کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
انلاک کردم فرم طبق کفته دوستان تاثیری در روند دریافت نامه دوم نداره
پس باامید پیش برید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Memolk ، r.bazargan ، HERMES7
ولی من دوباره اتوریپلای کی سی سی را خوندم تاکید شده که آنلاک کردن فرم ممکنه حتی تا قبل از فراخوانده شدن شما برای مصاحبه ممکنه طول بکشه.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان:
(2014-10-16 ساعت 01:27)Memolk نوشته:  ولی من دوباره اتوریپلای کی سی سی را خوندم تاکید شده که آنلاک کردن فرم ممکنه حتی تا قبل از فراخوانده شدن شما برای مصاحبه ممکنه طول بکشه.

من پیشنهاد می کنم حتما دوباره مکاتبه کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-10-16 ساعت 01:27)Memolk نوشته:  ولی من دوباره اتوریپلای کی سی سی را خوندم تاکید شده که آنلاک کردن فرم ممکنه حتی تا قبل از فراخوانده شدن شما برای مصاحبه ممکنه طول بکشه.

سلام
دوست من بستگی داره شما کی درخواست آنلاک شدن بدی مثال اگر 7000 باشید الان درخواست بدید قاعدتا مشکلی پیش نمیات اما اگر 3700 مثلا باشی احتمالش هست عقب تر بیفتی

موفق باشی
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: Memolk
(2014-10-16 ساعت 01:31)Mahmood129 نوشته:  

سلام
دوست من بستگی داره شما کی درخواست آنلاک شدن بدی مثال اگر 7000 باشید الان درخواست بدید قاعدتا مشکلی پیش نمیات اما اگر 3700 مثلا باشی احتمالش هست عقب تر بیفتی

موفق باشی

آقای محمود من همون می یعنی اردیبهشت درخواست کردم فرمم را آنلاک کنن ...رنج کیس نامبرم هم که می بینید توی امضام ۶هزار و اندی

(2014-10-16 ساعت 01:30)babak12 نوشته:  [quote='Memolk' pid='557346' dateline='1413406634']
ولی من دوباره اتوریپلای کی سی سی را خوندم تاکید شده که آنلاک کردن فرم ممکنه حتی تا قبل از فراخوانده شدن شما برای مصاحبه ممکنه طول بکشه.

[/quot

می شه لطف کنید بگید چرا
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

تشکر کنندگان:
(2014-10-16 ساعت 01:34)Memolk نوشته:  
(2014-10-16 ساعت 01:31)Mahmood129 نوشته:  [quote='Memolk' pid='557346' dateline='1413406634']

سلام

موفق باشی

آقای محمود من همون می یعنی اردیبهشت درخواست کردم فرمم را آنلاک کنن ...رنج کیس نامبرم هم که می بینید توی امضام ۶هزار و اندی

(2014-10-16 ساعت 01:30)babak12 نوشته:  

[/quot

می شه لطف کنید بگید چرا
چون مدت طولانی از درخواست انلاک کردن فرم شما میگذره
خیلی از دوستان شرایط شما داشتن
و دوباره مکاتبه کردن
با این حال هر طور صلاح می دونید تصمیم بگیرید دوست عزیز
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: Memolk
ممنون آقای بابک پیگیری می کنم

تشکر کنندگان:
منم پیشنهادم اینه مکاتبه کنید مجدد
موفق باشید دوست عزیز ما را بی خبر نگذارید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: babak12 ، Memolk
سلام من در فرم ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه نوشتم اگر برنده شم مشکلی پیش میاد؟ Sad
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 02:03)hana69 نوشته:  سلام من در فرم ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه نوشتم اگر برنده شم مشکلی پیش میاد؟ Sad
نه ایشاله دوست عزیز
بعد از قبولی می تونید اطلاعات درست در فرم اعلام کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: hana69 ، A_A ، saboteur
با سلام.متاسفانه ایمیل یاهو من که در فرم 260 معرفی کرده بودم هک شده است و اخیرا از سوی من ایمیلهایی به ادرسهای دوستانم مبنب بر درخواست کمک ارسال گردیده است حالا ترس من این است که از طرف من به kccنامه بزند واعلام انصراف و یا دیگر موارد کند.راه چاره چیست اگر نیاز به مکاتبه با kccاست.امتن نامه چگونه باید باشد و میتوانم از طریق ادرس جدیدم که هنوز برای kccناشناخته است ارسال کنم وانرا بعنوان ایمیل جدید معرفی کنم یا خیر؟ در ضمن با توجه به اینکه زمان مصاحبه من به احتمال زیاد اسفندماه با فروردین و اردیبهشت میباشد و تاریخ انقضا گذرنامه ام برج 7 سال94 میباشد بنظر شما ابتدا گذرنانه راتمدید کنم بعد با یک نامه هم ایمیل جدید را اعلام کنم هم گذرنامه جدید را یا خیر بلافاصله ایمیل جدید را معرفی کنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 20:46)mehman2015 نوشته:  با سلام.متاسفانه ایمیل یاهو من که در فرم 260 معرفی کرده بودم هک شده است و اخیرا از سوی من ایمیلهایی به ادرسهای دوستانم مبنب بر درخواست کمک ارسال گردیده است حالا ترس من این است که از طرف من به kccنامه بزند واعلام انصراف و یا دیگر موارد کند.راه چاره چیست اگر نیاز به مکاتبه با kccاست.امتن نامه چگونه باید باشد و میتوانم از طریق ادرس جدیدم که هنوز برای kccناشناخته است ارسال کنم وانرا بعنوان ایمیل جدید معرفی کنم یا خیر؟ در ضمن با توجه به اینکه زمان مصاحبه من به احتمال زیاد اسفندماه با فروردین و اردیبهشت میباشد و تاریخ انقضا گذرنامه ام برج 7 سال94 میباشد بنظر شما ابتدا گذرنانه راتمدید کنم بعد با یک نامه هم ایمیل جدید را اعلام کنم هم گذرنامه جدید را یا خیر بلافاصله ایمیل جدید را معرفی کنم؟
به نظر من بهترین کاری که می تونید انجام بدین با توجه به زمان مصاحبه که اعلام کردین
درخواست انلاک کردن فرم و همچنین تعویض پاسپورت است
سپس می تونید تغییرات لازم اعمال کنید :
1- تغییر ایمیل
2-تغییر شماره پاسپورت
نمونه نامه برای درخواست انلاک کردن فرم از اینجا
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: saboteur ، A_A
راستي من يه دلهره گرفتم بخاطر اسمم ، اينو قبلا پرسيدم ولي خب استرسه ديگه
توي فرمي كه براي لاتاري ثبت نام ميكردم لقب "سيد " رو توي اسمم ننوشتم ولي توي فرم ds 260 تصحيحش كردم و چند بار هم با كي سي سي مكاتبه كردم دربارش ... خيلي بد ميشه بخاطر اين مشكل كوچيك ريجكت شم
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24
تشکر کنندگان:
(2014-10-31 ساعت 00:37)Mrng93 نوشته:  راستي من يه دلهره گرفتم بخاطر اسمم ، اينو قبلا پرسيدم ولي خب استرسه ديگه
توي فرمي كه براي لاتاري ثبت نام ميكردم لقب "سيد " رو توي اسمم ننوشتم ولي توي فرم ds 260 تصحيحش كردم و چند بار هم با كي سي سي مكاتبه كردم دربارش ... خيلي بد ميشه بخاطر اين مشكل كوچيك ريجكت شم
نه دوست عزیز
مشکلی پیش نمی یاد
فقط یک بار کافی برای مکاتبه کردن
از ایمیل ارسالی پرینت بگیر و روز مصاحبه اگر خواستن ارائه بدین
دوست عزیز اینقدر استرس نداشته باشید
من پیشنهاد می کنم مطالعه داشته باشید تا استرس شما کم بشه این طوری بهتر می تونید برنامه ریزی کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: Mrng93 ، A_A
ممنون بابك جان
من توي فرمام شماره پاسپورت و تاريخ صدور و انقضاشو نزدم چون اون موقع پاسپورت نداشتم ، ايشالا كه مشكلي ايجاد نميشه؟
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان