کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
میگن امریکا جهنمه جرم و جنایت داره خطر داره گناه داره از دین ب در میشی.... خوب اقا منو بفرستید ب این جهنم..میخام جهنمی باشم کی رو باید ببینم.....
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: farshid232 ، King Eagle ، farzad parsa ، amino ، اشکان 3D ، MEHR52 ، alirezanz
دوستان عزیز و گرامی‌.با آرزوی موفقیت و بهروزی و شنیدن خبرای خوب باسهٔ تک تک شما عزیزان.

رفقا توجه کنید که تازه بعد از قبولی منتظر یه راه پر پیچ و خم باشید.هر کمکی‌ از دستم بر بیاد در خدمت برندگان احتمالی هستم.ارادتمند.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
دوست عزیز درسته که phonix نوشته میشه ولی تلفظ صحیحش فینیکسه........ ضمنا من هنوز فلسفه این عکس گذاشتن رو نفهمیدم که فقط حجم صفحه ها رو بالا میبره..... هرکی بخواد میتونه خودش توی گوگل سرچ کنه.......
تشکر کنندگان: abas_kashan ، mani.iht ، faridl14 ، karkiaa ، satin ، aida123 ، مسافر تنها ، gbtm
1.phonix نوشته نمیشه دوست عزیز phoenix نوشته میشه!
2.ایشالا اسم هر کی دربیاد حتما یه دوره میاد پیش شما دوست گرامی تلفظ درست کلماتو بهشون یاد بدید.
3.دو تا از محسنات این تاپیک اهنگاشه با عکساش!ولی چون شما اینطور میپسندی من و بقیه عکس نمیزاریم که شما صفحات رو با حجم پایین باز کنید!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: farzad021 ، abas_kashan ، amirghn ، King Eagle ، romance33 ، alirezanz ، gbtm
(2014-04-27 ساعت 16:23)danial91 نوشته:  دوستان در رابطه با نوشته های درون اون پاسپورت ها اکثرشون کذب محض هست ولی خوب میشه گفت تفاوت چندانی هم بت واقعیت نداره .
در پاسپورت ایرانی برای کسانی که ندیدن :
در صفحه ی اخر این موارد نوشته شده :
1- طبق ماده 24 قانون گذرنامه این گذرنامه برای مسافرت به کلیه کشورها اعتبار دارد مگر کشورهایی که دولت در مواقع مقتضی مسافرت اتباع ایران به ان کشورها را ممنوع اعلام کرده و یا محدود نموده باشد .
2-دارنده گذرنامه موظف است در حفظ و نگهداری گذرنامه کوشا بوده و درصورت مفقود و یا مخدوش شدن ان مراتب را در اسرع وقت به مراجع ذیربط اعلام نماید . صدور گذرنامه جدید مستلزم طی مراحل قانونی است .
3-دارنده این گذرنامه حق سفر به فلسطین اشغالی را ندارد .
در رابطه با پاس آمریکایی :
وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا از تمام افراد مربوطه خواهش میکند اجازه دهند شهروند ایالات متحده که نامش در این گذرنامه امده را بدون تاخیر و مانعی اجازه ی عبور دهند در صورت نیاز طبق قانون کمک و حفاظت دهند .
پاسپورت بریتانیایی :
وزیر خارجه ملکه ی بریتانیا به نام ملکه درخواست میکند درخواست میکند که به نگهدارنده این گذرنامه اجازه ی عبور ازاد بدون تاخیر و مانع و در صورت نیاز به نگهدارنده این پاسپورت کمک و حفاظت دهند .

خودتون میتونین ارزش و برخرد با شهروند هارو در همین چند خط متوجه بشین .
هیچی دیگه از نقطه نطر نگارش بالاخره بار معنایی منفی متن گدر نامه ی ایرانی بیشتره. به این کلمات دقت کنید: محدود ممنوع مگر و حق ندارد . در حالی که شما حتی یک کلمه ی منفی و به قولی محدود کننده در متون پاس های بریتانیایی و ا مر یی نمی بینید
Shy
تشکر کنندگان: Arashiv ، faridl14 ، amirghn ، King Eagle ، karkiaa ، farzad parsa ، M.A.hope ، MEHR52 ، alirezanz
نقل قول
hamed1286
(2014-04-27 ساعت 20:18)hamed1286 نوشته:  با توجه به استقبال دوستان و درخواستشون مبنی بر اطلاعات آماری جدید سایت سیس،بعد از بررسی این سند نتیجه به صورت زیر شد:

ضمنا در این آمار مقایسه با آمار قبلی که مربوط به تاریخ 2 آپریل بود هم انجام شده ...

[عکس: 96459414477920661273.jpg]

نمودار بر اساس کیس
[عکس: 65451607384203278238.jpg]

نمودار براساس نفرات
[عکس: 33242066875387436889.jpg]

این آمار باتوجه به آخرین تغییرات سایت CEAC تا تاریخ 25 آپریل 2014 می باشد.

---------------------------------------------------------------------------------

فکر کنید تا چند روز دیگه باید بشینیم همچین نموداری رو درست کنیم برای برو بچ ۲۰۱۵
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: kaptan ، feligoli ، faridl14 ، farshid232 ، lighter ، King Eagle ، karkiaa ، satin ، aida123 ، amino ، Mansour92 ، اشکان 3D ، pari pariaaa ، alirezanz
Tongue....آخ.آخ.آخ........فقط .........................3...............روز........مانده........Tongue
تشکر کنندگان: feligoli ، h.shayan ، Arashiv ، farshid232 ، lighter ، King Eagle ، satin ، april 2014 ، alirezanz
Tongue....آخ.آخ.آخ.......فقط ...............3...........روز........مانده........Tongue
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی اگه اطلاعات مفیدی راجع به ایالتها از هر لحاظ داره بذاره فکر کنم جالب باشه(ترجیحا خودش دیده باشه یا آشنایی اونجا داشته باشه که ملموس باشه) مثلا تعداد ایرانیهای مقیم ، وضعیت دانشگاههای اونجا ، آب و هوا ، وضعیت کار و ...
تشکر کنندگان: zabina ، farshid232 ، King Eagle ، pari pariaaa ، alirezanz
Cool....خدایا...........................
تشکر کنندگان: lighter ، King Eagle ، satin ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 22:31)mehran_trex نوشته:  بچه ها کسی اگه اطلاعات مفیدی راجع به ایالتها از هر لحاظ داره بذاره فکر کنم جالب باشه(ترجیحا خودش دیده باشه یا آشنایی اونجا داشته باشه که ملموس باشه) مثلا تعداد ایرانیهای مقیم ، وضعیت دانشگاههای اونجا ، آب و هوا ، وضعیت کار و ...

از اشنایان دورمون که هیچ ارتباطی نداریم. در نشویل ایلت تنسی هستن. نکته ای که دارم اینه که نشویل "کردستان کوچک" لقب گرفته به دلیل وجود تعداد کثیری از مهاجران کرد. قابل توجه هموطنان عزیز کردی.
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، farzad parsa ، alirezanz ، karwan1232 ، mehran_trex
(2014-04-27 ساعت 18:30)reyhaneh_h نوشته:  4 روز ...

چرا رفتی بالا درخت زشته دختر خوب باید بره تو خونه مثل یه خانوم بشینه این کارا مال پسراس Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: lighter ، reyhaneh_h ، karkiaa ، satin ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 18:57)mamad_msp نوشته:  واقعا برات نگرانم King Eagle. خیلی داری زحمت می کشی . این زحمات همه دوستان قدیم و جدید به نوبه خودشون کشیدن ولی امادگی روز 1می داری با این زحمت؟! امیدوارم واقعا برنده شی .

دادا من سپردم دست خودش هرچی بده میگم شکر Shy
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
(2014-04-27 ساعت 22:11)Arashiv نوشته:  1.phonix نوشته نمیشه دوست عزیز phoenix نوشته میشه!
2.ایشالا اسم هر کی دربیاد حتما یه دوره میاد پیش شما دوست گرامی تلفظ درست کلماتو بهشون یاد بدید.
3.دو تا از محسنات این تاپیک اهنگاشه با عکساش!ولی چون شما اینطور میپسندی من و بقیه عکس نمیزاریم که شما صفحات رو با حجم پایین باز کنید!
دوستان فشار و استرس روتونه قبول ولی چرا تا یکی انتقاد میکنه با مشت گره کرده میرید سراغش عین همین قضیه چندین بار توی همین تاپیک اتفاق افتاده.... والا ما جز همراهی با دوستان و کم کردن استرسشون قصد دیگه ای نداریم وگرنه که باید فقط به فکر عکس و ترجمه مدارک و تمکن مالی خودم باشم که بزودی مصاحبه دارم.....
تشکر کنندگان: King Eagle ، farshid232 ، h.shayan ، karkiaa ، faridl14 ، satin ، Mansour92 ، MEHR52 ، alirezanz ، gbtm
(2014-04-27 ساعت 20:22)farshid232 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 16:25)karkiaa نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 10:00)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 03:28)karkiaa نوشته:  ۳ تا شمالی تو لیست داریم
پرچم شمال فقط دست ما ۳ تاست ایا؟

منم هستمShy

شما رو حساب کرده بودمWink

منم بچه شمال سرسبزمSmile

Shy من هم شمالی هستم ولی شمال زندگی نمی کنم متاسفانه Sad
Miracle
تشکر کنندگان: farshid232 ، karkiaa ، alirezanz ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان