کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-10-31 ساعت 02:37)Mrng93 نوشته:  ممنون بابك جان
من توي فرمام شماره پاسپورت و تاريخ صدور و انقضاشو نزدم چون اون موقع پاسپورت نداشتم ، ايشالا كه مشكلي ايجاد نميشه؟
خواهش می کنم
نه مشکلی پیش نمی یاد
روز مصاحبه اعلام کنید براتون وارد می کنن
بگید که تازه پاسپورت گرفتید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Mrng93 ، Mahmood129 ، HERMES7 ، A_A
سلام....
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی و بعد از 16 ماه بخاطر قبولی در دانشگاه از خدمت خارج و پس از اتمام تحصیلات و اخذ لیسانس برای ادامه خدمت سربازی اعزام شدم. تاریخ شروع و پایان خدمت سربازی من تو کارت پایان خدمتم همون 5 ماهه آخر درج شده و منم همون تاریخ رو تو فرمها وارد کردم. به نظر شما این موضوع را باید اعلام کنم و اینکارو چطوری انجام بدم.ممنون
تشکر کنندگان:
من تاریخ تولدم موقع ثبت ده روز فرق میکنه با پاسپورتم هر چند موقع پر کردن فورم درستش رو نوشتم میشه بدون ایمیل زدن به KCCدر روز مصاحبه توضیح بدم
تشکر کنندگان:
(2014-11-11 ساعت 11:43)omid man نوشته:  من تاریخ تولدم موقع ثبت ده روز فرق میکنه با پاسپورتم هر چند موقع پر کردن فورم درستش رو نوشتم میشه بدون ایمیل زدن به KCCدر روز مصاحبه توضیح بدم

سلام مشکلی نداره ، روز مصاحبه به افیسر بگید.نیازی به ارتباط با KCC ندارید.

(2014-11-05 ساعت 17:55)peyman55 نوشته:  سلام....
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی و بعد از 16 ماه بخاطر قبولی در دانشگاه از خدمت خارج و پس از اتمام تحصیلات و اخذ لیسانس برای ادامه خدمت سربازی اعزام شدم. تاریخ شروع و پایان خدمت سربازی من تو کارت پایان خدمتم همون 5 ماهه آخر درج شده و منم همون تاریخ رو تو فرمها وارد کردم. به نظر شما این موضوع را باید اعلام کنم و اینکارو چطوری انجام بدم.ممنون

شما همون تاریخ مندرج در کارت رو وارد کنید و اگر مدارک دوران اول خدمت رو دارید ترجمه کنید و روز مصاحبه به افیسر توضیح بدهید.
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من بعد از ثبت نام برای لاتاری 2015 فوق لیسانس قبول شدم حالا در روز مصاحبه با توجه به انکه در فرم ثبت نام مدرک را لیسانس زدم ، لازم است که اعلام کنم تا اصلاح کنند . با تشکر
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 22:27)moghadas نوشته:  دوستان سلام
من بعد از ثبت نام برای لاتاری 2015 فوق لیسانس قبول شدم حالا در روز مصاحبه با توجه به انکه در فرم ثبت نام مدرک را لیسانس زدم ، لازم است که اعلام کنم تا اصلاح کنند . با تشکر
نیازی نیست دوست عزیز
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: HERMES7
یکی از دوستان موقع ثبت نام ،خودش رو به علت نداشتن اطلاعات کافی از پروسه ثبت نام مجرد انداخته فورم دومش رو هم مجرد پر کرده به نظر دوستان کیسش به مشکلی مواجه میشه؟ با توجه به اینکه ازدواجش جایی رسمی ثبت نشده باشه
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 11:30)omid man نوشته:  یکی از دوستان موقع ثبت نام ،خودش رو به علت نداشتن اطلاعات کافی از پروسه ثبت نام مجرد انداخته فورم دومش رو هم مجرد پر کرده به نظر دوستان کیسش به مشکلی مواجه میشه؟ با توجه به اینکه ازدواجش جایی رسمی ثبت نشده باشه

بله اگر در شناسنامه ثبت نشده بهتر هست کیس مجردی اعلام بشود. مشکل خاصی ندارند.
تشکر کنندگان: babak12
(2014-11-18 ساعت 11:51)رضا2015 نوشته:  
(2014-11-18 ساعت 11:30)omid man نوشته:  یکی از دوستان موقع ثبت نام ،خودش رو به علت نداشتن اطلاعات کافی از پروسه ثبت نام مجرد انداخته فورم دومش رو هم مجرد پر کرده به نظر دوستان کیسش به مشکلی مواجه میشه؟ با توجه به اینکه ازدواجش جایی رسمی ثبت نشده باشه

اره تو شناسنامه ثبت نشده.پس خیالش رو راحت کنم بنده خدا رو مرده از استرسCool
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 12:07)omid man نوشته:  
(2014-11-18 ساعت 11:51)رضا2015 نوشته:  

اره تو شناسنامه ثبت نشده.پس خیالش رو راحت کنم بنده خدا رو مرده از استرسCool
بله دوست عزيز
همونطور كه رضا جان گفت مشكلي نداره
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان:
سلام، دوستان اگر کسی اطلاعات دقیق داره لطفا من و راهنمایی کنه
من متوجه اشتباه بزرگی شدم که قسم می خورم تو کل دوره لاتاری کسی مرتکب اون نشده، من تو ثبت نام اولیه زدم که متاهل هستم ولی تو مشخصات همسر مجددا اطلاعات و عکس خودم رو وارد کردم. می دونید بعد از اینکه کلی خوشحال شدم واسه قبول شدن حالا خیلی ناراحت شدم واسه این اشتباه مهلک، آیا شما پیشنهاد معقولی دارید؟
قبل از اون بهتون بگم که من به kcc ایمیل زدم و جواب کلیشه ای به من دادن که فرم 260 را درست پر کن، خوب من که این کارو کردم ولی دلم نمی خواد که برم مصاحبه کلی هزینه کنم و بعد بگن که نمی شه راستش واسه واکسن هم اقدام نکردم چون اصلا امیدی ندارم.
دوستان چی کار کنم؟ یک صدم درصد هم امیدی هست؟ لطفا کممممممممممک
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 15:10)ELI 2015 نوشته:  سلام، دوستان اگر کسی اطلاعات دقیق داره لطفا من و راهنمایی کنه
من متوجه اشتباه بزرگی شدم که قسم می خورم تو کل دوره لاتاری کسی مرتکب اون نشده، من تو ثبت نام اولیه زدم که متاهل هستم ولی تو مشخصات همسر مجددا اطلاعات و عکس خودم رو وارد کردم. می دونید بعد از اینکه کلی خوشحال شدم واسه قبول شدن حالا خیلی ناراحت شدم واسه این اشتباه مهلک، آیا شما پیشنهاد معقولی دارید؟
قبل از اون بهتون بگم که من به kcc ایمیل زدم و جواب کلیشه ای به من دادن که فرم 260 را درست پر کن، خوب من که این کارو کردم ولی دلم نمی خواد که برم مصاحبه کلی هزینه کنم و بعد بگن که نمی شه راستش واسه واکسن هم اقدام نکردم چون اصلا امیدی ندارم.
دوستان چی کار کنم؟ یک صدم درصد هم امیدی هست؟ لطفا کممممممممممک
سلام دوست عزیز
ملاک درست پر کردن فرم است همونطور که خودش هم اعلام کردن
ولی با این حال دوباره با kcc مکاتبه کنید و مراتب نگرانیتون اعلام کنید
تا جواب قانع کننده به شما بدهن
امیدوار باشید و نگران نباشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان:
سلام
من برنده لاتاری 2015 هستم ولی 1 ماه پیش فرم فرستادم
به نظر شما دیر شده؟
در آخر فرم بعد تمام شدن و سابمیت باید عکس بزاریم؟
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 20:52)melika.m نوشته:  سلام
من برنده لاتاری 2015 هستم ولی 1 ماه پیش فرم فرستادم
به نظر شما دیر شده؟
در آخر فرم بعد تمام شدن و سابمیت باید عکس بزاریم؟
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز جای سئوال شما اینجا نیست
قبل از مطرح کردن هر سئوالی سعی کنید تاپیک 2105 مطالعه بفرمایید
خیر نیازی به اپلود کردن عکس نیست برای روز مصاحبه باید عکس همراه شما باشه
بستگی داره که کارنت شدید یا نه و این که دیر ارسال کردن فرمها می تونه باعث تاخیر در دریافت نامه دوم بشه
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان:
سلام!در فرم ثبت نام اولیه Nick name را به جای middle name و مدرک تحصیلی رو فوق لیسانس زدم در صورتی که یکسال بعد مدرکمو گرفتم و بعد از اتمام تحصیلم فرم ۲۶۰ را پر کردم!مورد اول را به کی سی سی اعلام کردم اما در مورد مدرکم فراموش کردم بگم به نظرتون مشکلی پیش میاد?اگه الان به کی سی سی بگم دیر نیست?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان