موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
آرش جان دستت درد نکنه بابت عکس های شهر boise محبوب بنده
آدم میره آمریکا یکهو یکجای ساکت و آرومش بره لذت ببره
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منم که باید برم پیش ابجی دوستم دیگ یحتمل کالیفررنیا
من بین ایروان و دوبی مونده بودم
اما چون دوبی خیلی ساله اینکارو انجام میده منظم تر سریعتره گفتم برم اونجا وگرنه ایروانو دوس دارم از بابت هزینم کمتره حالا ببینیم چی میشه
بعدش پاس سفید میگیرم میام ایران کارامو کنم برگردم تا 5سال هیعععع
باس ببینم دکترای رشتم کجا به صرفه تره برام
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
من سفارت ابوظبی بهتر میدونم چون برنامه دارم بعد دریافت ویزا همونجا برم آمریکا و بیشترین پرواز به آمریکام تودبی هست خیلی اقتصادی و پر انتخاب
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستان مهاجر سرا . يه سوال داشتم .به نظرتون ط.ک.ا.م.ا.ي که وکيل ايالت محده امريکا هست واقعا وکيل هستن چون هميشه در مورد مهاجرت به امريکا خيلي نا اميد کننده حرف ميزه من واقعا نااميد ميشم وقتي حرفاشونو مي شنوم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا منو که محسن گفت قبولم. ولی واقعا حیفه همه ماهایی که اینجا دل تو دلمون نیس تا اعلام نتایج لاتاری حتی یکیمون قبول نشه بعد یه سری که اصلا واسه سنجش شانس یا ببینیم چی پیش میاد ثبت نام کردنو مطمءن نیستن قبول شن. خدا یه نگاهی بنداز به حال روز همه مهاجرسراییا. لیاقتشو داریم. آمین
someday i will leave and never come back
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-09 ساعت 14:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 14:39 توسط kasragtr.)
(2014-04-09 ساعت 11:15)mosavi_69 نوشته: (2014-04-09 ساعت 11:08)kasragtr نوشته: (2014-04-09 ساعت 11:01)King Eagle نوشته: (2014-04-09 ساعت 10:56)kasragtr نوشته: (2014-04-09 ساعت 10:47)King Eagle نوشته: چون میتونه رشته تحسیلیشون و حتی اینکه آیا بتونن گلیم خودشون رو از آب در بیارن یا نه توی آ.م.ر.ی.ک.ا باعث ایجاد ابهام بشه
چه ربطی داره؟؟؟ ینی جوونای آمریکایی که سربازی نمیرن نمیتونن گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون؟؟؟ یا رشته ی تحصیلی مگه به خدمت سرباز مربوط میشه؟؟؟ من متوجه نمیشم ارتباطشونو
کسراجان جوونای آمریکایی توی کشور خودشون زندگی میکنن مهاجر نیستن!!!
منم نگفتم رشته تحصیلی به سربازی ربط داره!! کلا میتونن بابت رشتت بهت گیر بده حالا میخواد سربازی رفته باشی یا نه.مثلا رشته های وابسته به انرژی هسته ای یه نموره گیربازارن----امیدوارم رفع ابهام شده باشه!!
قضیه ربط سربازی و رشته حل شد، ولی اینکه به کسایی که خدمت معاف شدن گیر بدن نامردیه.... من باید یه ضرب بگیرن.... شغل پدر ممکنه باعث بشه کلیرنش بخوریم و کلیر نشیم ؟؟؟؟ یا حتی دلیل معافیت
کلا دو تا چیز می تونه اونا رو تو دادن ویزا بهت مردد کنه:
۱- باید ثابت کنی که قصدت مهاجرت به آمریکاست نه گرفتن پاسش برای سیر و سفر
۲- نباید وابستگی خاصی به ح*کو*مت کشورت داشته باشی! مثلا اگر پدر عضو ساپه باشه، میتونه مشکل زا باشه، اگر رشته ی درسیت حساس باشه می تونه مشکل زا باشه، اگر سربازیت تو ساپه باشه می تونه دردسرزا باشه و هر چیز مشکوک دیگه
البته موارد دیگه ای مثل پشتیبانی مالی و نقص مدارک و ... هم هستند که می تونه موجب کلیرنس بشه...
من هم مشکلم همینه، شغل پدرم ارتشیه و معافیتم به خاطر جانبازی و جبهه، ینی کلا وابستگی به حکومت..... میترسم بیفتم تو کلیرنس و طولانی بشه ماجرا و بشم مث 2013ایا....
خودمونیم روز به روز بچه ها فعالیتشون بیشتر میشه، دو ساعت نبودم 5-6 صفحه رفت جلو.... جونم بالا اومد تا همه رو تشکر بزنم و بخونم
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم