کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-11-19 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  سلام!در فرم ثبت نام اولیه Nick name را به جای middle name و مدرک تحصیلی رو فوق لیسانس زدم در صورتی که یکسال بعد مدرکمو گرفتم و بعد از اتمام تحصیلم فرم ۲۶۰ را پر کردم!مورد اول را به کی سی سی اعلام کردم اما در مورد مدرکم فراموش کردم بگم به نظرتون مشکلی پیش میاد?اگه الان به کی سی سی بگم دیر نیست?

نگران نباش، موضوع مهمی نیست. تاریخ مصاحبه تون مشخص شده؟
به KCC اشتباهتون رو اطلاع بدید، حتی میتونید روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن به افیسر موضوع رو بگید.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2014-11-19 ساعت 13:42)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-11-19 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  سلام!در فرم ثبت نام اولیه Nick name را به جای middle name و مدرک تحصیلی رو فوق لیسانس زدم در صورتی که یکسال بعد مدرکمو گرفتم و بعد از اتمام تحصیلم فرم ۲۶۰ را پر کردم!مورد اول را به کی سی سی اعلام کردم اما در مورد مدرکم فراموش کردم بگم به نظرتون مشکلی پیش میاد?اگه الان به کی سی سی بگم دیر نیست?

نگران نباش، موضوع مهمی نیست. تاریخ مصاحبه تون مشخص شده؟
به KCC اشتباهتون رو اطلاع بدید، حتی میتونید روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن به افیسر موضوع رو بگید.

ممنون از پاسختون!کارنت شدم اما منتظرم تاریخ مصاحبه ام!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: rbrb-2015
RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
سلام
من تازه متوجه شدم كه تو فرم ٢٦٠ يكي از تاريخارو اشتباه وارد كردم،ادرس محل زندگيم بوده بايد ميزدم از ٢٠٠٣ تا ٢٠١١ زدم ٢٠٠٢ تا ٢٠١١ درصورتيكه تاريخ ادرس قبليم ٢٠٠٣ خورده و اين ٢٠٠٢ و ٢٠٠٣ تداخل دارن،با توجه به كيس نامبرم كه نزديك ٦٠٠٠ چي صلاح ميدونيد دوستان درخوات انلاك كردن فرمو بدم يا اگه بمونه برا روز مصاحبه مشكلي پيش نم آد؟ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دارن كمكم كنن.
به اميد ويزاي يكضرب همتون
تشکر کنندگان:
(2014-11-19 ساعت 14:44)mojtaba165 نوشته:  RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
سلام
من تازه متوجه شدم كه تو فرم ٢٦٠ يكي از تاريخارو اشتباه وارد كردم،ادرس محل زندگيم بوده بايد ميزدم از ٢٠٠٣ تا ٢٠١١ زدم ٢٠٠٢ تا ٢٠١١ درصورتيكه تاريخ ادرس قبليم ٢٠٠٣ خورده و اين ٢٠٠٢ و ٢٠٠٣ تداخل دارن،با توجه به كيس نامبرم كه نزديك ٦٠٠٠ چي صلاح ميدونيد دوستان درخوات انلاك كردن فرمو بدم يا اگه بمونه برا روز مصاحبه مشكلي پيش نم آد؟ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دارن كمكم كنن.
به اميد ويزاي يكضرب همتون
سلام دوست عزيز
رزو مصاحبه مي توني اعلام كنيد
اينها اشتباهات جزئي است
مشكلي پيش نمي ياد نگران نباشيد
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، mojtaba165 ، A_A
سلام
من می خوام یک سری اطلاعاتمو ( تاریخ های مدارکم ، اصلاح آدرس ها یی که در ایران دادم و آدرسی که برای اونور دادم و همچنین توضیحاتی که راجع به به کارم دادم ) تو فرم DS-260 اصلاح کنم .
امکانش هست یه نمونه از ایمیلی که برای باز کردن فرمم باید بزنم به KCC رو برام بزارید .
و اینکه وقتی من میرم تو سایت (همون آدرسی که فرممو پر کردم و با کیس نامبر و تاریخ تولدم وارد میشم ) فرممو باز می کنم میشه اطلاعات رو اصلاح کرد ، من نمی دونم دارم اشتباه می کنم یا درست می بینم ، یعنی من می تونم اطلاعاتمو بدون درخواست برای باز کردن فرم اصلاح کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 17:02)Hamraaz Jng نوشته:  سلام
من می خوام یک سری اطلاعاتمو ( تاریخ های مدارکم ، اصلاح آدرس ها یی که در ایران دادم و آدرسی که برای اونور دادم و همچنین توضیحاتی که راجع به به کارم دادم ) تو فرم DS-260 اصلاح کنم .
امکانش هست یه نمونه از ایمیلی که برای باز کردن فرمم باید بزنم به KCC رو برام بزارید .
و اینکه وقتی من میرم تو سایت (همون آدرسی که فرممو پر کردم و با کیس نامبر و تاریخ تولدم وارد میشم ) فرممو باز می کنم میشه اطلاعات رو اصلاح کرد ، من نمی دونم دارم اشتباه می کنم یا درست می بینم ، یعنی من می تونم اطلاعاتمو بدون درخواست برای باز کردن فرم اصلاح کنم ؟
سلام دسوت عزیز
اگر می تونید اطلاعات تغییر بدید خوب هنوز فرم سابمیت نکردید
جک کنید اگر فرم شما سامبیت کرده باشید وقتی وارد فرم میشید باید با جمله کامپلت مواجه بشید در غیر این صورت هنوز شما فرم ارسال نکردید
با دقت بررسی کنید اگر ارسال نکردید خوب تغییراتی که نیاز انجام بدید در غیر این صورت از اینجا می تونید نمونه نامه برای درخواست انلاک فرم
ضمنا اگر فرم ارسال کرده باشید دیگه قابل ویرایش نیست تا موقعی که درخواست انلاک بدید
موفق باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: A_A
(2014-11-25 ساعت 19:22)babak12 نوشته:  
سلام دسوت عزیز
جک کنید اگر فرم شما سامبیت کرده باشید وقتی وارد فرم میشید باید با جمله کامپلت مواجه بشید در غیر این صورت هنوز شما فرم ارسال نکردید
با دقت بررسی کنید اگر ارسال نکردید خوب تغییراتی که نیاز انجام بدید در غیر این صورت از اینجا می تونید نمونه نامه برای درخواست انلاک فرم
ضمنا اگر فرم ارسال کرده باشید دیگه قابل ویرایش نیست تا موقعی که درخواست انلاک بدید
موفق باشید
سلام
ممنون از جوابتون ، بله چک کردم که
IV Application=completed
زده شده ، پس یعنی فرمم سابمیت شده چون من Confirmation NO گرفتم وقتی سابمیت کردم ، درسته ؟
یه آن ترسیدم Sad
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 19:36)Hamraaz Jng نوشته:  
سلام دسوت عزیز
موفق باشید
سلام
IV Application=completed
زده شده ، پس یعنی فرمم سابمیت شده چون من Confirmation NO گرفتم وقتی سابمیت کردم ، درسته ؟
یه آن ترسیدم Sad
خواهش می کنم
بله شما سابمیت کردید
پس باید درخواست انلاک بدید
در پست بالا به نمونه نامه اشاره کردم
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: A_A ، HERMES7
(2014-11-25 ساعت 19:39)babak12 نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 19:36)Hamraaz Jng نوشته:  
سلام دسوت عزیز
موفق باشید
سلام
IV Application=completed
یه آن ترسیدم Sad
خواهش می کنم
بله شما سابمیت کردید
پس باید درخواست انلاک بدید
در پست بالا به نمونه نامه اشاره کردم
خب خدا رو شکر Smile
لینکی هم که گذاشتین رو دیدم و دقیقا همونی بود که می خواستم.
باز هم ممنون از راهنماییتون . Wink

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال من تو فرم اولیه اسم و اسم فامیلم و جا به جا نوشتم ولی تو فرم 260 درست نوشتم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
مساله مهمیه؟؟؟؟
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2014-11-28 ساعت 13:53)nilgoon1982 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال من تو فرم اولیه اسم و اسم فامیلم و جا به جا نوشتم ولی تو فرم 260 درست نوشتم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
مساله مهمیه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
ملاک درست پرکردن فرم 260 است
با این حال هم می تونید با kcc مکاتبه کنید
که خیالتون راحت بشه
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: nilgoon1982 ، HERMES7
(2014-11-28 ساعت 13:53)nilgoon1982 نوشته:  سلام دوستان
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
مساله مهمیه؟؟؟؟

نه مشکلی نیست راحت باشید
خواستید روز مصاحبه به افیسر بگید
تشکر کنندگان: nilgoon1982
سلام دوستان
من در فرم ها فقط یکی از شغلهایم را نوشتم و انجا که پرسیده ایا شغل دیگری دارید؟no نوشتم ایا روز مصاحبه (نیمه دوم دسامبر ) می تونم به افیسر بگم که شغل دوم هم دارم؟به نظرتون چی بگم بهتره؟سپاس از راهنمایی شما
تشکر کنندگان:
(2014-11-28 ساعت 15:30)sh_mm10 نوشته:  سلام دوستان
من در فرم ها فقط یکی از شغلهایم را نوشتم و انجا که پرسیده ایا شغل دیگری دارید؟no نوشتم ایا روز مصاحبه (نیمه دوم دسامبر ) می تونم به افیسر بگم که شغل دوم هم دارم؟به نظرتون چی بگم بهتره؟سپاس از راهنمایی شما

بله بهتر هست بگید
تشکر کنندگان: sh_mm10
سلام دوستان، ما فرممونو 31 جولای فرستادیم، امروز با کی سی سی تماس گرفتیم گفتن در حال پروسسن، ما می خوایم که فرممونو آنلاک کنیم یه جای مهم رو اصلاح کنیم و گفت از طریق ایمیل درخواست بدیم و اینکارو انجام دادیم، کسی تجربه مشابه داشته؟ الان که در حال پروسسن آنلاک می کنن؟ فک میکنین چقدر رو زمان مصاحبه تاثیر میزاره؟ کیس نامبر **25
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان