کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
نازی نازی امشب دلم مست تو نازی دل تنهام هنوز دست تو است (نازی )
تشکر کنندگان: farbod69
(2014-05-01 ساعت 18:41)ali999 نوشته:  نازی نازی امشب دلم مست تو نازی دل تنهام هنوز دست تو است (نازی )

یعنی خدایی crysis اصلا یه مکتب جدید رو پایه گذاشت .
مکتب نازی Big GrinBig GrinCool
تشکر کنندگان: بازگشت
(2014-05-01 ساعت 18:34)alirezanz نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:04)ali999 نوشته:  بچه ها در آمریکا جوجه کباب هست

آمریکاستا جزیره LOST که نیستBig Grin

حالا فک کن نیس !
چی میشه حالا ؟ دیگه نمیری شما ؟CoolCool
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
میبینم که گاز نازو گرفتین دارین تخته گاز ناز می رین.
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: aida123 ، amir-ashkan ، ali999 ، بازگشت
از همه نانازا و دوستانی که چپ و راست به من رتبه میدهید بی نهایت سپاسگذارم و براتون آرزوی سلامتی میکنم ..
بخشنده باشید تا خدا هم به شما ببخشد...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: bijan9 ، masoud_777 ، ali999 ، mreza_ce ، Fifi2015
(2014-05-01 ساعت 18:42)gaandolf نوشته:  میبینم که گاز نازو گرفتین دارین تخته گاز ناز می رین.

Big GrinTongueBig Grin
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 18:40)alirezanz نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:13)Nazem نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:10)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

نازی

نازمم به صدا اورد

نازیBig Grin

فکر کنم crysis بره امریکا بعد یه سال همه آمریکایی ها جای yes با لهجه می گن نازی !!
(2014-05-01 ساعت 18:42)aida123 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 18:34)alirezanz نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:04)ali999 نوشته:  بچه ها در آمریکا جوجه کباب هست

آمریکاستا جزیره LOST که نیستBig Grin

حالا فک کن نیس !
چی میشه حالا ؟ دیگه نمیری شما ؟CoolCool

1درصد فکن نروم از اینجا جوجه فیریز میکنم با خودم میبرمBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
کاربران در حال بازدید این موضوع: 6124، ahmad00، aida123، akbarkhare، alireza976، amir-ashkan، amirghn، behzad2013، bijan9، doran، ehsan_ati، elpedia، farbod69، Farzad.Z، flamencoman66، foosher، ftbahi، gaandolf، GreenRoad، h.shayan، hadi.nikjo، hamed.us، hameddjj، Hesam s، kaspi، kaveh1979، Kingrazor، kooshamostofi، Lgoli، lordsaroman، mahan L، mahdisalehi65، masoud2014، masoud_777، meghdad matador، mehdivatani، MeMo، Miladghavami، Mohhhhsen، mohsenicash، muhammadinfo، n-az، ostokhan، pishahang2014، proje، rexi، reza1312، reza6966، sadegh0007، seyam، smartman، soroosh yz، usamohajer، پدی، vahid1360، تنها مثل خدا، 7 کاربر مخفی، 13 مهمان
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: aida123 ، farbod69 ، Hesam s ، noobnoobi ، MeMo
(2014-05-01 ساعت 18:44)farbod69 نوشته:  

نازی

نازمم به صدا اورد

نازیBig Grin

فکر کنم crysis بره آمریکا بعد یه سال همه آمریکایی ها جای yes با لهجه می گن نازی !!

نازی نازی=yes yes

تشکر کنندگان: ali999 ، بازگشت
هیجان دارم با ادرنالین
قبول شدن در لاتاری یک بحث هستش و گرفتن ویزا ، رفتن ، مستقر شدن و تشکیل زندگی (یعنی از صفر) در آمریکا یک بحث دیگری است !

کسانی بودن که دعا دعا میکردن کی قبول بشیم و بریم آمریکا چون فکر میکردن فرش قرمز براشون اونجا پهن کردن اما وقتی رسیدن فهمیدن که اون مدینه ی فاضله ای که فکر میکردن نیست !
زندگی کردن در خارج از ایران همچینم آسون نیست !(اینو من که تجربه زندگی در خارج از کشور دارم میگم) و واقعاً سختی های خودشو داره و حتی گاهی وقتا این سوال برات پیش میاد که آیا اگر در ایران می موندم بهتر نبود ؟ گاهی وقتا حتی برای یه چیز خیلی کوچیک ایران دلت تنگ میشه ! گاهی وقتا برای چیزهایی که همیشه ازشون گله داشتی تنگ میشه ...
چقدر باید کار کنم تا به اون چیزی که توی ذهنم هست برسم ؟ در هر کشوری امکانات و اولویت ها همیشه برای مردم اون شهر هستش هر چند شما اقامت اونجا رو داشته باشی ...

یادمه 10 ، 11 سال پیش قبل از اینکه از ایران مهاجرت کنیم(همچینم از ایران دور نیستیم دور ور ایران زندگی میکنم اما خب بلاخره از ایران دوریم دیگه) و شبکه های ماهواره ای رو میدیدم و کسانی میگفتن ما دلمون برای ایران تنگ شده میگفتیم بابا اینا دیوانه هستن آخه مگه ایران چی داره که آدم میخواد دلش تنگ بشه اما بعد از گذشت این همه سال فهمیدیم که اونها چی میگفتن ...

هر کسی میخواد بره باید با دید باز بره که وقتی رسید اونجا ، رویاهاش بهم نریزن

آنهایی که از ایران رفته اند هر روز ایمیلشان را در حسرت نامه از آن هایی که مانده اند باز می کنند و از اینکه هیچ نامه ای ندارند کلافه می شوند‎.

آنهایی که در ایران مانده اند هر روز…نه…یکروز در میان ایمیلشان را چک می کنند و از اینکه نامه ای از انهایی که رفته اند ندارند کفرشان در میاید‎.

آنهایی که رفته اند منتظرند آنهایی که مانده اند برایشان نامه بنویسند. فکر می کنند که حالا که ازجریان زندگی آنهایی که مانده اند خارج شده اند انها باید تصمیم بگیرند که هنوز می خواهند به دوستیشان از دور ادامه بدهند یا نه‎.

آنهایی که مانده اند منتظرند که انهایی که رفته اند برایشان نامه بنویسند .فکر می کنند شاید انهایی که رفته اند مدل زندگیشان را عوض کرده باشند و دیگر دوست نداشته باشند با آنهایی که مانده اند معاشرت کنند‎.

آنهایی که رفته اند همانطور که دارند یک غذای سر دستی درست می کنند تا تنهایی بخورند فکر می کنند آنهایی که مانده اند الان دارند دور هم قورمه سبزی با برنج زعفرانی می خورند و جمعشان جمع است و می گویند و می خندند‎.

آنهایی که مانده اند همان طور که دارند یک غذای سر دستی درست می کنند فکر می کنند آنهایی که رفته اند الان دارند با دوستان جدیدشان گل می گویند و گل می شنوند و از ان غذاهایی می خورند که توی کتاب های آش پزی عکسش هست‎.

آنهایی که رفته اند فکر می کنند آنهایی که مانده اند همه اش با هم بیرونند. کافی شاپ می روند .خرید می روند…با هم کیف دنیا را می کنند و آنها را که ان گوشه دنیا تک افتاده اند فراموش کرده اند‎.

آنهایی که مانده اند فکر می کنند آنهایی که رفته اند همه اش بار و دیسکو می روند و خیلی بهشان خوش می گذرد و آنها را که توی این جهنم گیر افتاده اند فراموش کرده اند‎.

آنهایی که رفته اند می فهمند که هیچ کدام از ان مشروب ها باب طبعشان نیست و دلشان می خواهد یک چای دم کرده حسابی بخورند‎.

آنهایی که مانده اند دلشان می خواهد بروند یکبار هم که شده بروند یک مغازه ای که از سر تا تهش مشروب باشد که بتوانند هر چیزی را می خواهند انتخاب کنند‎.

آنهایی که رفته اند همانطور که توی صف اداره پلیس برای کارت اقامتشان ایستاده اند و می بینند که پلیس با باتوم خارجی ها را هل می دهد فکر می کنند که آن جهنمی که تویش بودند حد اقل کشور خودشان بود.حد اقل احساس نمی کردند طفیلی هستند‎.

آنهایی که مانده اند همانطور که گشت ارشاد با باتوم دختر ها را سوار ماشین می کنند فکر می کنند که آنهایی که رفته اند الان مثل آدم های محترم می روند به یک اداره مرتب و کارت اقامتشان را تحویل می گیرند‎.

آنهایی که رفته اند همانطور می نشینند پشت پنجره و زل می زنند به حیاط و فکر می کنند به اینکه وقتی برگردند کجا کار گیرشان میاید و ایا اصلا کار گیرشان میاید؟

آنهایی که مانده اند فکر می کنند که انهایی که رفته اند حال کرده اند و حالا میایند جای آنها را سر کار اشغال می کنند و آنها از کار بیکار می شوند‎.

آنهایی که مانده اند فکر می کنند آنهایی که رفته اند حق ندارند هیچ اظهار نظری در هیچ موردی بکنند چون دارند اونور حال می کنند و فورا یک قلم برمی دارند و اسم اونوری ها را خط می زنند‎.

آنهایی که رفته اند هی با شوق بیانیه ها را امضا می کنند و می خواهند خودشان را به جریان سیاسی کشوری که تویش نیستند بچسبانند‎.

آن هایی که مانده اند در حسرت بی بی سی بی سانسور کلافه می شوند‎.

آنهایی که رفته اند هیچ سایت خبری را نمی خوانند.ربطی بهشان ندارد خبر کشور هایی که تویش هستند‎…

آنهایی که مانده اند می خواهند بروند.

آنهایی که رفته اند می خواهند بر گردند‎.

آنهایی که مانده اند از آن طرف مدینه فاضله می سازند‎.

آنهایی که رفته اند به کشورشان با حسرت فکر می کنند‎.

اما هم آنهایی که رفته اند و هم آنهایی که مانده اند در یک چیز مشترکند‎… آنهایی که رفته اند احساس تنهایی می کنند. آنهایی که مانده اند هم احساس تنهایی می کنند‎‎...

آنهايي که رفته اند ، پاي اينترنت دنبال شبکه 3 و فوتبال با گزارش عادل يا سريالهاي ايراني و اخبارهايي با کلام پارسي و ايراني هستند
آنهايي که مانده اند در حسرت دیدن کانالهای ماهواره بدون پارازيت کلافه مي شوند و دائم پشت ديش هستند.
آنهايي که رفته اند مي خواهند برگردند.
آنهايي که مانده اند مي خواهند بروند.
آنهايي که رفته اند به کشورشان با حسرت فکر مي کنند.
آنهايي که مانده اند از آن طرف ، دنیایی رویایی مي سازند.
اما هم آنهايي که رفته اند و هم آنهايي که مانده اند در يک چيز مشترکند:
آنهايي که رفته اند احساس تنهايي مي کنند.
آنهايي که مانده اند هم احساس تنهايي مي کنند.
آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند.
آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند.
همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.
و آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید وطن را جایی برای ماندن کنند
تشکر کنندگان: ali999 ، soroosh yz ، masoud_777 ، farbod69 ، noobnoobi ، n-az ، mvreza ، MeMo ، ahmadfayeq ، babak433 ، pari pariaaa ، adonis2006
(2014-05-01 ساعت 18:45)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

اللهی ...
نازی Big GrinBig GrinBig GrinCoolCool
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 18:44)farbod69 نوشته:  

نازی

نازمم به صدا اورد

نازیBig Grin

فکر کنم crysis بره آمریکا بعد یه سال همه آمریکایی ها جای yes با لهجه می گن نازی !!
Cute
Cute
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 18:45)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

چیزه دیگه نداری.یه نگا بنداز.یه ناز پشت آدرنالین داریا.

تشکر کنندگان: farbod69 ، بازگشت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان