موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 21:41)aminb نوشته: دوستان نظرتون راجع به زندگی در میامی چی هست؟ چه معایب ومزایایی داره؟ من فعلاً تصمیم دارم برم لس آنجلس ولی میامی هم خیلی شهر قشنگی و لوکسی هست. دو دل شدم
دوست عزيز اين عكسي كه گذاشتين مربوط به شيكاگو هست نه ميامي
ميامي در فلوريدا قرار داره و پر از كوبايي هستش
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:19)aminb نوشته: (2014-04-27 ساعت 01:03)King Eagle نوشته: (2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته: بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم
مجرد-آس وپاس-بی کس و کار اونور
خب چرا ناراحتی منم مثل خودت بابا با هم میریم میشیم کس و کار همدیگه
من متاهلم و یه پسر 2.5 ساله دارم . توی میامی و تگزاس فامیلامون هستن ایشالا اگه قبول بشیم میریم میامی . به امید موفقیت همه مهاجری ها
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 22:51)hajiarab نوشته: (2014-04-26 ساعت 22:28)amino نوشته: الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری
گفت باشه برات دعا میکنم یه لباس مجلسی برا دخترم بذار کنار
گفتم چشم !
خدا کنه شرمندش نشم
هم اون خوشحال بشه هم من خودم
برنده هم نشیدی بازم کادوشو بهش بده. مطمئن باش همون قدری که تو از قبولیت که خدا لط کرده و خوشحالت کرده لذت میبری اونم از اینکه تو خوشحالش کنی لذت میبره. بزار حداقل یکی از رویاهای اون به واقعیت تبدیل بشه
البته ببخشید فضولی کردم
عالي گفتي
مطمئن باش خدا اين محبت تو رو يه جايي جبران ميكنه ممكنه تو لاتاري نباشه ولي هزار جا ميتونه به دادت برسه
من تو دنيا هيچ لذتي رو بالاتر از لبخند رضايت يك فقير سراغ ندارم تنها دلخوشي من تو دنيا همينه و بس
تعريف از خود نباشه ولي هر وقت اين كارو ميكنم خودم تا چند دقيقه فقط گريه مي كنم مي دونم كه خدا همه چي رو ميبينه
عزيزان من همگي موفق باشين
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 09:54)miladfathi021 نوشته: همین الان یه چیزی دیدم برق از کلم پرید
تو سایت bbc اعلام کرده بود که به دستور دولت آمریکا تمامی ثبت نام های گرین کارت که از ایران ثبت شده باشه حذف و در قرعه کشی شرکت داده نشده اند....دوستان یعنی چی یعنی امسام نمیرم آمریکااااااا
.
.
.
.
.
.
.خیلی خواب بدی بود وقتی بیدار شدم داشتم سکته میکردم خداروشکر فقط خواب بود
خدا بگم چيكارت نكنه ميلاد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:23)مسافر تنها نوشته: (2014-04-26 ساعت 22:51)hajiarab نوشته: (2014-04-26 ساعت 22:28)amino نوشته: الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری
گفت باشه برات دعا میکنم یه لباس مجلسی برا دخترم بذار کنار
گفتم چشم !
خدا کنه شرمندش نشم
هم اون خوشحال بشه هم من خودم
برنده هم نشیدی بازم کادوشو بهش بده. مطمئن باش همون قدری که تو از قبولیت که خدا لط کرده و خوشحالت کرده لذت میبری اونم از اینکه تو خوشحالش کنی لذت میبره. بزار حداقل یکی از رویاهای اون به واقعیت تبدیل بشه
البته ببخشید فضولی کردم
عالي گفتي
مطمئن باش خدا اين محبت تو رو يه جايي جبران ميكنه ممكنه تو لاتاري نباشه ولي هزار جا ميتونه به دادت برسه
من تو دنيا هيچ لذتي رو بالاتر از لبخند رضايت يك فقير سراغ ندارم تنها دلخوشي من تو دنيا همينه و بس
تعريف از خود نباشه ولي هر وقت اين كارو ميكنم خودم تا چند دقيقه فقط گريه مي كنم مي دونم كه خدا همه چي رو ميبينه
عزيزان من همگي موفق باشين
دم همتون گرم که اینقدر باحالید .
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ی عکس دارم ترجمه پیام صفه اول پاسپورت امریکا المان انگلیس ایران
ی عکسس عالی ای هست اما چجوری باس عکس گذاشت؟
و خدایی که در این نزدیکیست.....