2015-03-28 ساعت 03:40
(2015-03-27 ساعت 12:50)masmori نوشته:(2015-03-27 ساعت 11:57)MJAVADIAN نوشته:(2015-03-27 ساعت 11:49)masmori نوشته:(2015-03-27 ساعت 11:31)MJAVADIAN نوشته: سلام بچه ها.
ما (من و همسرم) نوبت دوم واکسن ام ام آر دهم فروردین هست و نوبت مصاحبه مان 14 اردیبهشت. به عبارتی 12 اردیبهشت میریم واسه مدیکال. میگن باید 1 ماه از تاریخ واکسن بگذره و برا ما هم دقیقا میشه 1 ماه و 2 روز.
به نظرتون چکار کنیم بهتره؟
دلم نمیخواد پول اضافه بدم تو دبی...ولی از طرف دیگه نگرانم که نکنه ایراد بگیرن.
کسی هست که یه جورایی دقیقا 1 ماه قبل مدیکال واکسن زده باشه؟
با سلام
شما که یک ماه را تا آن زمان سپری کرده اید پس چه جای نگرانی؟
من که بیست روز قبل از مصاحبه زدم و مشکلی پیش نیامد.
آنچه ممکن است نگران آن باشیم شارژ دوباره برای تزریق واکسن های نزده است زیرا حدود دویست هزارتومان هزینه هر کدام است!
سلام. مرسی از راهنماییتون. نگرانیم از این بابته که دقیقا 1 ماه و دو روز میشه و میترسم اختلال ایجاد کنه تو مدیکال ..
پس شما 20 روز قبل از مصاحبه ام ام آر زدین و مشکلی نبود؟ دکتر ایراد نگرفت؟
شما تو کارت زرد هم تاریخ درست را وارد کردین یا جابجا کردین تاریخو؟
من که هیچ گونه اشکالی در این فاصله یک ماه شما نمی بینم.
می خواستم جابجا کنم اما خانم دکتر پاستور نپذیرفت
ایرادی نگرفتن فقط واکسن آنفولانزا نزده بودم که دویست تومان ناقابل دادم و دو تا عکس هم کم داشتم که رفتم هفتاد هزارتومان برای چهار تا عکس دادم...
نمی خوام نگرانتون کنم اما آنچه خواندم وشنیدم اینه که تا حدی این قضیه مدیکال کلینیک تا کلینیک و کشور به کشور فرق می کنه و شاید کمی سلیقه ای باشه. مثلن در آنکارا واکسن td دو مرحله ایست اما در دبی سه مرحله باید زده شده باشه.
سلام تو سایت سفارت زده اخرین واکسن رو حداقل قبل یک مته بزنید.در نتیجه واسه شما بدون شک مشکلی نخواهد داشت.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13---ورود به آمريكا:7OCT