کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
الان بي بي سي فارسي يه برنامه انگليسي با زير نويس فارسي در مورد كرايم و جنايت هاي مسلحانه در لس آنجلس پخش مي كرد واقعا وحشتناك بود
مجري و تهيه كننده برنامه ، گزارگشگر خود BBC بود كه خودش قرباني حملات تروريستي نه سال پيش در عربستان بوده و به طرز معجزه آسايي از مرگ نجات پيدا كرده بود ولي متاسفانه ويلچر نشين شده بود مي گفت تو اون حمله فيلم بردار گروه كشته شده بوده
مستند در مورد آمار مجروحان و كشته شدگان و قربانياني بود كه هدف تيراندازي تبهكارانه توسط گروههاي تبهكار و گنگ شده اند يا بچه هايي كه پدر مادرشونو از دست داده بودند يا برعكس و كلي مطالب مفيد و تاسف بار در برنامه گفته شد. اين برنامه مستند از داخل بيمارستان لس آنجلس كانتي و اطاقهاي عملش فيلم برداري كرده بود . مجروحان تيراندازي سوراخ سوراخ شده بودن و مراحل نجات اين مجروحين رو نشون ميدادن
ايكاش تكرارشو بازهم بزارن تا دوستان ببينن اين مستند وحشتناك رو
آمار مراجعه كنندگان به بيمارستان لس آنجلس كانتي وحشتناك بود من كه صحنه ها رو ديدم داشتم بالا مي آوردم
درسته بعضي محله هاي فقير نشين اين مشكلات رو بيشتر از جاهاي ديگه اي دارند ولي براي يه كشور با اين دبدبه و كبكبه واقعا قابل قبول نيست اين موارد
بچه ها لطفا در مورد انتخاب شهرهاي پر كرايم دقت بيشتري بكنين من كه حسابي ترسيده ام و الان دو دل شدم كه اگه قبول بشم تو لاتاري چه خاكي به سرم كنم اگه برم كه تحمل اين جور چيزا براي من و خانواده ام نه تنها سخته بلكه اصلا محاله و اگه نرم هم حق چند نفر ديگرو ضايع كردم كه ممكن بود به جاي من قبول ميشدن ( البته شانس بسيار پائيني در انتخاب شدن داريم ولي براي همون يه ذره شانس هم يه ساله داريم برنامه ريزي مي كنيم )
اگه بشه ميخوام روي كانادا يا بريتانيا زوم كنم براي مهاجرت
درسته شهر به شهر در آمريكا آمار متفاوتي از كرايم دارند ولي خداييش تا اين حد ديگه من فكر نمي كردم وضع امنيتي بعضي شهرها خراب باشه
واقعا شوك زده شدم !
برادارانه بهتون توصيه مي كنم اگه انشالله قبول شدين حداقل تا ميتونيد شهرهاي خطرناك آمريكا رو بيخيال شين اول امنيت مهمه بعد ساير موارد اول به فكر امنيت خود و خانواده تون باشين بعد به كار و قيمت خونه و ماشين و ...
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
(2014-04-27 ساعت 16:42)kamran293 نوشته:  اقا میگم اگه ساعت 8:29 روز پنج شنبه کشتی کابل اینترنتو پاره کرد و کندش کلا و اینترنت تو ایران قطع شد چیکار کینم...کلا اون درگاه شمایلم سیل بردش و اونم خراب شد...؟؟!! ها؟؟

نگران اونش نباش، نتایج 8:30 نمیاد Big Grin
...
گه گاهی 5،6 دقیقه ای زودتر میاد، پس برو 8:25 چک کن که 4 دقیقــــــه فرصت داری تا قطع اینترنت Tongue
2015 6 may
(2014-04-27 ساعت 19:42)مسافر تنها نوشته:  الان بي بي سي فارسي يه برنامه انگليسي با زير نويس فارسي در مورد كرايم و جنايت هاي مسلحانه در لس آنجلس پخش مي كرد واقعا وحشتناك بود
مجري و تهيه كننده برنامه ، گزارگشگر خود BBC بود كه خودش قرباني حملات تروريستي نه سال پيش در عربستان بوده و به طرز معجزه آسايي از مرگ نجات پيدا كرده بود ولي متاسفانه ويلچر نشين شده بود مي گفت تو اون حمله فيلم بردار گروه كشته شده بوده
مستند در مورد آمار مجروحان و كشته شدگان و قربانياني بود كه هدف تيراندازي تبهكارانه توسط گروههاي تبهكار و گنگ شده اند يا بچه هايي كه پدر مادرشونو از دست داده بودند يا برعكس و كلي مطالب مفيد و تاسف بار در برنامه گفته شد. اين برنامه مستند از داخل بيمارستان لس آنجلس كانتي و اطاقهاي عملش فيلم برداري كرده بود . مجروحان تيراندازي سوراخ سوراخ شده بودن و مراحل نجات اين مجروحين رو نشون ميدادن
آمار مراجعه كنندگان به بيمارستان لس آنجلس كانتي وحشتناك بود من كه صحنه ها رو ديدم داشتم بالا مي آوردم
درسته بعضي محله هاي فقير نشين اين مشكلات رو بيشتر از جاهاي ديگه اي دارند ولي براي يه كشور با اين دبدبه و كبكبه واقعا قابل قبول نيست اين موارد
بچه ها لطفا در مورد انتخاب شهرهاي پر كرايم دقت بيشتري بكنين من كه حسابي ترسيده ام و الان دو دل شدم كه اگه قبول بشم تو لاتاري چه خاكي به سرم كنم اگه برم كه تحمل اين جور چيزا براي من و خانواده ام نه تنها سخته بلكه اصلا محاله و اگه نرم هم حق چند نفر ديگرو ضايع كردم كه ممكن بود به جاي من قبول ميشدن ( البته شانس بسيار پائيني در انتخاب شدن داريم ولي براي همون يه ذره شانس هم يه ساله داريم برنامه ريزي مي كنيم )
درسته شهر به شهر در آمريكا آمار متفاوتي از كرايم دارند ولي خداييش تا اين حد ديگه من فكر نمي كردم وضع امنيتي بعضي شهرها خراب باشه
واقعا شوك زده شدم !
برادارانه بهتون توصيه مي كنم اگه انشالله قبول شدين حداقل تا ميتونيد شهرهاي خطرناك آمريكا رو بيخيال شين اول امنيت مهمه بعد ساير موارد اول به فكر امنيت خود و خانواده تون باشين بعد به كار و قيمت خونه و ماشين و ...
منم این مستند رو دیدم این ها واقعیت هایی هست که در امریکا به واسطه آزاد بودن اسلحه وجود داره اما شما نباید با دیدن این مستندها از رفتن منصرف بشید فراموش نکنید در همین شهر لس آنجلسی که این 400 گروه تبه کار زندگی میکنن هزاران هنر پیشه و تحصیل کرده و با فرهنگ هم زندگی میکنن این مناطقی که امروز در بی بی سی نشون داده شد بدترین مناطق لس آنجلس بودن که شما در صورت زندگی در لس آنجلس شاید یکبار هم گذرتون نیفته. اگر بخواید در شهری زندگی کنید که اصلاً چنین محله هایی نداره باید شهرهای خیلی کوچیک امریکا رو انتخاب کنید چون شهرای بزرگ همشون چنین محله هایی رو دارن و زندگی در شهر کوچیک هم برای خیلی ها مثل من که از خلوتی و سکوت بیزارم غیر ممکنه. بگذارید چیزی رو براتون تعریف کنم من خدمت سربازیم در نیروی انتظامی بوده خودم ساکن شیراز هستم و چند ماه آخر خدمتم منتقلم کردن شهر خودم خدمت کنم در حین خدمت گاهی ما مجبور بودیم به محله هایی سر بزنیم که شاید من در طول عمرم فقط اسمشون رو شنیده بودم و حتی نمیدونستم کجا هستن و یا محله هایی که حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم از لحظه ورود به این محله ها و دیدن آدمای اون محله آدم ترس برش میداشت چه برسه به اینکه دعواهاشون رو ببینه در اون محله ها اولین سوالی که به ذهن آدم میرسید این بود که آیا اینجا واقعاً شیرازه؟ حتی شیراز گل و بلبلی هم محله های خطرناک داره اما بنا به دلایل متعددی شما هیچ وقت گذرت به این محله ها نمیفته این مسئله در مورد لس آنجلس و سایر شهرهای امریکا هم صادقه پس نترسید و ایشالا اگر اسمتون در اومد برید به سرزمین فرصت ها.
(2014-04-27 ساعت 19:42)مسافر تنها نوشته:  الان بي بي سي فارسي يه برنامه انگليسي با زير نويس فارسي در مورد كرايم و جنايت هاي مسلحانه در لس آنجلس پخش مي كرد واقعا وحشتناك بود
واقعا شوك زده شدم !
دوست عزیز تصور بهشت برین رو کسی نباید نداشته باشه چون هر جا که این بشر دو پا زندگی میکنه جرم و جنایت هم وجود داره لیکن اونجا آزادی مطبوعات دارند و هیچ خبری پنهان نمیمونه در صورتیکه در همین جایی که منو شما زندگی میکنیم آمار جرم و جنایت رو بخوان اعلام کنه یه دقیقه هم بند نمیشی و پا به فرار میگذاریم
من اميدم را در ياس يافتم
مهتابم را در شب
عشقم را در سال بد يافتم
و هنگامي كه داشتم خاكستر مي شدم
گر گرفتم
زندگي با من كينه داشت
من به زندگي لبخند زدم
خاك با من دشمن بود
من بر خاك خفتم
چرا كه زندگي سياهي نيست
چرا كه خاك خوب است .
احمد شاملو
تشکر کنندگان: Arashiv ، farshid232 ، King Eagle ، MEHR52 ، alirezanz
ایشالا هر چی خیره پیش بیاد
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

واقعا شوك زده شدم !

ببینید دوست عزیر این مستند تمرکز کرده بود روی امار جرم و جنایت.یعمی فقط امار قتل و بزن بکش و ....اینارو نشون میداد و نه چیز دیگه ای!اادم بعد از دیدن همچین مستندی با خودش میگه ای بابا عجب خراب شده ایه این لس انجلس!والی اینطور نیست!گه این مستند توی تهران فیلم برداری شه صحنه های خیلی بدتر و زننده تری خواهیم دید ولی خداییش چندتامون چاقو خوردیم یا گلوله بهمون برخورد کرده؟!شاید 0.01 درصد!!
خلاصه این مستند(که البته سری مستنده جنایت تو تمام شهرهای امریکا رو نشون میده.من قسمت فیلادلفیاشو دیدم) فقط داره از قسمت سیاه قضیه حرف میزنه که دولت اونو اسلاح کنه و هیچ دلیلی نداره که این موضوع رو بسطش بدیم به کل جامعه و شهر لس انجلس!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
(2014-04-27 ساعت 16:25)karkiaa نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 10:00)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 03:28)karkiaa نوشته:  ۳ تا شمالی تو لیست داریم
پرچم شمال فقط دست ما ۳ تاست ایا؟

منم هستمShy

شما رو حساب کرده بودمWink

منم بچه شمال سرسبزمSmile
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان: Arashiv ، mamad_msp ، karkiaa ، alirezanz
[عکس: 18651173203320341784.jpg]
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: lighter ، mamad_msp ، toghrol120 ، King Eagle ، satin ، aida123 ، اشکان 3D ، pari pariaaa ، alirezanz
سلام. تاریخ دقیق اعلام نتایج کیه؟؟
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
تشکر کنندگان: alirezanz
ادرنالین دارم
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 20:50)persian_viper نوشته:  سلام. تاریخ دقیق اعلام نتایج کیه؟؟

5شنبه ساعت 8.30 شب
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، pari pariaaa ، alirezanz
[عکس: 139861723079721.jpg]

DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: feligoli ، farshid232 ، h.shayan ، april 2014 ، King Eagle ، satin ، pari pariaaa ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 20:50)persian_viper نوشته:  سلام. تاریخ دقیق اعلام نتایج کیه؟؟

به به! چه عجب ازين ورا؟!
من را به ياد مي آوري آيا؟
Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED