کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-05-01 ساعت 18:45)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

هیجان برای پوستت بده
تشکر کنندگان: gaandolf ، بازگشت
یادش بخیر
پارسال این موقع ها همین حس‌ و حال الآن بچه ها رو داشتم
اما...
بی خیال...
انرژی مثبت فقط
امیدارم همه تون رو ابوظبی ببینم
؛)
تشکر کنندگان: ali999 ، h.shayan ، MeMo ، babak433 ، pari pariaaa ، aida123
جو سنگینه بعد داغونم بگذر دیگه تیر خلاصو بزن تکلیفم روشن شه

خدایا خدایا برس به داد دل ما. .
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: h.shayan
(2014-05-01 ساعت 18:47)gaandolf نوشته:  

چیزه دیگه نداری.یه نگا بنداز.یه ناز پشت آدرنالین داریا.

اوا نازی
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 12:39)satin نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:31)fari90 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:18)only_flight نوشته:  نیویورکیاش کیان ؟؟؟؟Smile

من
آمریکا سرزمین فرصت هاست اما نیویورک خود فرصته

بابا توروخدا عکس نقل قول نکنین اعصابمون بهم ریخت از بس با این سرعت صفحاتو بالا پایین رفتیم.Sad

عکسو تو بروزرتون غیر فعال کنیدBig Grin به همین سادگی به همین خوشمزگیBig Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان:
01 ساعت و 39 دقیقه
تشکر کنندگان: ali999 ، ari_kiana
(2014-05-01 ساعت 18:47)ali999 نوشته:  

هیجان برای پوستت بده

علی جون دمت گرم.خیلی باحال بود.یه لحظه جملتو با لحجه صمد ننه لیلا خوندم.خیلی ناز و ملو مردم از خنده.Big Grin
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: ali999
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1973، adonis2006، ahmad00، ahmadfayeq، ali999، alina-b، amir-ashkan، amis90، ammar، arpmn، bijan9، crysis، danial91، davenj، doran، engmadelat، farbod69، Fifi2015، ftbahi، h.shayan، hadi.nikjo، kaptan، Kingrazor، mah1das، mahdisalehi65، mamad_msp، masoud_777، meghdad matador، MeMo، Mohhhhsen، msheng، mvreza، n-az، Parisazh، princeworld، Purple، ramtin228، rexi، saansaan، saeed78، sami2004، smartman، soheil_m، soroosh yz، پدی، vahid1360، zargarzade، رنگو، 6 کاربر مخفی، 24 مهمان
همه نازا
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، MeMo
آقا یه پیشنهاد میخوام بدم به کسانی که برنده میشند ، نمیدونم اصلا کسی میخونه یا نه - احتمالا هم بین این همه صفحه خیلی زود گم میشه پیشنهادم ولی خب حداقل چند نفر هم بخونن و انجام بدن خوب میشه :

اونم اینه که بیان تمام کسانی که برنده میشند ، به جای دعوت به کافه ویونا و شام تو رستوران هتل هیلتن و نمیدونم هزار جای دیگه ، همه ی پولی که بابت ابرازه شادیشون میخوان خرج افرادی مثل خودمون کنند ، جمع کنند و اهدا کنن به یک فقیر و مستمندی که خودشون میشناسند یا مثل طرحی که سایت داده بدند به موسسه ی بچه های سرطانی محک یا هر جایی که کودکانه بی سرپرست داره و میدونن اون پول واقعا به دستشون میرسه و براشون خرج میشه.

حتی تو این فکرم همه ی افراد برنده خودشونو موظف کنند یک مبلغی رو کنار بگذارند برای کمک به بچه های بی سرپرست یا بیمار. چون اونقدر واسه انجام کارهای مهاجرت شما خرج خواهی کرد و پول خواهی داد که این هزینه توش گم ـه ، اما یقینا خیر و برکتش بهتون برمیگرده اونم صدها برابره صدها میلیون تومن.

شادی ای که برای بچه های نیازمند به ارمغان میارید حتی یک میلیونیم شادی خودتون برای برنده شدن نیست اما لااقل تونستید مثلا یک لباس نو برای یک کودک بخرید و همین هزاران بار بهتر از خرج های الکی و مسخره و همیشگی ای هست که ما واسه خودمون و امثال خودمون انجام میدیم.

امیدوارم این فکر یک حرکته همیشگی شه در مهاجرسرا و حتی در سالهای آتی سازمان دهی شه واسه ی دریافت کمک از برندگان به هر میزانی که خودشون میخواند و ارائه ی اون به مردمان نیازمند.

با تشکر از همه ی خوبان
کسی از این نازا نمیخواد به ما رتبه بده
تشکر کنندگان: hamed.us
(2014-05-01 ساعت 12:59)soli asali نوشته:  فقط 7:30 ساعته دیگه !

SOLI جان شما چه کردی؟ کجایی؟ منو که یادت هست تو تاپیک NY?Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 18:52)Hesam s نوشته:  [quote='ammar' pid='489401' dateline='1398953782']

اینجا سختی نداری؟؟؟؟ درامدت خوبه ؟؟؟؟ آرامش داری؟؟؟؟؟
هرپی باشه اونجا یه انسانی
نه مثل اینجا که .... Wink

اینا رو گفتم که کسی توی توهم و رویا زندگی نکنه و بیخودی واسه خودش رویا نسازه ...
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 18:52)GreenRoad نوشته:  آقا یه پیشنهاد میخوام بدم به کسانی که برنده میشند ، نمیدونم اصلا کسی میخونه یا نه - احتمالا هم بین این همه صفحه خیلی زود گم میشه پیشنهادم ولی خب حداقل چند نفر هم بخونن و انجام بدن خوب میشه :

اونم اینه که بیان تمام کسانی که برنده میشند ، به جای دعوت به کافه ویونا و شام تو رستوران هتل هیلتن و نمیدونم هزار جای دیگه ، همه ی پولی که بابت ابرازه شادیشون میخوان خرج افرادی مثل خودمون کنند ، جمع کنند و اهدا کنن به یک فقیر و مستمندی که خودشون میشناسند یا مثل طرحی که سایت داده بدند به موسسه ی بچه های سرطانی محک یا هر جایی که کودکانه بی سرپرست داره و میدونن اون پول واقعا به دستشون میرسه و براشون خرج میشه.

حتی تو این فکرم همه ی افراد برنده خودشونو موظف کنند یک مبلغی رو کنار بگذارند برای کمک به بچه های بی سرپرست یا بیمار. چون اونقدر واسه انجام کارهای مهاجرت شما خرج خواهی کرد و پول خواهی داد که این هزینه توش گم ـه ، اما یقینا خیر و برکتش بهتون برمیگرده اونم صدها برابره صدها میلیون تومن.

شادی ای که برای بچه های نیازمند به ارمغان میارید حتی یک میلیونیم شادی خودتون برای برنده شدن نیست اما لااقل تونستید مثلا یک لباس نو برای یک کودک بخرید و همین هزاران بار بهتر از خرج های الکی و مسخره و همیشگی ای هست که ما واسه خودمون و امثال خودمون انجام میدیم.

امیدوارم این فکر یک حرکته همیشگی شه در مهاجرسرا و حتی در سالهای آتی سازمان دهی شه واسه ی دریافت کمک از برندگان به هر میزانی که خودشون میخواند و ارائه ی اون به مردمان نیازمند.

با تشکر از همه ی خوبان

ممنون دوست عزيز ، كاملا موافقم و من فردا اين كار را ميكنم
اميدوارم همواره زندگي پر از بركت داشته باشي
تشکر کنندگان: farbod69 ، GreenRoad ، adonis2006
[عکس: 02707917829592658890.gif]
پر استرس دیگه نیستی ؟
تشکر کنندگان: ali999 ، بازگشت
ما رو هم دعا کنید 4 روز دیگه وقت مصاحبمه
یه دعا دیگه هم واسه مادرم کنید که اسمش امسال در بیاد و از این حال بد جدایی بیاد بیرون
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ammar ، amir-ashkan ، gaandolf ، Fifi2015 ، MeMo ، بازگشت ، h.shayan ، babak433 ، babak433 ، pari pariaaa ، adonis2006

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان