موضوعها: 0
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اقا واقین تو نیویورک پلیسا با اسب میچرخن یا چی؟فوتوشاپه؟یا کارناوالی بود؟ منم سوال دارم هوستون یا هیوستون! هوستون مینویسن اما دوستم که اونجاس خودش میگه هیوستون!
رتبه:
84
31 تشکر در 11 ارسال
2014-04-14 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-14 ساعت 16:17 توسط majid7.)
حالم گرفته بود.دوستم بهم میگه اینقدر نا امید نباش.حتی به کوه هم بگی امیدی هست؟ میگه هست...هست....هست...
واسه تقویت روحیه رفتم کوه.دا میزنم:امیدی هست؟ صدا میاد: پَـــــــــ نَــــــــ پَــــــــ....پَـــــــــ نَــــــــ پَــــــــ...پَـــــــــ نَــــــــ پَــــــــ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تبریک سال نو ، خدمت دوستان و مدیران بزرگوار سایت عرض ادب و احترام دارم ؛ امیدوارم همه دوستان مشتاق در لاتاری پیش رو موفق باشند ، من هم آرزوی پیروزی در این لاتاری را دارم. توکل به خدا
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2014-04-14 ساعت 14:22)majid7 نوشته: تکراریه اما شرح حال دوستان هست (جنسیت مطرح نیست کلیه ــــــــ بلا تکلیفی)
یک بنده خدایی، کنار اقیانوس قدم میزد و زیر لب، دعایی را هم زمزمه میکرد. نگاهى به آسمان آبى و دریاى لاجوردین و ساحل طلایى انداخت و گفت :
- خدایا ! میشود تنها آرزوى مرا بر آورده کنى ؟
ناگاه، ابرى سیاه، آسمان را پوشاند و رعد و برقى در گرفت و در هیاهوى رعد و برق، صدایى از عرش اعلى بگوش رسید که میگفت :
- چه آرزویى دارى اى بنده ى محبوب من ؟
مرد، سرش را به آسمان بلند کرد و ترسان و لرزان گفت :
- اى خداى کریم ! از تو مى خواهم جاده اى بین کالیفرنیا و هاوایی بسازى تا هر وقت دلم خواست در این جاده رانندگى کنم !
از جانب خداى متعال ندا آمد که :
- اى بنده ى من ! من ترا بخاطر وفادارى ات بسیار دوست میدارم و مى توانم خواهش ترا بر آورده کنم، اما، هیچ میدانى انجام تقاضاى تو چقدر دشوار است ؟ هیچ میدانى که باید فرمان دهم تا فرشتگانم ته ى اقیانوس آرام را آسفالت کنند ؟ هیچ میدانى چقدر آهن و سیمان و فولاد باید مصرف شود ؟ من همه ى اینها را مى توانم انجام بدهم، اما، آیا نمى توانى آرزوى دیگرى بکنى ؟
مرد، مدتى به فکر فرو رفت، آنگاه گفت :
- اى خداى من! من از کار زنان سر در نمى آورم ! میشود بمن بفهمانى که زنان چرا می گریند؟ میشود به من بفهمانى احساس درونى شان چیست ؟ اصلا میشود به من یاد بدهى که چگونه مى توان زنان را خوشحال کرد؟
صدایی از جانب باریتعالى آمد که : اى بنده من ! آن جاده اى را که خواسته اى، دو باندى باشد یا چهار باندى ؟
اقا جونه من کانون زبان نمیری؟ این context درس 4 کتاب high3 هست
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
موضوعها: 1
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-14 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-14 ساعت 16:57 توسط mosavi_69.)
خوب بریم سر اصل مطلب، انو دگه خلاصه میگم:
- چه چیزهایی برای گرفتن ویزای دانشجویی و اخد فاند مهم هست:
نمره و معدل دانشگاه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> حدود 60 درصد
نمره ی خوب تاقل و GRE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> حدود 10 درصد
مقاله های ثبت شده در ژورنال های معتبر با نمره های خوب>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> حدود 10 درصد
جلب نظر استاد، نوشتن رزومه ی خوب، داشتن سفارش نامه از دست استادی معتبر و ...>> حدود 20 درصد
- در کشوری مثل کانادا بیشتر نمرات دو سال آخر مورد بررسی قرار میگیره اما در آمریکا معدل کل دوره ی تحصیلی شما مهم هست.
- همونطور که گفتم معدل خیل مهمه، این که تو چه دانشگاهی درس بخونید زیاد مهم نیست(البته تو موارد خاص تاثر گذاره(؛ تمام دانشگاه های سراسری و آزاد قابل قبول هستند
- برای اکثر دانشگاه های آمریکایی نیاز به مردک تاقل با نمره خوب و مدرک GRE هست
- توی چند تا پست قبلی گفته بودم مقاله خیلی تاثیر گذاره منورم این بود که اگر آدم شانس داشته باشه و بتونه با یه استاد که در دانشگاه های اونجا هست ارتباط برقرار کنه و سر تحقیقاتش بهش کمک بکنه، این مهم می تونه نظر اون استاد رو به شما جلب بکنه و و ورق رو برای کسانی که معدل پایین دارند، برگردونه
- در کل پذیرش گرفتن و قاند گرفتن در مقطع دکترا به مراتب راحت تر از مقاطع قبلی هست
- در ضمن اگر دکترا بگیرید و رزومه ی قویی داشته باشید می تونید گرین کارت آمریکا رو دریافت کنید، فکر نکنید الان برید آمریکا درس بخونید حتما می تونید اونجا بمونید، به این راحتیا نیست...
در کل گاهی سلیقه ای هم هست، گاهی افراد با رزومه ی خیلی خوب قبول نمیشن و افراد ضعیف تر قبول میشن؛ هیچ جای نگرانی نیست، اگر نمرتون خوب نیست نترسید به راهتون ادامه بدید. گاهی هم شده افراد با رزومه ی ضعیف انتخاب شدند یا حتما ضرورتی وجود نداره که بورس بشید، میشه پذیرش یه دانشگاه متوسط رو گرفت(البته باید بتونید یه ترم شهریه ی دانشگاهشون رو بپردازید) و توی اون دانشگاه نمرات عالی کسب کنید و به راحتی خودتون رو به بهترین دانشگاه های آمریکا اون هم با فول فاند انتقال بدید...
در مورد پدیرش دانشگاه های خارج کشور نکات بسیار زیادی هست، کم و کاستش رو ببخشید.
امیدوار باشید و رو چیزی که مطمئن هستید شرط ببندید نه روی یه قرعه کشی...
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2014-04-14 ساعت 14:09)ashkan99 نوشته: (2014-04-14 ساعت 14:00)faridl14 نوشته: بچه ها بعد از عدم قبولی در لاتاری برنامتون چیه؟!!
من که میرم شمال یه سر هوا عوض کنم! بعدش دوباره میام مهاجر سرا و سایت لاتری می چرخم که شاید مثل 2013 انتخاب اکتبری هم داشته باشیم چند ماه دیگه هم دلم خوش باشه. بعدش هم که میشه مهر ماه میرم دوباره ثبت نام میکنم و دلمو خوش میکنم و خیالبافی می کنم واسه اردبیهشت آینده! الان 3 ساله این برنامه کاری منه!
ستاد یادآوری حقایق مهم زندگی!
خسته نباشی دلاور.... چقد برنامه هامون شبیه همه
خوش به حالتون باز ی شمالی هست که بیاین من که شمالم چیکار باید بکنم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-14 ساعت 16:48)alirezanz نوشته: (2014-04-14 ساعت 14:09)ashkan99 نوشته: (2014-04-14 ساعت 14:00)faridl14 نوشته: بچه ها بعد از عدم قبولی در لاتاری برنامتون چیه؟!!
من که میرم شمال یه سر هوا عوض کنم! بعدش دوباره میام مهاجر سرا و سایت لاتری می چرخم که شاید مثل 2013 انتخاب اکتبری هم داشته باشیم چند ماه دیگه هم دلم خوش باشه. بعدش هم که میشه مهر ماه میرم دوباره ثبت نام میکنم و دلمو خوش میکنم و خیالبافی می کنم واسه اردبیهشت آینده! الان 3 ساله این برنامه کاری منه!
ستاد یادآوری حقایق مهم زندگی!
خسته نباشی دلاور.... چقد برنامه هامون شبیه همه
خوش به حالتون باز ی شمالی هست که بیاین من که شمالم چیکار باید بکنم
چاره ایی نداری مگر اینکه لاتاری ببری! مجبوری میفهمی؟ مجبور!! اونوقت از برنامه هات به ما هم بگو که وصف العیش نصف العیشه!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!