موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
تا جایی که براتون مقدور هست، تمام واکسنها رو در ایران کامل کنید، چون این از لحاظ مالی خیلی به نفعتونه.
اگه واکسنی که لازمه اینجا نزنین و برین اونجا، خیلی گرون براتون تموم میشه.
مثلا اگه قراره یه واکسن تو ایران ۲۰ هزار تومن بشه.
اونجا همین واکسن براتون ۲۰۰ هزار تومن هم بیشتر میوفته.
نتیجه گیری با شما.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیزه دیگه هم که هست، آبله مرغونه.
اگه حتی بچگیتون هم این بیماری رو گرفتین، فکر نکنین که میرین اونجا و به اونا میگین بچه بودین این بیماری رو گرفتین و حله!
خیر اینطور نیست!
شما باید تو ایران برین آزمایش تست آنتی بادی آبله مرغون بدین و جوابش رو برای مدیکال اونجا ببرین.
وگرنه اونا براتون این کار و می کنن و خیلی گرون در میاد.
پس حتما این کارو بکنین اینجا و جواب آنتی بادی رو با خودتون ببرین و همون اول کار بهشون بگین که این کارو کردین و اینم جوابشه.
پیروز باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مسئله دیگه ای که هست اینه که، تمام قسمت هایی که تو کارت واکسنتونه و هر وقت میرین که براتون ثبت کنن و مهر بزنن، حتما نگاه کنین و مطمئن شین درست انجام شده و برگتون کامل شده.
مثلا ممکنه کارت و بدین که هپاتیت و براتون ثبت کنن. هپاتیت ۳ دوره داره. ممکنه اونا یکی از این دوره ها رو فراموش کنن مهر کنن و فقط ۲ تاشو انجام بدن! یا هر واکسنه دیگه.
پس حتما دقت کنین.
کاری که من کردم برای بار آخر تو انستیتو پاستور، رفتم پیش دکترشون و ازش خواستم با دقت کارتم رو بررسی کنه و ببینه آیا چیزی از قلم افتاده یا نه. و آیا همه چیز کامله؟
* DV 2014 *
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي عزيز اهوازي
همانطور كه قبلا قول دادم يه سري آدرس از محل واكسيناسيون در اهواز گرفتم،اميدوارم به دردتون بخوره.ضمنا اگه تمايل داشتيد پيام خصوصي بديد كه بدونيم پرچم چندتا اهوازي بالاست....
1-واكسن مننژيت:كيانپارس - خيابان 11 شرقي -مركز توانبخشي هلال احمر(هزينه 33500 تومان-ضمنا بايد بريد ثبت نام كنيد تا به ده نفر برسه بعد تزريق كنن.)
2-واكسن هپايتيت : كيانپارس - خيابان وهابي-نبش خيابان 6 -كلينيك مهرگان(ازداروخانه همونجا واكسن رو 12.000تومان مي خريد و همونجا هم تزريق مي كنن.)
3-واكسن كزاز - ديفتري (مركز بهداشت كيان آباد-بين خيايان 15 و 16)يه آقايي هست بنام آقاي كاهكش اطلاعات خوبي داره
4- واكسن MMR رو هنوز كشف نكردم.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من یکبار به انستیتو پاستور تجریش مراجعه کردم آقای دکتر گفت هر زمان وقت مصاحبت مشخص شد یک ماه قبلش بیا !!!! من تمام واکسن ها رو زدم فقط یک مشکل که هست سال 82 یکسری آمپول همگانی تو دانشگاه ها و مراکز زدن که کارت صورتی داشت که اصلا یادم نمیاد چه واکسنی بود من اون کارت رو گم کردم کسی یادش هست چی بود و آیا اون هم لازمه برای کارت زرد؟؟
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما برای لاتاری 2015برنده شدیم و فرم هامونم فرستادیم کیس نامبرمونم اینه ***1
الان به مظر شما ما کی باید برای واکسن ها اقدام کنیم؟؟اصلا چقدر طول میکشه تا مراحل واکسیناسیون انجام بشه؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)