موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز،
واكسن ام ام ار و كجا تزريق كردين؟ من از هر جا ميپرسم ميگن نميزنن !
ممنون
(2014-11-09 ساعت 21:12)Memolk نوشته: اولین مرحله MMR و یه دوز هپاتیت فقط برای بالا بردن تیتر چون قبلا زدیم...امروز انجام شد
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزيز،
دوتا سوال داشتم ازحضورتون؛ اول اينكه واكسن mmr و كجا تزريق ميكنن ؟ چون تو صفحات بچه هاي ٢٠١٤ خوندم كه مهاجرسرا كلينيكي توي خ بهبودي قبلا معرفي ميكرد و امروز زنگ زدم مهاجرسرا گفتند خير و نميدونن كجا بايد بريم براي ام ام ار !
دوم اينكه كجا بايد تست آنتي بادي براي ام ام ار و آبله انجام بديم كه مورد تاييد پاستور باشه ؟ اگه مطمئن باشيم كه اوريون و توي بچگي گرفتيم، تا چند سال بدن مصونيت داره ؟
ممنون از راهنماييتون
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس اين درمانگاه و ميشه بدين ؟
(2014-09-21 ساعت 23:27)miyu نوشته: (2014-09-21 ساعت 23:12)farslm نوشته: (2014-09-21 ساعت 13:49)miyu نوشته: دوستاني كه داخل تهران هستن و هنوز واكسن mmr رو نزدن:
من امروز به درمانگاه بهگر تو بهبودي زنگ زدم و گفتن قيمت واكسن هردونوبتش كلا 40 تومن و با دفترچه بيمه ميشه 13تومن!
ساعات واكسن هم از 10:30 تا 12 و توي عصر هم از 5تا7
البته خواستين برين حتما همونروز قبلش تماس بگيرين كه يوقت تموم نكرده باشن
من سه هفته پیش رفتم بهگر برای یک نوبت بدون دفترچه 42 تومن دادم. با دفترچه ظاهرا 35 تومن میشد
ممنون كه گفتين
پس منظورش نوبتي 40تومن بوده!ماشالله هم كه هر هفته قيمتشون تغيير ميكنه!!به من گفت با دفترچه بيمه ميشه ١٣تومن!!!
اين هفته با دفترچه ميرم ببينم بلاخره چقدر ميگيرن!!به هركي يه قيمت گفتن!!
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-11 ساعت 02:10)TajbakhshSalma نوشته: با سلام به دوستان عزيز،
دوتا سوال داشتم ازحضورتون؛ اول اينكه واكسن mmr و كجا تزريق ميكنن ؟ چون تو صفحات بچه هاي ٢٠١٤ خوندم كه مهاجرسرا كلينيكي توي خ بهبودي قبلا معرفي ميكرد و امروز زنگ زدم مهاجرسرا گفتند خير و نميدونن كجا بايد بريم براي ام ام ار !
دوم اينكه كجا بايد تست آنتي بادي براي ام ام ار و آبله انجام بديم كه مورد تاييد پاستور باشه ؟ اگه مطمئن باشيم كه اوريون و توي بچگي گرفتيم، تا چند سال بدن مصونيت داره ؟
ممنون از راهنماييتون
درمانگاه خیریه فرشته جنب مسجد خیریه فرشته (ولی عصر-بالاتر از چهارراه پارک وی) هم mmr میزنن نفری 25000 تومان(بعد از ظهر ها)
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان صاحب نظر
پاستور به ما گفت با توجه به سن تون هپاتیت و مننژیت برای شما نیاز نیست آیا درسته این ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. Td چند نوبت باید تزریق شه؟ من یه نوبت ماه پیش زدم
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-11-11 ساعت 15:02)aidaone نوشته: (2014-11-11 ساعت 12:40)hesam427 نوشته: سلام. Td چند نوبت باید تزریق شه؟ من یه نوبت ماه پیش زدم
دو نوبت به فاصله 1 ماه از هم.الان باید برید نوبت دوم رو بزنید
با سلام من فکر میکنم که واکسن ام ام آر را باید دو نوبت به فاصله یکماه بزنید واکسن ت د سه نوبت به فاصله یک و یک و شش ماه باید زده بشه برای اطمینان از پاستور سوال کنید.
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-11 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-11 ساعت 20:18 توسط babak12.)
پاستور واکسن Td در 2 نوبت براتون تزریق می کن
که یک نوبت با توجه به سن شما براتون داخل کارت وارد می کنن
و یک نوبت هم همون موقع تزریق می کنن و داخل کارت وارد می کنن
که برای مدیکال انکارا و ایروان کافی است
ولی اگر مصاحبه شما ابوظبی است سعی کنید دکتر متقاعد کنید که ترتیب وارد کردن واکسن برای شما به این صورت وارد کنن
0-1-7 تا دکتر شوکلا برای شما تزریقی انجام نده
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که شهرستان هستند لطفا دقت کنید برا گرفتن کارت زرد اصلا نیاز نیست هزینه کنید و حتما به پاستور تهران بیاید.تمامی مراکز حلال احمر شهرستان های ووچک و بزرگ کارت زرد بین المللی صادر میکنن.واکسناتونم باهزینه خیلی کمتر تو مراکز بهداشت شهرستانتون بزنید.
مثلا من تو شهر یاسوج تمامی واکسنامو بصورت رایگان زدم بجز مننژیت و آنفولانزا و کارت زردمم از هلال احمر همینجا گرفتم