موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-29 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-29 ساعت 01:02 توسط beigebar.)
"تخيل هرچي بزرگتر باشه، باورش آسونتره!"
از خودم
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 00:59)beigebar نوشته: "تخيل هرچي بزرگتر باشه، باورش آسونتره!"
از خودم
امضاتون چقد اشناست!!
احتمالا تو شمارش معکوس 2014 نبودید؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-29 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-29 ساعت 01:05 توسط babak_m.)
در حال حاضر فکرم درگیر اینه که یه تعریف ریاضی برای شانس بیان کنم اصلا شانس چیه؟چطور بوجود میاد؟چرا بعضی ها دارن بعضی ها ندارن؟
یه جورایی رسیدم به معادلات فضا و زمان به زبان ساده تر میشه اینطور بیان کرد اگر در بهترین زمان در بهترین مکان قرار بگیری ........
مثال:اگر کیس نامبر شما در زمان گزینش در ایده ال ترین زمان و مکان قرار بگیرد میتوان گفت شانس به شما رو کرده.....
آدم بد شانس همیشه در بدترین زمان و در بدترین مکان قرار دارد کارهایی هم که به او وابسته است همینطور ..........
دوستان در این باره نظری دارن بیان کنن.......
ایشلا از شنبه...
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 00:53)abas_kashan نوشته: (2014-04-29 ساعت 00:45)King Eagle نوشته: (2014-04-29 ساعت 00:37)abas_kashan نوشته: کسی هست حرف جدی بزنه؟!
بله
حرف جدی
من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است
با تخصص و تجربه کاری که دارم و دوره های خارج کشورم دارم میبینم بازم تو آمریکا باید جهشی عمل کنم
بعد دوستان خیلی ریلکس مسائل یکشنبشون میگن
میدونید یوزر صادقی کیه که امروز گفته اینجا نیایین خبری نیست؟!! حقم دارید ندونید چون عضویتتون در حد شمارش معکوس فعاله
آمریکا از واقعیت تا خیال یکدور بخونین بعد تصمیم بگیرین
شوخی و رویا پردازی خوبه ولی نتیجه ای جز اتلاف پول و وقت و قوت رسیدن به هدف نداره
عزیز دل شما رو نمیدونم ولی من و خیلی های دیگه برنده شدن مث نون شبمون برامون مهمه..معلومه براش استرس داریم بنابراین میایم اینجا یکم شوخی میکنیم و میخندیم که استرسمون کم شه ما براش استرس داریم...چون مسیر زندگیمون رو عوض میکنه..شما شاید تو ایران وضعتون خوب باشه ولی من و امثال من داریم عذاب میکشیم...از امریکا بهشت نساختیم فقط داریم استرسمون رو کم میکنیم...شما هم مجبور به خوندنشون نیستید. .شما باسابقه ای ماشا... به شما... ما منفی گرا نیستیم چون اگه با تفکر شما مهاجرت کنیم"منفی بین" مطمئنن ضربه میخوریم
امسال یک ضرب....مطمئنم
دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 01:12)adonis2006 نوشته: خبر فورررررررررییییییییی !!!!!!!
همین الان وزارت امور خارجه اعلام کرده که سهمیه ای ایران در این دوره فقط 1200 نفر بوده است
لینک خبر
قلبم ریخت باو!!!!
چه شوخیه اخه تو میکنی!!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو این چند روز باقی مونده برای همه شما مشتاقان عزیز از صمیم قلب آرزو میکنم که به خواسته ی قلبیتون برسید.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 01:16)abas_kashan نوشته: (2014-04-29 ساعت 01:10)miladfathi021 نوشته: (2014-04-29 ساعت 00:53)abas_kashan نوشته: (2014-04-29 ساعت 00:45)King Eagle نوشته: (2014-04-29 ساعت 00:37)abas_kashan نوشته: کسی هست حرف جدی بزنه؟!
بله
حرف جدی
من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است
با تخصص و تجربه کاری که دارم و دوره های خارج کشورم دارم میبینم بازم تو آمریکا باید جهشی عمل کنم
بعد دوستان خیلی ریلکس مسائل یکشنبشون میگن
میدونید یوزر صادقی کیه که امروز گفته اینجا نیایین خبری نیست؟!! حقم دارید ندونید چون عضویتتون در حد شمارش معکوس فعاله
آمریکا از واقعیت تا خیال یکدور بخونین بعد تصمیم بگیرین
شوخی و رویا پردازی خوبه ولی نتیجه ای جز اتلاف پول و وقت و قوت رسیدن به هدف نداره
عزیز دل شما رو نمیدونم ولی من و خیلی های دیگه برنده شدن مث نون شبمون برامون مهمه..معلومه براش استرس داریم بنابراین میایم اینجا یکم شوخی میکنیم و میخندیم که استرسمون کم شه ما براش استرس داریم...چون مسیر زندگیمون رو عوض میکنه..شما شاید تو ایران وضعتون خوب باشه ولی من و امثال من داریم عذاب میکشیم...از آمریکا بهشت نساختیم فقط داریم استرسمون رو کم میکنیم...شما هم مجبور به خوندنشون نیستید. .شما باسابقه ای ماشا... به شما... ما منفی گرا نیستیم چون اگه با تفکر شما مهاجرت کنیم"منفی بین" مطمئنن ضربه میخوریم
چرا آمریکا؟!! عزیزم متاسفانه قوانین اجازه نمیده درباره ی عذابی که دارید صحبت کنم ولی فکر نمیکنید کشورهای دیگریم هست که ایده آلاتونو برطرف میکنه؟!!
من دارم برای اقامت انگلیس هم تلاش میکنم
دیگه هر کدوم که خدا بخواد
امسال یک ضرب....مطمئنم
دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم