کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
کسی هست حرف جدی بزنه؟!
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، roya r ، lighter ، بازگشت ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:27)King Eagle نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 22:51)Arashiv نوشته:  دوستان یک سری عکس میخوام واستون بذارم از نیویورک و منهتن گرامی در سال 1896 که به تازگی منتشر شده و از معدود عکس های اون سال هاست!
این عکس ها رو الیس اوستن گرفته که عکسش رو اول عکس ها گذاشتم!دوستان میدونم عکس ها زیاده و شاید هم حجیم ولی به بزرگی خودتون ببخشید و منو بعد از ارسال این پست شتک نکنید!
احتمالا تو دو تا پست جا شه!

اورژنس پلیز Sad ای غش ای ضعف

دادا من بردی به حال و هوای فیلم gangs of New York با بازی دیکاپریو به همه دوستان پیشنهاد میکنم ببینن این فیلم رو مخصوصا به ریحانه خانوم که مثه خودم عشق NY هستش Wink

ديدم، ديدم! Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، بازگشت ، alirezanz
a tale from the Bronx هم فیلم خیلی قشنگیه واسه اونایی که عشق نیویورکن!!نکته جالب درباره این فیلم اینه که تمام بازیگرای این فیلم از جمله رابرت دنیروی فقید تو برانکس به دنیا اومدن و اون جا بزرگ شدن!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: King Eagle ، reyhaneh_h ، alirezanz ، satin
(2014-04-29 ساعت 00:39)Arashiv نوشته:  a tale from the Bronx هم فیلم خیلی قشنگیه واسه اونایی که عشق نیویورکن!!نکته جالب درباره این فیلم اینه که تمام بازیگرای این فیلم از جمله رابرت دنیروی فقید تو برانکس به دنیا اومدن و اون جا بزرگ شدن!!
رابرت دنیروی فقیییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad شوخی شوخی کشتیش؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، beigebar ، farzad parsa ، alirezanz
نفری 20 میلیون میگیرم تو قرعه کشی برندتون میکنم
نفری 50 میگیرم ویزا یکضرب میذارم تو دستتون

مدیونی اگه فکر کنی کلاهبردارمااااا
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، hedyhoney ، MEHR52 ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:43)rainolf نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:39)Arashiv نوشته:  a tale from the Bronx هم فیلم خیلی قشنگیه واسه اونایی که عشق نیویورکن!!نکته جالب درباره این فیلم اینه که تمام بازیگرای این فیلم از جمله رابرت دنیروی فقید تو برانکس به دنیا اومدن و اون جا بزرگ شدن!!
منظورم فقیر بود Wink
تشکر کنندگان: rainolf ، King Eagle ، lighter ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 00:46)Arashiv نوشته:  
منظورم فقیر بود Wink

خودمونیما آرش دقت کردی چقدر بهت گیر میدم؟؟؟؟
احتمالا متولد نیمه های دهه 60 نیستی؟؟؟؟
من یه داداش دارم توی این سن خیلی گیر خورن بچه ها.....
تشکر کنندگان: Arashiv ، King Eagle ، Mansour92 ، hedyhoney ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:43)miladfathi021 نوشته:  نفری 20 میلیون میگیرم تو قرعه کشی برندتون میکنم

آقا مدیونی بزنی زیرشCool
تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، hedyhoney ، doran ، alirezanz
بچه ها سه آهنگ مشت فقط به خاطر شما : (هر سه از بانوی پاکدامن lana del rey Big Grin)
American :
Free MP3 download: 02 - American.mp3

cola :
Free MP3 download: 03 - Cola.mp3

Ride :
Free MP3 download: 01 - Ride.mp3
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made
تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، Mansour92 ، farshid232 ، farzad021 ، alirezanz ، ali999
من از دست 90% دوستان دلخورم!!! چون هرچی پیام میدم که اطلاعاتتون رو بفرستین اصن کک نرشونم نمیگزه Sad خو خواهر من برادر من نمیخوای بفرستی لااقل یه اهن و تلوپی بکن یه پیام بده آدم فکر نکنه داره نقش بز رو بازی میکنه Sad

اصن اگه دیگه من پست دادم.............التماس نکنین............با شمام Arashiv-aminb-بازگشت--reyhaneh-manis-alirezanz و..... التماس نکنین............................... دیگه تا پایان این صفحه پست نمیدم Big GrinTongue
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: farzad parsa ، hedyhoney ، aryana_t ، aminb ، MEHR52 ، farzad021 ، alirezanz ، Aras7 ، satin ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:45)King Eagle نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:37)abas_kashan نوشته:  کسی هست حرف جدی بزنه؟!

بله

حرف جدی Tongue
من نه برام شهر مهمه نه بازیگرش نه ادماش ونه مراسماش چیزهایی که مهمه کار و پول است
با تخصص و تجربه کاری که دارم و دوره های خارج کشورم دارم میبینم بازم تو آمریکا باید جهشی عمل کنم
بعد دوستان خیلی ریلکس مسائل یکشنبشون میگن
میدونید یوزر صادقی کیه که امروز گفته اینجا نیایین خبری نیست؟!! حقم دارید ندونید چون عضویتتون در حد شمارش معکوس فعاله
آمریکا از واقعیت تا خیال یکدور بخونین بعد تصمیم بگیرین
شوخی و رویا پردازی خوبه ولی نتیجه ای جز اتلاف پول و وقت و قوت رسیدن به هدف نداره
تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، farshid232 ، aida123 ، alirezanz ، satin ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:49)rainolf نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:46)Arashiv نوشته:  
منظورم فقیر بود Wink

خودمونیما آرش دقت کردی چقدر بهت گیر میدم؟؟؟؟
احتمالا متولد نیمه های دهه 60 نیستی؟؟؟؟
من یه داداش دارم توی این سن خیلی گیر خورن بچه ها.....

اوه اوه!!!
راینولف بزرگ!!!تازه دو زاریم افتاد کدومید!!
راینولفِ شَتَک کن!!
تشکر کنندگان: rainolf ، King Eagle ، alirezanz ، ostokhan
اینم یک عکس از عمو وحید در هالیود
[عکس: kclrshdj3c1m5236jccv.jpg]
(2014-04-29 ساعت 00:37)abas_kashan نوشته:  کسی هست حرف جدی بزنه؟!

حرفای جدیمون تموم شد موند برا بعد از اعلام نتایج دیگه فکر کنم هیچ کس حال وحوصله جدیت نداره
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: King Eagle ، hedyhoney ، بازگشت ، MEHR52 ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 00:50)manis نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 00:43)miladfathi021 نوشته:  نفری 20 میلیون میگیرم تو قرعه کشی برندتون میکنم

آقا مدیونی بزنی زیرشCool

ای به چشم...شما پولو بده من کپی ویزا رو برات میل میکنم بعد اگه خوشت اومد رنگش میزم برات میفرستم قشنگتر میشه Big Grin
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان