موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-19 ساعت 13:42)rbrb-2015 نوشته: (2014-11-19 ساعت 13:26)neda733 نوشته: سلام!در فرم ثبت نام اولیه Nick name را به جای middle name و مدرک تحصیلی رو فوق لیسانس زدم در صورتی که یکسال بعد مدرکمو گرفتم و بعد از اتمام تحصیلم فرم ۲۶۰ را پر کردم!مورد اول را به کی سی سی اعلام کردم اما در مورد مدرکم فراموش کردم بگم به نظرتون مشکلی پیش میاد?اگه الان به کی سی سی بگم دیر نیست?
نگران نباش، موضوع مهمی نیست. تاریخ مصاحبه تون مشخص شده؟
به KCC اشتباهتون رو اطلاع بدید، حتی میتونید روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن به افیسر موضوع رو بگید.
ممنون از پاسختون!کارنت شدم اما منتظرم تاریخ مصاحبه ام!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
سلام
من تازه متوجه شدم كه تو فرم ٢٦٠ يكي از تاريخارو اشتباه وارد كردم،ادرس محل زندگيم بوده بايد ميزدم از ٢٠٠٣ تا ٢٠١١ زدم ٢٠٠٢ تا ٢٠١١ درصورتيكه تاريخ ادرس قبليم ٢٠٠٣ خورده و اين ٢٠٠٢ و ٢٠٠٣ تداخل دارن،با توجه به كيس نامبرم كه نزديك ٦٠٠٠ چي صلاح ميدونيد دوستان درخوات انلاك كردن فرمو بدم يا اگه بمونه برا روز مصاحبه مشكلي پيش نم آد؟ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دارن كمكم كنن.
به اميد ويزاي يكضرب همتون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-25 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-25 ساعت 17:42 توسط Hamraaz Jng.)
سلام
من می خوام یک سری اطلاعاتمو ( تاریخ های مدارکم ، اصلاح آدرس ها یی که در ایران دادم و آدرسی که برای اونور دادم و همچنین توضیحاتی که راجع به به کارم دادم ) تو فرم DS-260 اصلاح کنم .
امکانش هست یه نمونه از ایمیلی که برای باز کردن فرمم باید بزنم به KCC رو برام بزارید .
و اینکه وقتی من میرم تو سایت (همون آدرسی که فرممو پر کردم و با کیس نامبر و تاریخ تولدم وارد میشم ) فرممو باز می کنم میشه اطلاعات رو اصلاح کرد ، من نمی دونم دارم اشتباه می کنم یا درست می بینم ، یعنی من می تونم اطلاعاتمو بدون درخواست برای باز کردن فرم اصلاح کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف !
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال من تو فرم اولیه اسم و اسم فامیلم و جا به جا نوشتم ولی تو فرم 260 درست نوشتم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
مساله مهمیه؟؟؟؟
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در فرم ها فقط یکی از شغلهایم را نوشتم و انجا که پرسیده ایا شغل دیگری دارید؟no نوشتم ایا روز مصاحبه (نیمه دوم دسامبر ) می تونم به افیسر بگم که شغل دوم هم دارم؟به نظرتون چی بگم بهتره؟سپاس از راهنمایی شما
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، ما فرممونو 31 جولای فرستادیم، امروز با کی سی سی تماس گرفتیم گفتن در حال پروسسن، ما می خوایم که فرممونو آنلاک کنیم یه جای مهم رو اصلاح کنیم و گفت از طریق ایمیل درخواست بدیم و اینکارو انجام دادیم، کسی تجربه مشابه داشته؟ الان که در حال پروسسن آنلاک می کنن؟ فک میکنین چقدر رو زمان مصاحبه تاثیر میزاره؟ کیس نامبر **25
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای