موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 12:24)SomeOneX نوشته: من دو ماه پیش رفتم پاستور و همه چی رو قبلا زدم گفت هروقت پاسپورت گرفتی بیا
یه ازمایش ابله مرغان هم دادم و قراره ببرم براشون
سوال من اینه ، چقدر زمان میبره کارت صادر کنن ؟ من یکی دو روز قبل از پرواز پاسپورتم میاد
وقت میشه روز اخر ؟
شما اگه تمام واکسن ها رو زده باشی . همچنین ام ام آر رو هم زده باشی از بیرون و تایید شو داشته باشی
همه رو همونجا تو پاستور برات وارد میکنن همون لحظه هم کارت رو بهت میدن
فقط اینکه یه ماه مونده به مصاحبه نباید واکسنی بزنه
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال
چرا کارت زرد ما هنوز دستمونه
ظاهرا مال بعضی ها رو دکتر گرفته ؟
درست میگم یا اشتباه میکنم ؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ازمایش انتی بادی همان IgGو IgM هست برای ابله مرغان؟
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیک
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 13:46)Aghaman نوشته: یه سوال
چرا کارت زرد ما هنوز دستمونه
ظاهرا مال بعضی ها رو دکتر گرفته ؟
درست میگم یا اشتباه میکنم ؟
درود بر شما
کارت زرد خیلی ها را در زمان مدیکال بهشون پس دادند چون نیازی بهشون ندارند . شما کارت های زرد انستیتو پاستور و کپی گزارش مدیکالتون که از NMC گرفتید را در جایی نگهداری کنید( کارت زرد برای سوابق پزشکیتون مفیده ولی مهم کپی گزارش مدیکال برای سفارت است ) .
پیروز و سربلند باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
اگه شما کپی از کارت واکسن داشته باشید دکتر کپی رو برمیداره و اصل رو برمیگردونه... برا هم همین کارو کردن ... بهتره کپی داشته باشیم و اصل برا خودمون باشه شاید بعدا دوباره به درد بخوره....
......
آزمایش آبله مرغون همینه که گفتید البته برا ما یکیش بود دقیقا یادم نمیاد کدومش بود.. ولی اگه دوتاش هم باشه کافیه....
در هر صورت دکتر قبول کرد از ما
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ابوظبی تشریف بردن مصاحبه و کودک سه ساله دارن لطفا بگن که چه واکسن هایی باید تزریق بشه؟مرسی
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 13:48)fa15 نوشته: سلام دوستان ازمایش انتی بادی همان IgGو IgM هست برای ابله مرغان؟
بله دوست عزیز. یکی میزان عامل آبله مرغان در بدنه و دیگری میزان آنتی بادی موجود در خون. که با توجه به روش تست توی برگه جواب نوشته از چه حدی به بالا مصونیت وجود داره.
فقط برگه نتیجه رو موقع گرفتن کارت زرد همراهتون ببرین تا داخل کارت زردتون هم وارد کنن.
موفق باشین
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this