موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-28 ساعت 23:32)6124 نوشته:
خبری رو دیدم که ظاهرا قرار است اگر در آمریکا به تصویب برسد این دوره آخرین دور برگزاری لاتاری خواهد بود
Visa Lottery - Results Are Now Available!
In likely the last Diversity Visa Lottery ever, the U.S. State Department of State released the results of the fiscal year 2014 lottery this month. This is expected to be the final Visa Lottery, since if passed, the pending Immigration Reform Bill will eliminate the Visa Lottery for all coming years.
The results are only available through the official DV Lottery online website called “Entrant Status Check” at: www.dvlottery.state.gov/ESC
لینک خبر منتشر شده
نترسید هم رزمان!!اینا همش مشقیه!!تا زمین میچرخه لاتاری هم هست!
از دوران خشایار شا دارن شایعه میکنن که سال بعد نیست ولی هست.
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
میترسم با این سرعتی که داریم میریم به روز و ساعت قرعه کشی نرسیده مهاجرسرا هاستش پر شه و بالا نیاد
امسال یک ضرب....مطمئنم
دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-28 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-28 ساعت 23:47 توسط rainolf.)
دوستان از الان آماده شایعات زیر باشید:
1- این آخرین دوره لاتاریه یا سال بعد آخریشه (این شایعه 3 ساله بعد از اعلام نتایج راه میفته)
2- نتایج اشتباه بوده یا قراره دوباره قرعه کشی بشه (دوستان برنده نشده نقش بسزایی در همه گیر شدن این شایعه دارن ولی متاسفانه یه رویاست البته فقط یکبار سال 2012 اتفاق افتاد)
3- قراره دور دوم برگزار بشه و اکتبر اعلام میشه (این اتفاق فقط 2 بار در طول تاریخ افتاده و اگر قرار باشه دور دومی برگزار بشه بهترین منبع سایت travel.state.gov)
4- نتایج یکجا اعلام نمیشه و اگر برنده نشدین دوباره چند وقت بعد چک کنید (هیچ منبع موثقی این شایعه رو رد یا تائید نمیکنه و دوباره چک کردن ضرر نداره)
و هزاران شایعه جدید که هر سال زائیده ذهن خلاق دوستانمونه پس لطفا"
1- فکر کنید آیا این حرف منطقیه یا نه ...
2- تحقیق کنید
3- اگر به نتیجه نرسیدید از پیشکسوت ها و با تجربه ها بپرسید
موفق و پیروز باشید.....
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
اومدم پست بزارم به صفحه 300 خوش آمدید یه دفعه دیدم چندین پست زودتر از مال من در صفحه 300 پست شده
بابا ماشالا بزنم به تخته کاش زودتر کشفتون کرده بودم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ata_bros عزیز بله شام هم درست می کنم شما هم بفرمایین درخدمت باشیم اما من امسال شرکت نکردم اینقدر تو پستام نوشتم که همه می دونن دیگه
dar arzoy usa
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در یک حرکت خودجوش صفحه 299 رو در 11 دقیقه پر کردیم!!
درود بر این همه پشت کار!!درود!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم