کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
بچه ها یه سورپرایز براتون دارم ... نه نه ببخشید دو تا ، یکیشون یه نقشه بسیار جالب و فانتزی (طنز) و یکی دیگه میانگین درآمد هر دو مال یو عس عی (مثل تو دیکتا*تور بخونید)

[عکس: 21273184275892492478_thumb.png]

http://upload7.ir/imgs/2014-04/21273184275892492478.png

[عکس: 11641254480512692386_thumb.jpg]

http://upload7.ir/imgs/2014-04/11641254480512692386.jpg
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made
تشکر کنندگان: adonis2006 ، Arashiv ، King Eagle ، farshid232 ، ahmadfayeq ، eagla ، javad1990 ، farzad021 ، alirezanz ، Mansour92 ، USA Citizen ، satin
از اينكه توُ روزاي نزديك به اعلام نتايج آدم خوبي ميشمُ به زمين و زمان كمك ميكنم و از بقيه ميخوام خوب باشنُ به اطرافيانشون هم كمك كنن و اظهار اميدواري ميكنم براي قبوليشون و خدا خدا ميكنم، ديگه حالم داره از خودم بد ميشه ..
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: King Eagle ، farshid232 ، khabaloo ، usatravel ، hedyhoney ، sepandarA ، javad1990 ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 01:53)beigebar نوشته:  از اينكه توُ روزاي نزديك به اعلام نتايج آدم خوبي ميشمُ به زمين و زمان كمك ميكنم و از بقيه ميخوام خوب باشنُ به اطرافيانشون هم كمك كنن و اظهار اميدواري ميكنم براي قبوليشون و خدا خدا ميكنم، ديگه حالم داره از خودم بد ميشه ..

آخه چرا ؟! این که خوبه که دیگران رو به کارای خدا پسندانه دعوت کنیم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: farzad parsa ، farshid232 ، lighter ، javad1990 ، alirezanz ، ostokhan
(2014-04-29 ساعت 01:53)beigebar نوشته:  از اينكه توُ روزاي نزديك به اعلام نتايج آدم خوبي ميشمُ به زمين و زمان كمك ميكنم و از بقيه ميخوام خوب باشنُ به اطرافيانشون هم كمك كنن و اظهار اميدواري ميكنم براي قبوليشون و خدا خدا ميكنم، ديگه حالم داره از خودم بد ميشه ..
بنظرت چه کار یکنیم وقتی میدونیم که همه چیز به یک سیستم کامپیوتری با یک الگوریتم تعیین شماره وابسته است؟
تشکر کنندگان: farzad parsa ، farshid232 ، hedyhoney ، babak_m ، farzad021 ، alirezanz ، amirghn ، ostokhan
شب همگی خوش
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: farzad parsa ، abas_kashan ، hedyhoney ، alirezanz ، King Eagle ، ostokhan
سلام به دوستان عزيز مهاجر سرا بنده مبتدی و برای بار اول هست که در این سایت پیام میزارم اگر اشتباهی مرتکب میشم پوزش میخام شما راهنماییم کنید تا کم کم وارد بشم .سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون ميشم .اگه دیپلم ریاضی داشته باشم بازم پیش میخان ? سوالات بعدی رو روزای دیگه واسه راهنمایی گرفتن ازتون میپرسم . به امید قبولی همه اونایی که واقعا تصمیم رفتن دارن .شب خوش
تشکر کنندگان: farshid232 ، usatravel ، eagla ، april 2014 ، farzad parsa ، javad1990 ، MEHR52 ، King Eagle ، satin

ممنونم از بابت معرفی سایت freerice من 620 دونه رفتم
تشکر کنندگان: usatravel ، شهلا 1346 ، alirezanz
هر چی به زمان اعلام نتایج نزدیکتر میشیم استرسم بیشتر میشه میترسم امسال هم پسرم جزو برنده ها نباشه . من از الان تا زمان اعلام نتایج فقط دعا میکنم .
دعای میکنم خدایا نا امیدم نکنی .
اگر اسمش تو برنده ها باشه اولین کسی هستم که میام و پیام میزارم .
برای همه شما ها که بی صبرانه منتظر اعلام نتایج هستید ارزو میکنم با کمترین شماره کیس نامبر جزو برنده ها باشید . من خودم شماره 193 بودم .
(2014-04-29 ساعت 03:01)khabaloo نوشته:  

ممنونم از بابت معرفی سایت freerice من 620 دونه رفتم

میشه روش استفاده از سایت را بنویسید من لغات انگلیس را انتخاب کردم و رو لغت و رو بلند گو کلیک میکنم ولی صداش در نمیاد .
تشکر کنندگان: hedyhoney ، بازگشت ، alirezanz ، khabaloo
(2014-04-29 ساعت 02:40)محسن 2014 نوشته:  سلام به دوستان عزيز مهاجر سرا بنده مبتدی و برای بار اول هست که در این سایت پیام میزارم اگر اشتباهی مرتکب میشم پوزش میخام شما راهنماییم کنید تا کم کم وارد بشم .سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون ميشم .اگه دیپلم ریاضی داشته باشم بازم پیش میخان ? سوالات بعدی رو روزای دیگه واسه راهنمایی گرفتن ازتون میپرسم . به امید قبولی همه اونایی که واقعا تصمیم رفتن دارن .شب خوش
باید حتما 12 سال تحصیل داشته باشید معمولا رشته ریاضی 4 سال دبیرستان داره . ولی رشته های هنرستان سه سال دبیرستان و یکسال هم باید پیش را بگذرونند . ولی تو سایت هم تاکید کرده برنده اصلی حتما باید 12 سال تحصیل داشته باشه .
تشکر کنندگان: hedyhoney ، farzad parsa ، farshid232 ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-29 ساعت 06:07)شهلا 1346 نوشته:  هر چی به زمان اعلام نتایج نزدیکتر میشیم استرسم بیشتر میشه میترسم امسال هم پسرم جزو برنده ها نباشه . من از الان تا زمان اعلام نتایج فقط دعا میکنم .
دعای میکنم خدایا نا امیدم نکنی .
اگر اسمش تو برنده ها باشه اولین کسی هستم که میام و پیام میزارم .
برای همه شما ها که بی صبرانه منتظر اعلام نتایج هستید ارزو میکنم با کمترین شماره کیس نامبر جزو برنده ها باشید . من خودم شماره 193 بودم .

-------------

سلام شهلا خانمRolleyes فکر نمیکردم که پسرتون تو ایران باشه امیدوارم که برنده بشه و همچنین خود ما.Big Grin
تشکر کنندگان: karpenter ، hedyhoney ، aryana_t ، farzad parsa ، javad1990 ، alirezanz ، King Eagle
TongueTongue.....آخ.آخ.آخ.......فقط......2.........روز........مانده.......TongueTongue
Smile
Wink
Cool
Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، King Eagle ، satin ، ostokhan
سلام آمریکا ، من عاشق تو ام . . .

میخوام یه چیزی بگم ببینم چند تا لایک داره :

پس فردا . . .

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: alirezanz ، King Eagle ، ostokhan
سلام صبح بخير
امروز آخرین پستها رو میذارم. چون تا شنبه نمیتونم بیام.
امیدوارم شنبه که اومدم اینجا تعداد زیادی از شما دوستان برنده شده باشین.Rolleyes
تشکر کنندگان: hedyhoney ، farzad parsa ، javad1990 ، MEHR52 ، alirezanz ، King Eagle ، ostokhan
Atlantic City Airport-New Jersey
[عکس: 31838165354581544552.jpg]

[عکس: 64747399954163344127.jpg]

[عکس: 35733764798989801862.jpg]

[عکس: 51989860237637939761.jpg]
تشکر کنندگان: hedyhoney ، aida123 ، farzad parsa ، javad1990 ، doran ، adonis2006 ، farzad021 ، alirezanz ، ali999 ، farzad47 ، King Eagle ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان