کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-27 ساعت 10:59)mamad_msp نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 10:00)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 03:28)karkiaa نوشته:  ۳ تا شمالی تو لیست داریم
پرچم شمال فقط دست ما ۳ تاست ایا؟

منم هستمShy

کجایی شمال؟! خطه شمال که خیلی کلیی هست!

گلستان هستم /گنبدShy

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: babak_m ، meisam14 ، King Eagle ، mamad_msp ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 11:07)girl 1368 نوشته:  توجه توجه
شیر کننده عکس فوق معذرت خواست برای نشر این اکاذیب
گف تحقیق کرده اینجوری نی!

کـی من؟؟
2015 6 may
تشکر کنندگان: girl 1368 ، karkiaa ، alirezanz
صبح همگى بخير

ميبينم كه آدرنالينيه كه داريم خرج ميكنيم ...اين استرس و دلهره ايى كه اين انتظار داره اعتياد آوره شديد ...موندم برنده بشيم سالاى بعد چجورى تامينش كنيم

برنده ها از همين الان كلى خوش به حالتون ...اميدوارم كه كم نياريد و تا ته تهش طاقت بياريد و كلى موفق باشيد ...غير برنده ها هم بابا ايول به اين همه متانت و صبر و حوصلتون ، دنيا كه به آخر نرسيده امسال نشد سال ديگه وقتش كه برسه مطمئن باش كه ميشه

[عکس: r89r8z.jpg]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2014-04-27 ساعت 11:10)Mansour92 نوشته:  

کـی من؟؟

نهBig Grin

تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-27 ساعت 11:11)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:10)Mansour92 نوشته:  

کـی من؟؟

نهBig Grin

ها اینجوریاااااس پس..... Tongue
2015 6 may
تشکر کنندگان: meisam14 ، satin ، alirezanz
tenardie2bai جان تشکر به خاطر اینکه من رو فراموش نکردی و دعام کردی وصبح عالی هم به خیر
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: masoud_777 ، tenardie2bai ، satin ، alirezanz
سلام من که دیگه خیلی داغونم بیاد خلاص شیم بابا از اینکه میبینم پر انرژی هستین خیلی خوشحالم

خدایا خدایا برس به داد دل ما . . .
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: girl 1368 ، roya r ، King Eagle ، farshid232 ، alirezanz
http://grooveshark.com/#!/s/Just+Like+A+...OeYU?src=5
لینک ی اهنگ اروم و ساز دهنی ساز محبوبم
اما لینک دانلود نی

تشکر کنندگان: vashahri ، King Eagle ، alirezanz
موفقیت شما در آمریکا بسته به پولی داره که همراه خودتون میبرین .................
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: masoud_777 ، roya r ، girl 1368 ، aminb ، karkiaa ، alirezanz
سلام . سلام . سلام . سلام . سل
به تعداد روزهای مانده Smile)))))

سلام اخریه نصفس چون ۴ روز و خورده ای مونده دیگه Smile)))
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: babak_m ، King Eagle ، Fifi2015 ، ffrfar ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 23:11)tenardie2bai نوشته:  آقو دعوام نکنید اما من رفتم واسه ثبت نام لاتاری 2016 عکس هم گرفتم نه اینکه نا امید باشم بلکه امید واهی هم به نتیجه پنج روز دیگه ندارم باید واقع بین باشیم شانس برنده شدن خیلی کمه... خلاصه اینکه آدمیزاده باید انتظار هر سناریویی رو داشته باشه

خیلی بدم نه ....الانه که مورد هجوم واقع بشم اما بعد این همه سال شرکت کردن شما هم جای من بودین خودتون رو صد در صد برنده فرض نمیکردید

Big Grin

[عکس: ev3u2v.jpg]
پسر شیطون
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، masoud_777
(2014-04-27 ساعت 11:31)crysis نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:11)tenardie2bai نوشته:  آقو دعوام نکنید اما من رفتم واسه ثبت نام لاتاری 2016 عکس هم گرفتم نه اینکه نا امید باشم بلکه امید واهی هم به نتیجه پنج روز دیگه ندارم باید واقع بین باشیم شانس برنده شدن خیلی کمه... خلاصه اینکه آدمیزاده باید انتظار هر سناریویی رو داشته باشه

خیلی بدم نه ....الانه که مورد هجوم واقع بشم اما بعد این همه سال شرکت کردن شما هم جای من بودین خودتون رو صد در صد برنده فرض نمیکردید

