراهی کنید تا مرافعه و دلخوری .

امسال فرق مي كنه ، حالا ببينين خيلي قبول ميده مهاجرسرا امسال
هورررررا
مبارك همتون باشه دوستان
تشکر کنندگان: faridl14 ، USA Citizen ، babak433 ، پدی ، amirghn ، baran21 ، farshid232 ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 14:43)Fifi2015 نوشته:  دلم ميخواد توي تاپيك برندگان لاتاري 2015 برم بنويسم
باورم نميشه كه برنده شدم هوررررا

من رفتم نوشتم اما مدیران باهام توافق کردن که تا قبل از اعلام نتایج از نوشتم رونمایی نکنن Big Grin

تشکر کنندگان: Fifi2015 ، h.shayan ، Mansour92 ، پدی ، lighter ، موعود ، h.kazemi ، karkiaa ، alirezanz
همینجوری رتبه من داره میره بالا. عضو فعال هم که شدم. مدیران هم که هی به به و چه چه میکنند.
غلط نکنم امسال لاتاری میبرم!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: hamid32 ، babak433 ، پدی ، gaandolf ، King Eagle ، farshid232 ، hameddjj ، karkiaa ، alirezanz ، rezax69
تقربیا 120 صفحه رو نبودم ! این برام یه رکورده ! ذوق کردم :دی

شهریار خان خبری نبوده که؟

اتفاقی ، سوالی ، خبری، خلاصه چه کارا میکردید ؟

کلیزنس ها به کجا رسید ایروان و ابوظبی چیزی دادن یا نه هنوز ! ؟
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: پدی ، lighter ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 20:25)girl 1368 نوشته:  سلام....

سلام . خوش آمدید .
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: lighter ، girl 1368 ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 21:25)h.shayan نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 20:25)girl 1368 نوشته:  سلام....

سلام . خوش آمدید .

سلام به جمع ما خوش اومدی !
با آروزی مهاجرت به اتاق گفتگوی همسایه (پرندگان 2015)
البته این آرزو رو برا همه دارم و 100 البته خودم! :دی
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: Arashiv ، Mansour92 ، Fifi2015 ، hamid32 ، babak433 ، پدی ، girl 1368 ، King Eagle ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان