کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
چخبرا ؟ اقا ما دیشب از 12 تا 2 صب کانکت بودیم با خدا Smile حال داد جاتون خالی
ی چن روزه رفتم ی سایتی عضو شدم برای تقویت زبان خیر سرم اخه همه خارجین از همه جای دنیا
حالا من میفهمم طرف چی میگه نمتونم جوابشو بدم میرم گوگل Smile بعله
بعد دیشب ی امریکایی پیام میداد من ی سوال برام پیش اومد اینا چرا انقد شاد و خنگول مهربونن؟ 2ساعت مغزمو خورد راجب ی سبک موزیک حرف زد که اصن حتی اسمشم نتونستم بخونم! بعدش من براش نوشتم خخخخخخخخخخخ Smile
گف به چ زبونی حرف زدی ؟ گفتم هیچی فارسیه گف راحته گفتم اره اقا این چسبید مگه منو ول کرد
هی گف چنتا کلمه یاد بده ال بل منم بطور پیشرفته براش اموزش زبان فارسی گذاشتم نگو اقا همسایش ایرانیه ! گف دارم سعی میکنم یاد بگیرم برم بش بگم خوبی Smile بعله دیگ من شغلمو پیدا کردم میرم امریکا معلم زبان فارسی میشم
یجوری یادش دادم مو لا درزش نره اینجوری hi=sa lam=سلام Smile تازه گف من سلام خوبی رو شنیدم اما نمیدونستم معنیش چیه ! دیگه گفتم بقیه اموزش باشه فردا شب Smile همون ی ذره انگلیسی خودمم یادم میره با این بنده خدا

و خدایی که در این نزدیکیست.....
(2014-04-27 ساعت 10:03)manis نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 09:54)miladfathi021 نوشته:  همین الان یه چیزی دیدم برق از کلم پرید

تو سایت bbc اعلام کرده بود که به دستور دولت آمریکا تمامی ثبت نام های گرین کارت که از ایران ثبت شده باشه حذف و در قرعه کشی شرکت داده نشده اند....دوستان یعنی چی یعنی امسام نمیرم آمریکااااااا
.
.
.
.
.
.
.خیلی خواب بدی بود وقتی بیدار شدم داشتم سکته میکردم خداروشکر فقط خواب بود

ببین من این جور وقتا یه اصطلاحی دارم میگم ای تو روحت Big Grin
البته ببخشیدا ..... ولی یه لحظه نفسم حبس شد

خخخخخخخخخ

شوخی بدی بود

ولی جدی ب دلم افتاده هیچ کس جز خودم برنده نمیشه
تشکر کنندگان: girl 1368 ، shahryar_eng ، satin ، ostokhan
(2014-04-27 ساعت 10:06)girl 1368 نوشته:  چخبرا ؟ اقا ما دیشب از 12 تا 2 صب کانکت بودیم با خدا Smile حال داد جاتون خالی
ی چن روزه رفتم ی سایتی عضو شدم برای تقویت زبان خیر سرم اخه همه خارجین از همه جای دنیا
حالا من میفهمم طرف چی میگه نمتونم جوابشو بدم میرم گوگل Smile بعله
بعد دیشب ی آمریکایی پیام میداد من ی سوال برام پیش اومد اینا چرا انقد شاد و خنگول مهربونن؟ 2ساعت مغزمو خورد راجب ی سبک موزیک حرف زد که اصن حتی اسمشم نتونستم بخونم! بعدش من براش نوشتم خخخخخخخخخخخ Smile
گف به چ زبونی حرف زدی ؟ گفتم هیچی فارسیه گف راحته گفتم اره اقا این چسبید مگه منو ول کرد
هی گف چنتا کلمه یاد بده ال بل منم بطور پیشرفته براش اموزش زبان فارسی گذاشتم نگو اقا همسایش ایرانیه ! گف دارم سعی میکنم یاد بگیرم برم بش بگم خوبی Smile بعله دیگ من شغلمو پیدا کردم میرم آمریکا معلم زبان فارسی میشم
یجوری یادش دادم مو لا درزش نره اینجوری hi=sa lam=سلام Smile تازه گف من سلام خوبی رو شنیدم اما نمیدونستم معنیش چیه ! دیگه گفتم بقیه اموزش باشه فردا شب Smile همون ی ذره انگلیسی خودمم یادم میره با این بنده خدا
میشه لطفا اون سایت رو معرفی کنی؟
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه
تشکر کنندگان: girl 1368 ، shahryar_eng ، mamad_msp ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 21:41)aminb نوشته:  دوستان نظرتون راجع به زندگی در میامی چی هست؟ چه معایب ومزایایی داره؟ من فعلاً تصمیم دارم برم لس آنجلس ولی میامی هم خیلی شهر قشنگی و لوکسی هست. دو دل شدمCool
[عکس: t.jpg]

دوست عزيز اين عكسي كه گذاشتين مربوط به شيكاگو هست نه ميامي
ميامي در فلوريدا قرار داره و پر از كوبايي هستش
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، aminb ، ahmadfayeq ، adonis2006 ، King Eagle ، اشکان 3D ، karkiaa ، babak433 ، ali999 ، sajedeh ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 01:03)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته:  بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم

مجرد-آس وپاس-بی کس و کار اونور Sad

خب چرا ناراحتی منم مثل خودت بابا با هم میریم میشیم کس و کار همدیگهTongue
تشکر کنندگان: kamran293 ، King Eagle ، اشکان 3D ، karkiaa ، alirezanz ، ostokhan
سام علیکوم Big Grin . صبح همگی به خیر

شهر Denver ، ایالت Colorado :

[عکس: RJR95181.jpg]

[عکس: denver-skyline-city-park-fall-.jpg]

[عکس: yellow-aspen-vista-colorado-hd-wallpaper...lpaper.jpg]

[عکس: Enchanted-Mesa-Boulder.jpg]

[عکس: wallpapers-colorado-state-travel-nature-...lpaper.jpg]

[عکس: 3d-abstract_other_denver_38340.jpg]

[عکس: Grand_Palace_Brussels_city_desktop_wallpaper_298987.jpg]

[عکس: river-white-national-forest-colorado-fre...lpaper.jpg]
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: kamran293 ، ahmadfayeq ، Mansour92 ، girl 1368 ، adonis2006 ، King Eagle ، satin ، Fifi2015 ، aida123 ، eagla ، karkiaa ، babak433 ، alirezanz ، farzad47 ، ostokhan
(2014-04-27 ساعت 10:19)aminb نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 01:03)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته:  بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم

مجرد-آس وپاس-بی کس و کار اونور Sad

خب چرا ناراحتی منم مثل خودت بابا با هم میریم میشیم کس و کار همدیگهTongue

من متاهلم و یه پسر 2.5 ساله دارم . توی میامی و تگزاس فامیلامون هستن ایشالا اگه قبول بشیم میریم میامی . به امید موفقیت همه مهاجری ها Smile
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
(2014-04-26 ساعت 22:51)hajiarab نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:28)amino نوشته:  الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری

گفت باشه برات دعا میکنم یه لباس مجلسی برا دخترم بذار کنار

گفتم چشم !

خدا کنه شرمندش نشم

هم اون خوشحال بشه هم من خودم

برنده هم نشیدی بازم کادوشو بهش بده. مطمئن باش همون قدری که تو از قبولیت که خدا لط کرده و خوشحالت کرده لذت میبری اونم از اینکه تو خوشحالش کنی لذت میبره. بزار حداقل یکی از رویاهای اون به واقعیت تبدیل بشه
البته ببخشید فضولی کردم

عالي گفتي
مطمئن باش خدا اين محبت تو رو يه جايي جبران ميكنه ممكنه تو لاتاري نباشه ولي هزار جا ميتونه به دادت برسه
من تو دنيا هيچ لذتي رو بالاتر از لبخند رضايت يك فقير سراغ ندارم تنها دلخوشي من تو دنيا همينه و بس
تعريف از خود نباشه ولي هر وقت اين كارو ميكنم خودم تا چند دقيقه فقط گريه مي كنم مي دونم كه خدا همه چي رو ميبينه
عزيزان من همگي موفق باشين
تشکر کنندگان: girl 1368 ، Mansour92 ، adonis2006 ، قصه گو ، vashahri ، MEHR52 ، King Eagle ، amirghn ، babak433 ، amino ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:03)miladfathi021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 09:59)satin نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 09:54)miladfathi021 نوشته:  همین الان یه چیزی دیدم برق از کلم پرید

تو سایت bbc اعلام کرده بود که به دستور دولت آمریکا تمامی ثبت نام های گرین کارت که از ایران ثبت شده باشه حذف و در قرعه کشی شرکت داده نشده اند....دوستان یعنی چی یعنی امسام نمیرم آمریکااااااا
.
.
.
.
.
.
واااااای خدا نکشت قلبم اومد تو دهنم....SadCoolSmile

Cool

من الان بیمارستانم.....بخاطر این حرف...سکته کردم...Sad

(2014-04-27 ساعت 10:23)مسافر تنها نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:28)amino نوشته:  الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری

گفتم چشم !