Big Grin

[عکس: ev3u2v.jpg]
روحیه ما رو خراب نکن ما برنده ایم
دقیقا منم با شما موافقم بخاطر همینه دارم رو gre کار میکنم ولی دیگه باید ببینیم چی پیش میاد تا 5 روز دیگه چند بار گفتم امیدوارم یه رکورد خوب از این 106 نفر و 149 تا کیس بجا بمونه همه بالاخره خودشونو یه جوارایی استحقاق این قضیه میدونن و بسته به شرایط هر کسی به مهاجرت و صرفا این قضیه یه نگاه خاصی داره و خودشو تو لاتاری یه جوارایی قبول میبینه از جمله من <بعضی وقتا میگم خدایا این همه آدم واقعا نیاز دارن< نمیشه بگی من از همه بیشتر به این قضیه احتیاج دارم هرکسی به نوبه ی خودش <ولی میگم چقدر امید الان این اینجاست پر امید ولی در آخر امید خیلی ها ناامید میشه و . . . ولی اینو ازته دل میگم خدایا یه رکورد خوب بزنیم امسال
خدایا خدایا برس به داد دل ما . . .
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: satin ، tenardie2bai ، romance33 ، vashahri ، اشکان 3D ، karkiaa ، Kingrazor
(2014-04-27 ساعت 10:06)girl 1368 نوشته:  چخبرا ؟ اقا ما دیشب از 12 تا 2 صب کانکت بودیم با خدا Smile حال داد جاتون خالی
ی چن روزه رفتم ی سایتی عضو شدم برای تقویت زبان خیر سرم اخه همه خارجین از همه جای دنیا
حالا من میفهمم طرف چی میگه نمتونم جوابشو بدم میرم گوگل Smile بعله
بعد دیشب ی آمریکایی پیام میداد من ی سوال برام پیش اومد اینا چرا انقد شاد و خنگول مهربونن؟ 2ساعت مغزمو خورد راجب ی سبک موزیک حرف زد که اصن حتی اسمشم نتونستم بخونم! بعدش من براش نوشتم خخخخخخخخخخخ Smile
گف به چ زبونی حرف زدی ؟ گفتم هیچی فارسیه گف راحته گفتم اره اقا این چسبید مگه منو ول کرد
هی گف چنتا کلمه یاد بده ال بل منم بطور پیشرفته براش اموزش زبان فارسی گذاشتم نگو اقا همسایش ایرانیه ! گف دارم سعی میکنم یاد بگیرم برم بش بگم خوبی Smile بعله دیگ من شغلمو پیدا کردم میرم آمریکا معلم زبان فارسی میشم
یجوری یادش دادم مو لا درزش نره اینجوری hi=sa lam=سلام Smile تازه گف من سلام خوبی رو شنیدم اما نمیدونستم معنیش چیه ! دیگه گفتم بقیه اموزش باشه فردا شب Smile همون ی ذره انگلیسی خودمم یادم میره با این بنده خدا

شاعر میگه: دور از جونت کوری عصا کش کوری دگر شود Big Grin

اون بیچاره که شما میخوای بهش فارسی یا بدی چی شود Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: masoud_777 ، satin ، MEHR52 ، romance33 ، vashahri ، girl 1368 ، farzad parsa ، karkiaa ، feligoli ، farshid232 ، alirezanz ، pouya7
(2014-04-27 ساعت 10:19)aminb نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 01:03)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته:  بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم

مجرد-آس وپاس-بی کس و کار اونور Sad

خب چرا ناراحتی منم مثل خودت بابا با هم میریم میشیم کس و کار همدیگهTongue
بله بله بسیار هم خوبه پس برو چمدونت رو ببند که من دارم میام سراغت بریم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: aminb ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:46)aminb نوشته:  مرسی که این لیستا رو آپدیت میکنی و زحمت میکشی ولی من یه مشکلی با این لیستا دارم واسه من بدون استفاده از فی*****ل***تR ش*ک*ن قابل دانلود نیست نمیدونم واسه بقیه هم همینطوره یا نه اگر اون تهران98 مشکل داره یه جای دیگه آپ کنی به نظرم بهتر باشه. البته هر جور خودت راحتی این فقط یه نظر بودWink

آره دادا از قرار معلوم مشکل از سایته بود عوضش میکنم به روی چشم

تشکر کنندگان: romance33 ، aminb ، meghdad matador ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان