کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-29 ساعت 00:53)abas_kashan نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:45)King Eagle نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:37)abas_kashan نوشته:  کسی هست حرف جدی بزنه؟!

بله

حرف جدی Tongue
من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است
با تخصص و تجربه کاری که دارم و دوره های خارج کشورم دارم میبینم بازم تو آمریکا باید جهشی عمل کنم
بعد دوستان خیلی ریلکس مسائل یکشنبشون میگن
میدونید یوزر صادقی کیه که امروز گفته اینجا نیایین خبری نیست؟!! حقم دارید ندونید چون عضویتتون در حد شمارش معکوس فعاله
آمریکا از واقعیت تا خیال یکدور بخونین بعد تصمیم بگیرین
شوخی و رویا پردازی خوبه ولی نتیجه ای جز اتلاف پول و وقت و قوت رسیدن به هدف نداره
عباس آقا چندتا نکته:
1- شما مهندسی معدن کاشان نخوندی احتمالا؟؟؟
2- بعضی بچه ها عضویتشون بیشتر از همین یدونه تاپیکه همرو یکی نکن لطفا...
3- من خودم منتقد این نگاه توریستیه اکثر بچه ها هستم ولی ایشون هم خیلی منفی بافه من مدتها پیش تمام وبلاگشون رو خوندم و این رو صادقانه میگم....
تشکر کنندگان: farzad parsa ، abas_kashan ، King Eagle ، farshid232 ، vashahri ، razasal90 ، alirezanz ، satin
"تخيل هرچي بزرگتر باشه، باورش آسونتره!"
از خودم
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، keivin ، hedyhoney ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 00:49)rainolf نوشته:  خودمونیما آرش دقت کردی چقدر بهت گیر میدم؟؟؟؟
احتمالا متولد نیمه های دهه 60 نیستی؟؟؟؟
من یه داداش دارم توی این سن خیلی گیر خورن بچه ها.....

ینی میخوای بگی آقا دهه 50یی هستی؟!!! ما خودمون اوساییم گیر میدیم به امثال آرش که دهه 70این اون وقت شما اومدی ........... Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: rainolf ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 00:59)beigebar نوشته:  "تخيل هرچي بزرگتر باشه، باورش آسونتره!"
از خودم

امضاتون چقد اشناست!!
احتمالا تو شمارش معکوس 2014 نبودید؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: beigebar ، King Eagle ، farzad parsa ، hedyhoney ، alirezanz
در حال حاضر فکرم درگیر اینه که یه تعریف ریاضی برای شانس بیان کنم اصلا شانس چیه؟چطور بوجود میاد؟چرا بعضی ها دارن بعضی ها ندارن؟
یه جورایی رسیدم به معادلات فضا و زمان به زبان ساده تر میشه اینطور بیان کرد اگر در بهترین زمان در بهترین مکان قرار بگیری ........
مثال:اگر کیس نامبر شما در زمان گزینش در ایده ال ترین زمان و مکان قرار بگیرد میتوان گفت شانس به شما رو کرده.....
آدم بد شانس همیشه در بدترین زمان و در بدترین مکان قرار دارد کارهایی هم که به او وابسته است همینطور ..........

دوستان در این باره نظری دارن بیان کنن.......
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: lighter ، King Eagle ، farshid232 ، hedyhoney ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 01:02)Arashiv نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:59)beigebar نوشته:  "تخيل هرچي بزرگتر باشه، باورش آسونتره!"
از خودم

امضاتون چقد اشناست!!
احتمالا تو شمارش معکوس 2014 نبودید؟

ده سال توُ شمارش معكوس گير كردم ..
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: Arashiv ، lighter ، farzad parsa ، King Eagle ، MEHR52 ، alirezanz

بله

حرف جدی Tongue
من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است
با تخصص و تجربه کاری که دارم و دوره های خارج کشورم دارم میبینم بازم تو آمریکا باید جهشی عمل کنم
میدونید یوزر صادقی کیه که امروز گفته اینجا نیایین خبری نیست؟!! حقم دارید ندونید چون عضویتتون در حد شمارش معکوس فعاله
شوخی و رویا پردازی خوبه ولی نتیجه ای جز اتلاف پول و وقت و قوت رسیدن به هدف نداره

عزیز دل شما رو نمیدونم ولی من و خیلی های دیگه برنده شدن مث نون شبمون برامون مهمه..معلومه براش استرس داریم بنابراین میایم اینجا یکم شوخی میکنیم و میخندیم که استرسمون کم شه ما براش استرس داریم...چون مسیر زندگیمون رو عوض میکنه..شما شاید تو ایران وضعتون خوب باشه ولی من و امثال من داریم عذاب میکشیم...از امریکا بهشت نساختیم فقط داریم استرسمون رو کم میکنیم...شما هم مجبور به خوندنشون نیستید. .شما باسابقه ای ماشا... به شما... ما منفی گرا نیستیم چون اگه با تفکر شما مهاجرت کنیم"منفی بین" مطمئنن ضربه میخوریم
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: rainolf ، farzad parsa ، King Eagle ، paniya ، keivin ، meghdad matador ، MEHR52 ، alirezanz
خبر فورررررررررییییییییی !!!!!!!

همین الان وزارت امور خارجه اعلام کرده که سهمیه ای ایران در این دوره فقط 1200 نفر بوده است

لینک خبر
(2014-04-29 ساعت 00:53)abas_kashan نوشته:  من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است

بابا چرا میزنی عمو عباس Sad من یه شوخی کردم Sad

من تعریف از خود نباشه قابلیتی دارم که میدونم با اتکا به اون میتونم اون ور در کمتر از 5 سال میلیونر بشم اصلا هم شوخی نمیکنم (هیچ وقت اینقدر جدی نبودم) قابلیت من این ور براش قد یه دوزاری ارزش قائل نیستن اما اونور خیلی میخوانش هیچ ربطی هم به رشتم نداره

من فقط خواستم یه شوخی کنم باهات چرا ناراحات شدی ببخشید Sad

شما هم درست میگی من توی این تاپیک گیر کردم چون علاقه دارم به آدماش اما دلیل نمیشه که فقط ذهنم با سرخوشی پر شده باشه
درضمن اون پست رو هم پاک کردم که کسی ناراحت نشه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: farzad parsa ، lighter ، vashahri ، MEHR52 ، farzad021 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 00:59)rainolf نوشته:  

بله

حرف جدی Tongue
عباس آقا چندتا نکته:
3- من خودم منتقد این نگاه توریستیه اکثر بچه ها هستم ولی ایشون هم خیلی منفی بافه من مدتها پیش تمام وبلاگشون رو خوندم و این رو صادقانه میگم....
1.من لیسانس کامپیوتر دانشگاه آزاد کاشان خوندم الانم بازم دارم درس میخونم رشته ی دیگه اونم معدن نیست
2.شرمنده کل بستم
3.صادقی من خوب میشناسمش شخصیتی هست ( خودشم میبینه) که همه چیز توشه هم تخیل هم جسارت هم ترس و .....
زبانشم عالیه وبزرگ میاندیشه
از صادقی بگذریم واقعا این سطح زبان و تجربه کاری برای رقابت با مهاجر هندی که تمام لایسنس های رشتشو داره یا یک چینی همه تن حریف کافیه؟!
آیا توانایی مقابله با سوشیال کشورهای دیگرو داریم بیاد دارم یامی میگفت تو فروم هندیا بصورت واحد برای یک اقامتگاه تو آمریکا اقدام میکردن تا هزینه هاشو یکجورایی صفر بشه توی این چند سال مهاجرسرا کی اینکارارو کرد؟!
و .....
تشکر کنندگان: rainolf ، farshid232 ، lighter ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 01:12)adonis2006 نوشته:  خبر فورررررررررییییییییی !!!!!!!

همین الان وزارت امور خارجه اعلام کرده که سهمیه ای ایران در این دوره فقط 1200 نفر بوده است

لینک خبر

قلبم ریخت باو!!!!
چه شوخیه اخه تو میکنی!!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، hedyhoney ، alirezanz ، satin
(2014-04-29 ساعت 01:10)miladfathi021 نوشته:  

بله

حرف جدی Tongue

عزیز دل شما رو نمیدونم ولی من و خیلی های دیگه برنده شدن مث نون شبمون برامون مهمه..معلومه براش استرس داریم بنابراین میایم اینجا یکم شوخی میکنیم و میخندیم که استرسمون کم شه ما براش استرس داریم...چون مسیر زندگیمون رو عوض میکنه..شما شاید تو ایران وضعتون خوب باشه ولی من و امثال من داریم عذاب میکشیم...از آمریکا بهشت نساختیم فقط داریم استرسمون رو کم میکنیم...شما هم مجبور به خوندنشون نیستید. .شما باسابقه ای ماشا... به شما... ما منفی گرا نیستیم چون اگه با تفکر شما مهاجرت کنیم"منفی بین" مطمئنن ضربه میخوریم
چرا امریکا؟!! عزیزم متاسفانه قوانین اجازه نمیده درباره ی عذابی که دارید صحبت کنم ولی فکر نمیکنید کشورهای دیگریم هست که ایده آلاتونو برطرف میکنه؟!!
تشکر کنندگان: farshid232 ، lighter ، alirezanz
تو این چند روز باقی مونده برای همه شما مشتاقان عزیز از صمیم قلب آرزو میکنم که به خواسته ی قلبیتون برسید.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، adonis2006 ، lighter ، toghrol120 ، hedyhoney ، aryana_t ، vashahri ، aida123 ، MEHR52 ، alirezanz ، Mansour92 ، satin
(2014-04-29 ساعت 01:16)abas_kashan نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 01:10)miladfathi021 نوشته:  

بله

حرف جدی Tongue

عزیز دل شما رو نمیدونم ولی من و خیلی های دیگه برنده شدن مث نون شبمون برامون مهمه..معلومه براش استرس داریم بنابراین میایم اینجا یکم شوخی میکنیم و میخندیم که استرسمون کم شه ما براش استرس داریم...چون مسیر زندگیمون رو عوض میکنه..شما شاید تو ایران وضعتون خوب باشه ولی من و امثال من داریم عذاب میکشیم...از آمریکا بهشت نساختیم فقط داریم استرسمون رو کم میکنیم...شما هم مجبور به خوندنشون نیستید. .شما باسابقه ای ماشا... به شما... ما منفی گرا نیستیم چون اگه با تفکر شما مهاجرت کنیم"منفی بین" مطمئنن ضربه میخوریم
چرا آمریکا؟!! عزیزم متاسفانه قوانین اجازه نمیده درباره ی عذابی که دارید صحبت کنم ولی فکر نمیکنید کشورهای دیگریم هست که ایده آلاتونو برطرف میکنه؟!!

من دارم برای اقامت انگلیس هم تلاش میکنم

دیگه هر کدوم که خدا بخواد
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، hedyhoney ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 01:13)abas_kashan نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:59)rainolf نوشته:  

بله

حرف جدی Tongue
عباس آقا چندتا نکته:
1.من لیسانس کامپیوتر دانشگاه آزاد کاشان خوندم الانم بازم دارم درس میخونم رشته ی دیگه اونم معدن نیست
2.شرمنده کل بستم
3.صادقی من خوب میشناسمش شخصیتی هست ( خودشم میبینه) که همه چیز توشه هم تخیل هم جسارت هم ترس و .....
زبانشم عالیه وبزرگ میاندیشه
از صادقی بگذریم واقعا این سطح زبان و تجربه کاری برای رقابت با مهاجر هندی که تمام لایسنس های رشتشو داره یا یک چینی همه تن حریف کافیه؟!
آیا توانایی مقابله با سوشیال کشورهای دیگرو داریم بیاد دارم یامی میگفت تو فروم هندیا بصورت واحد برای یک اقامتگاه تو آمریکا اقدام میکردن تا هزینه هاشو یکجورایی صفر بشه توی این چند سال مهاجرسرا کی اینکارارو کرد؟!
و .....
1- در هر حال چاکر همه بچه های باحال کاشانم هستیم....
2- آقایی نفرما....
3- گفتم که منم موافقم که باید خیلی کارای دیگه کرد برای موفقیت اما دو تا نکته اینجا هست :
3-1- درسته ما ایرانیا توی کار تیمی ضعیفیم (بابتش واقعا متاسفم) ولی همونقدر توی کارای انفرادی موفقیم....
3-2- یکی از فاکتورهای مهمی که ما داریم و هندیا ندارن اینه که همه جور سختی رو تجربه کردیم انقلاب و جنگ و سهمیه دانشگاه و گیر تو خیابون و ت.ح.ر.ی.م و .... و فحش خورمون هم ملسه.....
تشکر کنندگان: abas_kashan ، farshid232 ، amirghn ، lighter ، King Eagle ، vashahri ، farzad021 ، alirezanz ، satin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان