کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-27 ساعت 12:07)King Eagle نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 10:46)aminb نوشته:  مرسی که این لیستا رو آپدیت میکنی و زحمت میکشی ولی من یه مشکلی با این لیستا دارم واسه من بدون استفاده از فی*****ل***تR ش*ک*ن قابل دانلود نیست نمیدونم واسه بقیه هم همینطوره یا نه اگر اون تهران98 مشکل داره یه جای دیگه آپ کنی به نظرم بهتر باشه. البته هر جور خودت راحتی این فقط یه نظر بودWink

آره دادا از قرار معلام مشکل از سایته بود عوضش میکنم به روی چشم
من با هیچکدومش مشکلی نداشتم
تشکر کنندگان: King Eagle ، vashahri ، alirezanz
دوستان خوبم... ياد پارسال افتادم... انرژي هاي مثبتي كه با بچه هاي تاپيك شمارش معكوس رد و بدل ميشد... و خدا روشكر نتيجه مثبتي كه داشت ...
اميدوارم آخر هفته شاهد جيغ و سوت و هورررررراااااي همگي شما باشيم...
يه عالمه انرژي مثبت داغ تنوري براتون ميفرستم
شما هم براي ما كليرنس خورده هاي ٢٠١٤ از انرژي هاي خوبتون بفرستيد تا زودتر كلير بشيم....
به اميد موفقيت براي تك تك شما Smile
(2014-04-27 ساعت 10:57)Mansour92 نوشته:  با اجازتون محبوبه خانمWink
عکس مورد نظرتون Tongue
[عکس: IMG_118681767622689.jpg]

پای این عکس دلم میخواد یک لایک بزنم صداش گوش فلک و کر کنه
آمریکایی ها به 140 کشور بدون ویزا میتونند سفر کنند
آلمانی ها 139 کشور
ایرانی ها تا 5 سال پیش که 12 تا بود الان و نمیدونم
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: بازگشت ، MEHR52 ، satin ، romance33 ، girl 1368 ، farzad parsa ، اشکان 3D ، Mansour92 ، Fifi2015 ، karkiaa ، ali999 ، alirezanz
لیست منتظران 2015 با سرور قدیمی

لیست منتظران 2015 با سرور جدید
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: romance33 ، satin ، اشکان 3D ، aminb ، karkiaa ، meghdad matador ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:06)girl 1368 نوشته:  چخبرا ؟ اقا ما دیشب از 12 تا 2 صب کانکت بودیم با خدا Smile حال داد جاتون خالی
ی چن روزه رفتم ی سایتی عضو شدم برای تقویت زبان خیر سرم اخه همه خارجین از همه جای دنیا
حالا من میفهمم طرف چی میگه نمتونم جوابشو بدم میرم گوگل Smile بعله
بعد دیشب ی آمریکایی پیام میداد من ی سوال برام پیش اومد اینا چرا انقد شاد و خنگول مهربونن؟ 2ساعت مغزمو خورد راجب ی سبک موزیک حرف زد که اصن حتی اسمشم نتونستم بخونم! بعدش من براش نوشتم خخخخخخخخخخخ Smile
گف به چ زبونی حرف زدی ؟ گفتم هیچی فارسیه گف راحته گفتم اره اقا این چسبید مگه منو ول کرد
هی گف چنتا کلمه یاد بده ال بل منم بطور پیشرفته براش اموزش زبان فارسی گذاشتم نگو اقا همسایش ایرانیه ! گف دارم سعی میکنم یاد بگیرم برم بش بگم خوبی Smile بعله دیگ من شغلمو پیدا کردم میرم آمریکا معلم زبان فارسی میشم
یجوری یادش دادم مو لا درزش نره اینجوری hi=sa lam=سلام Smile تازه گف من سلام خوبی رو شنیدم اما نمیدونستم معنیش چیه ! دیگه گفتم بقیه اموزش باشه فردا شب Smile همون ی ذره انگلیسی خودمم یادم میره با این بنده خدا
میشه سایترو معرفی کنی محبوبه جون ؟
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: King Eagle ، romance33 ، satin ، girl 1368 ، alirezanz
ديگه چيزي به اعلام نتايج نمونده يه كم انرژي مثبت براي تمامي مهاجرسرايي گل
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ء+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: aida123 ، King Eagle ، h.shayan ، satin ، Mansour92 ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 10:57)Mansour92 نوشته:  با اجازتون محبوبه خانمWink
عکس مورد نظرتون Tongue
[عکس: IMG_118681767622689.jpg]

با دیدن این عکس فقط میتونم بگم که :

خدایا ، آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من ...........
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، romance33 ، satin ، amirghn ، farzad parsa ، اشکان 3D ، Mansour92 ، karkiaa ، alirezanz
لیست منتظران 2015 در سرور جدید

لیست منتظران 2015 در سرور قدیم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: romance33 ، kaptan ، Fifi2015 ، mohammad1980 ، amirghn ، alirezanz
دوستان گل منتظر سلام

یه چند تا جمله شاید حال و هوامون رو عوض کنه..........

پسر: بابا ! " دکترای افتخاری " یعنی چه ؟
پدر: خب پسرم .... بذار ببینم ... چطوری برات توضیح بدم........ درست مثل مواقعی که مامانت به من میگه "" آقای خونه """"!!!!!!
هیچوقت همسرتون رو به خاطر عیب هایی که داره سرزنش نکنید
چون اون بنده خدا
به خاطر همین عیب ها بوده که نتونسته از شما بهتر رو پیدا کنه !!!!
تنها روزی که یک زن خوشحال بیدار میشه ، روز عروسیشه
چون تنها روزیه که از اول که بیدار میشه میدونه چی بپوشه Big GrinTongue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ تمام اینها تقدیم به شما دوستای منتظر گل.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: satin ، aida123 ، Fifi2015 ، King Eagle ، MEHR52 ، h.shayan ، vashahri ، Arashiv ، farzad parsa ، اشکان 3D ، Mansour92 ، aminb ، ali999 ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 12:36)romance33 نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ تمام اینها تقدیم به شما دوستای منتظر گل.

like this
تشکر کنندگان: romance33 ، Fifi2015 ، MEHR52 ، farzad parsa
چه خبره اینجا؟
تشکر کنندگان: satin ، King Eagle ، alirezanz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اینم انرژی مثبت هم برای دوستان کلیرنس خورده های 2014

و البته برای منتظران 2015 از جمله خودم و تمامی دوستان مهاجرسرایی
تشکر کنندگان: romance33 ، satin ، Fifi2015 ، King Eagle ، MEHR52 ، vashahri ، girl 1368 ، alirezanz ، farzad47
دانشگاه 7ام ایالات متحده و 9ام جهان

University of Chicago

Address: 5801 S Ellis Ave, Chicago, IL 60637, United States

لگوی دانشگاه
[عکس: UniversityofChicago.png]

[عکس: 5C3MkQ.jpg]
[عکس: 4OW6Dw.jpg]
[عکس: 3NkwcF.jpg]
[عکس: 2zRjx.jpg]

View from 58th Street
[عکس: 158eNK.jpg]

(2014-04-27 ساعت 12:42)sinamn نوشته:  چه خبره اینجا؟

خبرای خوب.خبر برنده شدن.خبر خوشحالی.خبر ترکوندن....خبر توهم...Smile
تشکر کنندگان: romance33 ، Fifi2015 ، King Eagle ، MEHR52 ، farzad parsa ، amirghn ، rbb ، محبت ، Mansour92 ، karkiaa ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان