موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه عزیزانی که از برندگان امسال هستند امیدوارم در این پروسه موفق باشید...یک نکته لازم دونستم در مورد مدارک بگم و اینکه برای ترجمه مدارکتون عجله نکنید نزدیک به مصاحبه اینکار را میتونید انجام بدید و زمانبر هم نیست فقط در نظر بگیرید که مدارکتون آماده کنید مثلآ اگر باید کارت پایان حدمتتون تعویض کنید چون زمانبر هست از همین حالا اقدام کنید یا اگر مدرک دیپلم یا دانشگاهتون هنوز نگرفتید یا ریز نمراتتون اقدام کنید خلاصه کلام اینکه در حال حاضر فقط به فکر جمع آوری و تکمیل آنچه که باید ترجمه بشه باشید انشالله وقتی کارنت شدید یا نزدیک به کارنت شدنتون شد اون وقت اقدام کنید برای ترجمه.موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه...
اينجا از دوستان قبولي سال هاي قبل كسي هست كه موقع وقت سفارت پزشك طرحي بوده باشه و مدرك تحصيليش گير بوده باشه؟
آخه من هم مدرك ديپلم هم مدرك تحصيليم تا يك سال ديگه كه طرحم تموم ميشه گيره.
براي سفارت نميدونم چي ببرم.
كسي هست راهنماييم كنه؟
ممنون.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 22:33)tandis_n_m نوشته: سلام به همه...
اينجا از دوستان قبولي سال هاي قبل كسي هست كه موقع وقت سفارت پزشك طرحي بوده باشه و مدرك تحصيليش گير بوده باشه؟
آخه من هم مدرك ديپلم هم مدرك تحصيليم تا يك سال ديگه كه طرحم تموم ميشه گيره.
براي سفارت نميدونم چي ببرم.
كسي هست راهنماييم كنه؟
ممنون.
سلام
تا انجا که من به خاطر دارم بله یک پزشک طرحی بود دقیق به خاطر ندارم چه کار کرد اما اصل داشتن مدرک 12 ساله تحصیلی یا دیپلم و پیش دانشگاهی است که شما دارید و به مشکلی بر نمی خورید بهترین منبع اطلاعات سفرنامه سالهای گذشته است که من در یک دوره فشرده از ان ها نت برداری کردم و به خاطر دارم موردی مانند شما بود که ویزا گرفتند
نگران نباشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدرک کارشناسیم هنوز آماده نیست میخواستم بدونم تا قبل از مصاحبه نیازی به مدرکم یا اطلاعاتش هست یا نه.
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 13:44)taba60 نوشته: سلام
من مدرک کارشناسیم هنوز آماده نیست میخواستم بدونم تا قبل از مصاحبه نیازی به مدرکم یا اطلاعاتش هست یا نه.
سلام
نه نیازی نیست فقط برای مصاحبه که با کیس نامبر شما حدود خرداد سال بعد است باید همراهتان باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من دوره کارشناسیم دی تموم میشه و تا اون موقع احتمالا خیلی به مصاحبه نزدیک شده باشم( کیس ن **29) باید چه طوری ثابت کنم که دانشجو کارشناسی هستم؟ اشتغال به تحصیل بگیرم؟ راستی علاوه بر مدرک فوق دیپلم باید ریز نمرات هم بپیرم؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یکسری ترجمه مدارک دارم که مربوط به سال ۲۰۱۰ هست ولی اطلاعاتش تغییر نکرده. آیا نیازی به ترجمه دوباره هست؟ آیا تاریخ ترجمه مهمه؟
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به دسوتان عزیز
عرض ادب و احترام
دوستان عزیز سوالی خدمت شما بزرگواران داشتم . بنده امروز با یکی از اقوام که 2 سال پیش قبول شدن و الان در آمریکا به سر می برن صحبت کردم .
صحبت سر مدارک تحصیلی شد بهش گفتم هم من هم خانومم هر 2 مدرک لیسانس داریم . گفت اما حتما باید مدرک پیش دانشگاهی هم داشته باشید . حال برنده ما خانمم هست ایشون پیش دانشگاهی داشته اما من که
رشته فنی بودم نداشتم ...
بهم گفت شبانه بخون پیش دانشگاهی بگیر !!!!
آیا این موضوع صحت داره ؟
چون میگفت دیپلم برای اون ها یعنی پیش دانشگاهی و احتمالش هست بهت گیر بدن !!!
ممنون میشم از دوستان و بزرگان
سپاس از شما
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من