موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
آقا هر سال تو این تاپیک همه دعا میکنن که اینشالا همه برنده بشن باز بین اینهمه مهاجرسرایی تعداد انگشت شمار قبول میشن. نظرتون چیه ایندفعه دعا کنیم هیچکی برنده نشه بلکه همه برنده بشن بجز 2-3 نفر؟!!
:دی
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم تمام کسایی که برنامه ریزی کردن و میدونن واقعا دنبال چی چیزی هستن امسال برنده بشن مخصوصا مهاجری ها
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 15:16)mr.banaeian نوشته: (2014-04-12 ساعت 11:10)..... نوشته: (2014-04-12 ساعت 11:06)siavash64 نوشته: فقط اونایی به برنده شدن امسال امیدوار باشن که دفعه اول ثبت نام می کنند تجربه یه بنده خدایی که امسال 20 ساله پشت در لاتاری مونده اینو می گه
نه من مخالفم
چون لاتاری کاملا راندوم هست و هیچ معیاری برای سنجش وجود ندارد
;کاملا شانسی هست یکه از اشنایان بنده سال سوم قبول شد
دقیقا بصورت رندوم و شانسی هست البته مدرک تحصیلی خیلی توی پذیرش تاثیر داره من خیلی از دوستام که مدرک دکتری و یا مهندسی داشتن در دو یا سه دوره بالاخره اسمشون دراومده و الان در آمریکا هستن . چون همینطور که دوستان اطلاع دارن برای قرعه کشی هم رده بندی های خاص خودشون رو دارن . ولی بهر حال همواره باید امیدوار بود . به امید موفقیت همه دوستان در لاتاری 2015
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز فرستادن هر گونه انرژي منفي غدقن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين قرعه كشي كاملا رندوم و نه به تعداد دفعات شركت كنتده و نه به تحصيلات كاري نداره اگه اينطوري بود شرايط براش ميذاشتن كه بايد بالاتر از ليسانس باشه
من و همسرم هر دو داراي تحصيلات بالا هستيم و الان 6 سال كه ثبت نام ميكنيم ولي هنوز قبول نشديم
در صورتي بقالً سر كوچه با مدرك ديپلم قبول شده
اونا بيكار نيستن بشينن از بين اين همه شركت كننده جدا كنن كي ديپلم كيً ليسانس شانس همه برابره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اگه میدونید جواب بدید:
من 4 ساله با دوست پسرم دوست هستم
اما خانواده فعلا برای ازدواج مخالف هستند.
اما گفتند اگر برنده شید میتونید ازدواج کنین و برین.
الان اگه یکیمون برنده شد فرم مجرد رو فقط پر کنه و بفرسته؟؟
و این که چند وقت فرصت داریم و بهتر هست که عقد کنیم؟!!
یا این که بهتره عقد کنیم بعد هر دو فرم و پر کنیم که متاهل هستیم؟!
و درباره عکس.عکس عروسی باشه یا 4 سال پیش؟
چون از 4 سال قبل هم عکس خیلی زیاد داریم با هم.
لطفا راهنماییم کنید ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-12 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-12 ساعت 16:38 توسط Hamidreza.Us.)
بچه ها من مى خوام براتو عكس upload كنم از كجا و چجورى ؟ تو اين سايت ها كه براى upload عكس كه ميرم ٣ تا گزينه بهم ميده كدومرو بايد انتخاب كنم ؟
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
چیزی که ســـ ــ ــ ــــرنـوشـت انسان را مـی سازد ، “استعدادهایش” نیسـت ،”انتخابهایش” اسـت . . . .
امیدوارم به انچه مستحقشید برسید...
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.