کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
همینک از اتاق فرمان به من خبر رسید که فقط 1 ساعت و 30 دقیقه مونده....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: ali999 ، noobnoobi ، بازگشت
(2014-05-01 ساعت 18:52)GreenRoad نوشته:  آقا یه پیشنهاد میخوام بدم به کسانی که برنده میشند ، نمیدونم اصلا کسی میخونه یا نه - احتمالا هم بین این همه صفحه خیلی زود گم میشه پیشنهادم ولی خب حداقل چند نفر هم بخونن و انجام بدن خوب میشه :

اونم اینه که بیان تمام کسانی که برنده میشند ، به جای دعوت به کافه ویونا و شام تو رستوران هتل هیلتن و نمیدونم هزار جای دیگه ، همه ی پولی که بابت ابرازه شادیشون میخوان خرج افرادی مثل خودمون کنند ، جمع کنند و اهدا کنن به یک فقیر و مستمندی که خودشون میشناسند یا مثل طرحی که سایت داده بدند به موسسه ی بچه های سرطانی محک یا هر جایی که کودکانه بی سرپرست داره و میدونن اون پول واقعا به دستشون میرسه و براشون خرج میشه.

حتی تو این فکرم همه ی افراد برنده خودشونو موظف کنند یک مبلغی رو کنار بگذارند برای کمک به بچه های بی سرپرست یا بیمار. چون اونقدر واسه انجام کارهای مهاجرت شما خرج خواهی کرد و پول خواهی داد که این هزینه توش گم ـه ، اما یقینا خیر و برکتش بهتون برمیگرده اونم صدها برابره صدها میلیون تومن.

شادی ای که برای بچه های نیازمند به ارمغان میارید حتی یک میلیونیم شادی خودتون برای برنده شدن نیست اما لااقل تونستید مثلا یک لباس نو برای یک کودک بخرید و همین هزاران بار بهتر از خرج های الکی و مسخره و همیشگی ای هست که ما واسه خودمون و امثال خودمون انجام میدیم.

امیدوارم این فکر یک حرکته همیشگی شه در مهاجرسرا و حتی رد سالهای آتی سازمان دهی شه واسه ی دریافت کمک از برندگان به هر میزانی که خودشون میخواند و ارائه ی اون به مردمان نیازمند.

با تشکر از همه ی خوبان
فکر خیلی خوبیه،من خودم تصمیم گرفتم که اگر قبول شدم چنین کاری بکنم ولی به صورت مستقیم که مطمئن باشم که کمک من حتما به یه نیازمند برسه.(به محک وکلا این سازمان ها،موسسه ها اطمینان ندارم)
2009 تا الان
تشکر کنندگان: GreenRoad ، بازگشت ، mahdii65
فقط يك ساعت و نيم مونده ، من بلافاصله چك مي كنم ، بچه ها منتظر خبرااااي خوبم ،،،،،، منتظر
تشکر کنندگان: ari_kiana
یکی از خصوصیت بد ما ها اینه همه چی و شرطیش میکنیم Smile اگه برند شیم کمک کنیم !!!! حالت عادی کمک کنیم ثوابشم بیشتر تا اینمه اول برنده شیم!!! ینی برتده نشیم کسی سرطانیارو نمیبینه ؟؟؟؟ نباید بشون کمک شه ؟؟؟
تشکر کنندگان: hamed.us ، amir-ashkan ، mahdii65 ، samansaba
بالای 400 صفحه دلداری و امیدواری. حقسقت اینه که امشب یه سریا از جمع میرن و یه سریا اضافه میشن. دسته سومم که خیلی کمن میمونن و منتظر سال بعد میشن مثل isalar mahbube به هرحال امیدوارم در شب آرزوها به آرزوتون برسید. من که پارسال ساعت 10:30چهارشنبه شب رو فراموش نمیکنم.
نکته بسیار مهم: دوستان اگه بار اول قبول نشدید تا سه با اطلاعاتتون رو وارد کنید. پارسال من بار اول قبول نشده بودم ولی بار دوم یه حالی دد که نگو. موفق باشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: aryana_t ، babak433 ، pari pariaaa
برنده شدن مهم نیست.

ترسیدن مهم نیست.

مهم فقط و فقط... سعی کردن است و بس!
تشکر کنندگان: ali999 ، noobnoobi ، MeMo
(2014-05-01 ساعت 18:57)Fifi2015 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 18:52)GreenRoad نوشته:  آقا یه پیشنهاد میخوام بدم به کسانی که برنده میشند ، نمیدونم اصلا کسی میخونه یا نه - احتمالا هم بین این همه صفحه خیلی زود گم میشه پیشنهادم ولی خب حداقل چند نفر هم بخونن و انجام بدن خوب میشه :

اونم اینه که بیان تمام کسانی که برنده میشند ، به جای دعوت به کافه ویونا و شام تو رستوران هتل هیلتن و نمیدونم هزار جای دیگه ، همه ی پولی که بابت ابرازه شادیشون میخوان خرج افرادی مثل خودمون کنند ، جمع کنند و اهدا کنن به یک فقیر و مستمندی که خودشون میشناسند یا مثل طرحی که سایت داده بدند به موسسه ی بچه های سرطانی محک یا هر جایی که کودکانه بی سرپرست داره و میدونن اون پول واقعا به دستشون میرسه و براشون خرج میشه.

حتی تو این فکرم همه ی افراد برنده خودشونو موظف کنند یک مبلغی رو کنار بگذارند برای کمک به بچه های بی سرپرست یا بیمار. چون اونقدر واسه انجام کارهای مهاجرت شما خرج خواهی کرد و پول خواهی داد که این هزینه توش گم ـه ، اما یقینا خیر و برکتش بهتون برمیگرده اونم صدها برابره صدها میلیون تومن.

شادی ای که برای بچه های نیازمند به ارمغان میارید حتی یک میلیونیم شادی خودتون برای برنده شدن نیست اما لااقل تونستید مثلا یک لباس نو برای یک کودک بخرید و همین هزاران بار بهتر از خرج های الکی و مسخره و همیشگی ای هست که ما واسه خودمون و امثال خودمون انجام میدیم.

امیدوارم این فکر یک حرکته همیشگی شه در مهاجرسرا و حتی در سالهای آتی سازمان دهی شه واسه ی دریافت کمک از برندگان به هر میزانی که خودشون میخواند و ارائه ی اون به مردمان نیازمند.

با تشکر از همه ی خوبان

ممنون دوست عزيز ، كاملا موافقم و من فردا اين كار را ميكنم
اميدوارم همواره زندگي پر از بركت داشته باشي
منم از همین تریبون موافقت خود را اعلام میکنم
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، GreenRoad ، aryana_t ، mehrsa4 ، adonis2006
همون اول باز نمیشه فک کنم درسته ؟ شلوغه دگه
تشکر کنندگان:
Big GrinBig GrinBig Grinاین crysis باید یک فرهنگ لغت به نام فرهنگ لغت نازی چاپ کنه
تشکر کنندگان: saeedmech
(2014-05-01 ساعت 18:45)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

نازی
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: farbod69 ، hamid32 ، بازگشت ، hadi.nikjo ، h.shayan ، Arashiv ، Fifi2015 ، babak433 ، babak433 ، meghdad matador
آقا 90 دقیقه دیگه اعلام نتایج نهایی ، از دوستان کسی نیست بخواد ساعت اعلام نتایج به وقت ایران را بپرسه ؟؟
تشکر کنندگان: ali999 ، MeMo ، adonis2006
سلامتی سربازای لب مرز / سلامتی زندونییای بی ملاقاتی / سلامتی مادرای چشم به راه / سلامتی مریضای بیمارستانا / سلامتی پدرای زحمتکش / سلامتی رفقا بچه محلا / سلامتی پناهده ها / سلامتی دانشجو ها / سلامتی مهاجرسرایی ها / سلامتی همه منتظرا / سلامتی وزارت خارجه آمریکا / ایشالا که هیچکدومتون ناامید نشین سلامتی هموتون Smile
تشکر کنندگان: ali999 ، noobnoobi ، gaandolf ، Hesam s ، amir-ashkan ، Fifi2015
امشب چه شبیست Big Grin Tongue برای بعضیا مراد برای بعضیا هم که ....
امیدوارم امشب شب مراد همه تون باشه فقط اگه قبول نشدید یادتون باشه : گر ایزد ببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاد در دیگر و بهتری، عجیب بهش اعتقاد دارم
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
تشکر کنندگان: gaandolf ، MeMo ، h.shayan ، Fifi2015 ، noobnoobi
(2014-05-01 ساعت 19:01)ali999 نوشته:  Big GrinBig GrinBig Grinاین crysis باید یک فرهنگ لغت به نام فرهنگ لغت نازی چاپ کنه

نازی
تشکر کنندگان: ali999 ، بازگشت
(2014-05-01 ساعت 19:01)bigjust نوشته:  همون اول باز نمیشه فک کنم درسته ؟ شلوغه دگه

برادر داری راجع به سرورهای kcc حرف میزانی ها ماکزیمم 5 دقیقه اول اونقدر شلوغ باشه که نشه ولی بعد میشه من پارسال 10 دقیقه بعد نگاه کردم مشکلی نداشت تو باز شدن
تشکر کنندگان: engmadelat ، amir-ashkan ، bigjust ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان