موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در مورد واکسن mmr میخواستم بدونم جند نوبت و با چه فاصله ایی باید تزریق بشه؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دو حالت اتفاق میافته. یا خوش شانسید و ایرادی به شما نمیگیرند. یا بد شانسید و با یه هزینه اضافه واکسن رو دوباره برای شما میزنند و دو تا تاریخ هم به شما اعلام میکنن که برید بعدی هاش رو بزنید که می افته وقتی ایران برگشتید. TD نمیدونم ابوظبی چقدره ولی نهایتش 80 دلار خواهد شد (احتمالا کمتر)
شما میتونین ریسک نکنید پاستور تجریش برید و دوباره بخواهید براتون کارت زرد صادر کنن 0-1-7 توش اعلام کنن .
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
باتوجه به كيس نامبر بالاي من و احتمال مصاحبه در سال آينده ، بنظر شما اشكال داره از همين حالا واكسن ها رو تزريق كنم؟چون مصونيت اكثر واكسن ها دوسال به بالاست .درسته؟
حدود كيس نامبر من 8000هست.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
و البته با توجه به اینکه هزینه چندانی این واکسن نداره و بیماری بسیار خطرناکی است سوای اینکه شما آمریکا بخواهید بروید یا نه حتما پیشنهاد میکنم این واکسن رو بزنید. حتما که نباید یک قانون شما رو وادار به مراقبت از خودتون کنه:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-09 ساعت 18:30)نیلان نوشته: (2014-07-09 ساعت 17:07)babak12 نوشته: (2014-07-09 ساعت 16:49)salar5452 نوشته: باتوجه به كيس نامبر بالاي من و احتمال مصاحبه در سال آينده ، بنظر شما اشكال داره از همين حالا واكسن ها رو تزريق كنم؟چون مصونيت اكثر واكسن ها دوسال به بالاست .درسته؟
حدود كيس نامبر من 8000هست.
دوست عزیز اشکال نداره
ولی بهترین حالت این که به زمان مصاحبه نزدیک باشه
یعنی سال دیگه اقدام کنید
البته اگر واکسن هپاتیت نزدید جون چند مرحله ای هست از هفته دیگه شروع کنید
موفق باشید
اگه پزشک محل مصاحبه ی شما منصف باشه، برای بالای ۱۸ سال هپاتیت رو نمیخوان
دوست عزیز من، اصلا همچین چیزی نیست که به انصاف دکتر ربط داشته باشه!
شما باید تو ایران تمام واکسن ها رو کامل کنین و تو کارت زرد انستیتو پاستور ثبت کنه.
وگرنه اونور کلی گرون براتون میوفته.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.