موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان شما پست اول تاپیک رو میخوندید 2 نکته رو عرض کردم.
1- بنا به دلایل مختلف میتواند نامه دوم شما با تاخیر بدست شما برسد (ذکر دلایل شده)
2- این تاپیک مربوط به پیگیری نامه دوم نیست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به برندگان خوش اقبال وتبریک به خاطر بردن این شانس بزرگ .من برنده لاتاری۲۰۱۴ هستم .ویزامو یکضرب گرفتم .بزرگترین تجربه من در این مدت این بوده عزیزان یادتان باشد لارتاری بردنش فقط ده درصد راهرو رفتنه بقیه به روز مصاحبه و شانستون برمیگرده .لاتاری یعنی بخت ازمایی و باید تا اخرش فقط به شانس امیدوار باشید تا ویزا توی پاستون بخوره .به کسی در اینمورد نگید چون بعدا اگر نشد خودتان اسیب میبینید .انتظارهای طولانی وپرسیدنهای مداوم ادم را کلافه میکند .پس منطقی باشید .سعی کنید در کنار انجام کارها وپر کردن فرمها وانجام مصاحبه از زندگیتون لحظه به لحظه لذت ببرید .استرس بخودتان راه ندهید اگر شانس با شما یار باشد و شما یقین داشته باشید حتما راهی سرزمین فرصتها خواهید شد .
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با این که کیس نامبر من زیر 100 هست وباید اکتبر مصاحبه برم هنوز نامه دوم نیومده. ممکن هست دیگه دعوت نشم؟ اگوست تموم شد
ممنون جواب بدین
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
آخ جون که سپتامر اومد !!
کاش زودتر کارنتی های سپتامر معلوم بشه ببینیم چند چندیم !!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فرم فوق براي لاتاري 2015 از كي فعال مي شود . بعد از مصاحبه يا بعد از اعلام بولتن ؟
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 12:46)aidaz نوشته: (2014-09-01 ساعت 09:16)rezasadeghi نوشته: آخ جون که سپتامر اومد !!
فک کنم دیگه با اعلام کارنتیای سپتامبر تقریبا معلوم شه چندتا چندتا میخوان کارنت کنن هر بار...[emoji4]
اینکه در هر ماه چند کیس اعلام ميشه اصلا قابل پیش بینی نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 12:46)aidaz نوشته: (2014-09-01 ساعت 09:16)rezasadeghi نوشته: آخ جون که سپتامر اومد !!
فک کنم دیگه با اعلام کارنتیای سپتامبر تقریبا معلوم شه چندتا چندتا میخوان کارنت کنن هر بار...[emoji4]
خدا کنه یکی دو ماه جلو بیفته که زودتر تکلیف زندگیمون معلوم بشه !!
البته کیس نامبر شما پایینه و زود میرید!!
خوش به حالتون !!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه کی coming soon میشه بولتن ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
آقا برای سپتامبر که دیگه اعلامی نداریم، اعلام برای ماه بعد رفت تا اکتبر که برای نوامبر رو در اکتبر اعلام میکنن
قابل توجه دوستانی که میگفتن در سپتامبر برای ماه نوامبر اعلام میشه و میخواستن سر این حرفشون من رو بکشن، دیدید که تو سپتامبر اعلام نشد؟؟؟؟؟؟
خب مسلما الان که اشتباه کردن دیگه نمیان بالا برای آدم شاخ و شونه بکشن
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
جالب اینجاست که ایشون از دفعه قبل که به این مطلب پرداختند فرصت نکرده اند حتی یک سرچ درباره این موضوع کنند و همچنان اصراربر درست بودن برداشتشان دارن !!!
بولتن در هر ماه اعلام میشود و درآن کارنتی های ماه بعد و کات آف های دو ماه بعد را اعلام میکند.
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]