موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 10:13)masmori نوشته: (2015-05-25 ساعت 17:19)farslm نوشته: سلام دوستان
من واکسن mmr که در کارت زردم نوشته شده دو مرحله هست که یکیش سال 2003 بوده و یکیش ۲۰۱۴ .در مورد آبله مرغون هم در کارت من فقط نوشته شده که در بچگی گرفته بودم. آیا دکتر اونگان واکسن 2003 و تایید آبله رو قبول میکنه ؟ اگر نه هزینش چقدر میشه؟
پیشاپیش ممنونم
mmr دو مرحله و به فاصله یک ماهه است بعید می دانم قبول کنند مضاف بر آن یک تست آنتی بادی آبله مرغان هم انجام بدید و با خودتان ببرید.
مرسی از جوابتون . خانوم دکتر پاستور تجریش به من گفت که همون 2003 اوکیه تست آنتی بادی رو ایران نیستم که انجام بدم . میدونید هزینه واکسن ها چقدر میشه؟
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.من واکسن اول ام ام آر رو 31 فروردین زدم .میخوام بدونم اگه مرحله دوم رو 12خرداد بزنم از نظر زمانی مشکلی برام پیش میاد یا نه؟ مرسی از جواب
باز مانده از لاتاری 2015
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 17:05)hamed shayan نوشته: سلام دوستان عزیز.من واکسن اول ام ام آر رو 31 فروردین زدم .میخوام بدونم اگه مرحله دوم رو 12خرداد بزنم از نظر زمانی مشکلی برام پیش میاد یا نه؟ مرسی از جواب
اصولا بايى فاصله 1 ماه باشد ولی
تا 12 خرداد هم کمتر از 6 هفته میشود و ایرادی ندارد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز و گرامي
در ابتدا خواستم يه تشكر ويژه از همه دوستان هميشه در صحنه بكنم كه بدون هيچ چشم داشتي تمام اطلاعات و در اختيار ميزارن و كمك ميكنن
سوالم اينه كه من رفتم براي واكسيناسيون پاستور تجريش،دكترش گفت هپاتيت نياز به زدن نداره و اجباري نيس فقط زير ٢١سال اجباريه و دوم اينكه گفت فقط ارمنستان ابله مرغان ميخاد بقيه جاها نميخاد،خواستم ببينم تاييد ميكنيد دوستاني كه مراحلشو انجام دادن؟
با تشكر و سپاس
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم .....
مصاحبم افتاد 15 جولای.....
فقط یه مساله اساسی دارم از امروز یه 1 ماه و 17 روز مونده به مصاحبم..... بنا به یه سری مسائل من اصلا واکسن هامو نزدم.... چیکار کنم حالا؟ سریع برم پاستور تجریش حل میشه؟ یا چیکار کنم بهتره؟ اصلا نمی خوام مشکل پزشکی و واکسن و غیره به سفارت ببرم.... منتظر نظرات و راه کارهای دوستان هستم....
سپاسگذار از همگی شما
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، یه توصیه به کسانی که احیانا هنوز کارت زرد بین المللی نگرفتن.
کارت زرد بین المللی تون رو با اصرار هم که شده بگیرید و به حرف و حدیث ها گوش ندید. بعد نقص ها و کمبودهاش رو رفع کنید و هر واکسنی که نیازه رو با توجه به همین تاپیک و مشورت دوستان تزریق کنید و مدارک ش رو ببرید تا واستون واردش کنن. موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-28 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-28 ساعت 21:16 توسط farshad_dg.)
سلام به دوستان.
من یک ماه و 10 روز به مصاحبم مونده واکسن mmr رو نزدم .کجا باید بزنم .
اصلا زمان دارم برای زدنش؟
میشه بفرمایید کلا چه واکسنایی رو باید تو ایران زد؟
مرسی.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر