موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:46)aminb نوشته: (2014-04-27 ساعت 01:39)King Eagle نوشته: جدیدترین آپدیت لیست منتظران 2015
مرسی که این لیستا رو آپدیت میکنی و زحمت میکشی ولی من یه مشکلی با این لیستا دارم واسه من بدون استفاده از فی*****ل***تR ش*ک*ن قابل دانلود نیست نمیدونم واسه بقیه هم همینطوره یا نه اگر اون تهران98 مشکل داره یه جای دیگه آپ کنی به نظرم بهتر باشه. البته هر جور خودت راحتی این فقط یه نظر بود
منم فقط با فیلتر شکن میبینم
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:46)girl 1368 نوشته: عکسو نمیذارم فقط متنارو مینویسم
صفه اول پاس آمریکا : دارنده این پاسپورت بر روی هر زمینی و زیر هر اسمانی تحت حمایت ایالت متحده آمریکاست
انگلیس:سربازان بریتانیا کبیر تا اخرین قطره خون خود از دارنده این پاسپورت حمایت خواهند کرد
المان : ناوگانمان را برای تو به حرکت در می اوریم
ایران : در صورت فقدان این پاسپورت شما تمام مسوولیت را به عهده خواهید گرفت!
عالي .... عالي .... عالي
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:54)aminb نوشته: (2014-04-27 ساعت 10:46)girl 1368 نوشته: عکسو نمیذارم فقط متنارو مینویسم
صفه اول پاس آمریکا : دارنده این پاسپورت بر روی هر زمینی و زیر هر اسمانی تحت حمایت ایالت متحده آمریکاست
انگلیس:سربازان بریتانیا کبیر تا اخرین قطره خون خود از دارنده این پاسپورت حمایت خواهند کرد
المان : ناوگانمان را برای تو به حرکت در می اوریم
ایران : در صورت فقدان این پاسپورت شما تمام مسوولیت را به عهده خواهید گرفت!
اینو من قبلاً در FB هم دیده بودم یه عده میگفتن شایعه هست در مورد آمریکا و آلمانو انگلیس نمیدونم اما صفحه اول پاسپورت ایرانی نوشته:
از یابنده تقاضا میشود آنرا در ایران به نزدیکترین مرکز پلیس و در خارج کشور به یکی از نمایندگی های دولت ایران یا پلیس تحویل دهد.
اتفاقن من داشتم همین الان از کسی که این عکسو شیر کرد میپرسیدم این واقعیه یا نه که گف خودشم در حال تحقیقه!
این برادرایی که پاس امریکایی دارن بیان ی عمس از صفه اولش با ترجمش بذارن!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
توجه توجه
شیر کننده عکس فوق معذرت خواست برای نشر این اکاذیب
گف تحقیق کرده اینجوری نی!
رتبه:
0