خدا کنه شرمندش نشم

برنده هم نشیدی بازم کادوشو بهش بده. مطمئن باش همون قدری که تو از قبولیت که خدا لط کرده و خوشحالت کرده لذت میبری اونم از اینکه تو خوشحالش کنی لذت میبره. بزار حداقل یکی از رویاهای اون به واقعیت تبدیل بشه
البته ببخشید فضولی کردم

عالي گفتي
مطمئن باش خدا اين محبت تو رو يه جايي جبران ميكنه ممكنه تو لاتاري نباشه ولي هزار جا ميتونه به دادت برسه
من تو دنيا هيچ لذتي رو بالاتر از لبخند رضايت يك فقير سراغ ندارم تنها دلخوشي من تو دنيا همينه و بس
تعريف از خود نباشه ولي هر وقت اين كارو ميكنم خودم تا چند دقيقه فقط گريه مي كنم مي دونم كه خدا همه چي رو ميبينه

واقعا عالی بود....خیلی قشنگ.....خدایا این دلهای پاکو خودتو خیرشونو بخواه...
تشکر کنندگان: girl 1368 ، Mansour92 ، adonis2006 ، vashahri ، MEHR52 ، King Eagle ، satin ، karkiaa ، amino ، farshid232 ، alirezanz ، USA Citizen

.
.
.
.
.
.

خدا بگم چيكارت نكنه ميلاد
تشکر کنندگان: girl 1368 ، King Eagle ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:15)مسافر تنها نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 21:41)aminb نوشته:  دوستان نظرتون راجع به زندگی در میامی چی هست؟ چه معایب ومزایایی داره؟ من فعلاً تصمیم دارم برم لس آنجلس ولی میامی هم خیلی شهر قشنگی و لوکسی هست. دو دل شدمCool
[عکس: t.jpg]

دوست عزيز اين عكسي كه گذاشتين مربوط به شيكاگو هست نه ميامي
ميامي در فلوريدا قرار داره و پر از كوبايي هستش

هاهاها انگار راست میگیا تقصیر گوگل هست Smile ولی خداییش میامی هم خیلی قشنگ هست اما نمیدونم چرا ایرانیا تمایلی به رفتن به اونجا ندارن بیشتر کسایی که الآن اینجان یا میخوان برن کلیفرنیا یا شیکاگو یا نیویورک یا تگزاس اما نمیدونم چرا میامی با این همه زیبایی زیاد طرفداری نداره؟!؟! میگن خیلی گرمه درسته؟
تشکر کنندگان: adonis2006 ، King Eagle ، karkiaa ، alirezanz
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 10268209_695754653814223_556418478_n.jpg...e=535EA5B4]
تشکر کنندگان: aminb ، h.shayan ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:23)مسافر تنها نوشته:  

گفتم چشم !

خدا کنه شرمندش نشم

البته ببخشید فضولی کردم

عالي گفتي

دم همتون گرم که اینقدر باحالید . Shy
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
تشکر کنندگان: adonis2006 ، King Eagle ، amino ، alirezanz
ی عکس دارم ترجمه پیام صفه اول پاسپورت امریکا المان انگلیس ایران
ی عکسس عالی ای هست اما چجوری باس عکس گذاشت؟

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 01:39)King Eagle نوشته:  جدیدترین آپدیت لیست منتظران 2015

مرسی که این لیستا رو آپدیت میکنی و زحمت میکشی ولی من یه مشکلی با این لیستا دارم واسه من بدون استفاده از فی*****ل***تR ش*ک*ن قابل دانلود نیست نمیدونم واسه بقیه هم همینطوره یا نه اگر اون تهران98 مشکل داره یه جای دیگه آپ کنی به نظرم بهتر باشه. البته هر جور خودت راحتی این فقط یه نظر بودWink
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، alirezanz ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان