موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-04 ساعت 21:28)somayeh1363 نوشته: سلام و خسته نباشید
من در بعضی در ترجمه مدارکم یک اشتباه کوچک پیش امده ، نام پدر من ziaeddin است که در بعضی از مدارک ترجمه شده به ziaedin
این برای من مشکلی ایجاد می کنه ؟ راستش وقت هم ندارم که مدارک رو دوباره ترجمه کنم
به نظر من این اشتباه تایپی تلقی میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-04 ساعت 21:28)somayeh1363 نوشته: سلام و خسته نباشید
من در بعضی در ترجمه مدارکم یک اشتباه کوچک پیش امده ، نام پدر من ziaeddin است که در بعضی از مدارک ترجمه شده به ziaedin
این برای من مشکلی ایجاد می کنه ؟ راستش وقت هم ندارم که مدارک رو دوباره ترجمه کنم
نخیر دوست عزیز .اصلا ذهنت رو با این مسائل مشغول نکن چون مهم نیستن.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-04 ساعت 21:18)hilda60 نوشته: (2015-01-04 ساعت 20:29)behdadK نوشته: نگاه کردم رزم یار همون سرجوخه ارتشه. اتفاقا در آمریکا هم کورپورال دارند و درست کارش همینه که اینجاست یعنی سرباز ها رو کنترل میکنه و مستقیم به سرباز دستور میده.
مترجم اشتباه ترجمه کرده بهش بگید درستش رو بزنه
بله متوجه میشن و حتما درستش کنید در ترجمه. خواستید برای قبولوندن این صفحه رو کپی بگیرید بدید دستش(البته اگر سواد داشته باشه خودش درستش میکنه)
اگر تایید دادگستری و وزارت خارجه نخواسته باشید (که قاعدتا باید اینطور باشه) مجانا براتون تصحیحش میکنه(البته در غیر اینصورت هم بایستی مجانی باشه ولی دبه در میارن).
اگر هم دیدید درست نمیکنه به دارالترجمه دیگه بدید و بگید که درستش رو بزنه. میخوان 5 تومن تا 10 تومن بگیرند! ارزش نداره اشتباه بشه این مدرک
خیلی ممنون از راهنماییتون... حتما میریم پیش مترجم ... و بااااید هم درستش کنه بدون هزینه!!!!
یه سوال دیگه .... من تو فرم 260 برای سال تحصیلی برا دیپلم، تاریخ اتمام رو 20 جون وارد کردم.. ولی مترجم 21 جون وارد کرده.. البته این بار مترجم درست وارد کرده چون من خرداد ماه رو 30 روز درنظر گرفته بودم!! حالا به نظرتون قبل مصاحبه این قضیه رو اعلام کنم یا نه اهمیت ندم؟؟؟ چون اگه اعلام کنم شاید کلیرینس بخورم
آیا کسی در این میان نیست که به ما راهنمایی برساند؟؟!!!
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
برای این مورد کلیرنس نمیخورید. اعلام بهشون بکنید اونها هم میگن مشکلی نیست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سال فارغ التحصیلی لیسانسم رو اشتباه زدم، میدونید باید چه کار کنم؟
شماره:2015AS4xxx/سفارت:Yerevan<<ANKARA/افراد کیس:1/ارسال فرم:2اکتبر 2014/کارنت:11Feb 2015/نامه دوم:11Feb 2015/مصاحبه:20 فروردین/کلیرنس: ویزا: ورود: گرینکارت:
هزینه:واکسن TDهفت هزار تومان | MMRبیست و پنج هزار تومان | ترجمه:$
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 12:25)behdadK نوشته: برای این مورد کلیرنس نمیخورید. اعلام بهشون بکنید اونها هم میگن مشکلی نیست.
ببخشید که دوباره میپرسم (در مورد همون تاریخ اتمام دیپلمم)
اگه اصلا هیچی از قبلش نگم (خودم بزنم به کوچه علی چپ)
و اگه پرسید این تاریخ ها همخونی نداره اون موقع بگم که من متوجه نشدم و از این حرفا؟
یا اصلا اونا به تاریخ ها اهمیت میدن؟؟؟ آخه چون دیپلمه میگم
ممنون از راهنمایی هاتون
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
كوچه علي چپ نرين خواهش
چيز خاصي نيست قبل از قسم بگيد وقتي كارنت شدين و نامه دومتون اومد فرو رو يه بار ديگه مطالعه كرديد و ديدين كه تاريخ ديپلم اشتباهه
بههمين سادگي
موفق باشيد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-13 ساعت 23:04)رضا2015 نوشته: كوچه علي چپ نرين خواهش
چيز خاصي نيست قبل از قسم بگيد وقتي كارنت شدين و نامه دومتون اومد فرو رو يه بار ديگه مطالعه كرديد و ديدين كه تاريخ ديپلم اشتباهه
بههمين سادگي
موفق باشيد
قبل از هرچی ممنونم از پاسختون.
واقعا ببخشید که من سر این موضوع همش سوال میپرسم آخه چون مدرک دیپلمم هست و میدونم که سفارت رو این مدرک یکم حساسه منم حساس شدم.
از قبل عذرخواهی منو بپذیرید
تو مدرک پیش دانشگاهی زده دانش آموز تا پایان نیمسال دوم سال 86-87 واحداشو گذرونده . مترجم هم دقیقا نوشته تا پایان نیمسال دوم 2007-2008 (البته به انگلیسی). و اسمی از خرداد ماه (june) نبرده چون تو مدرک اصلی پیش دانشگاهی هم اسمی از خرداد برده نشده.(البته همون خرداد ماه بود)
حالا
تو مدرک دیپلم. تاریخ شروع دبیرستان رو که نزده این که هیچ. در ادامه هم نوشته دانش آموز تا پایان خردادماه سال تحصیلی 85-86 واحداشو گذرونده که این بار مترجم تو ترجمه، پایان خرداد رو 21 جون 2006-2007 وارد کرده
حالا به نظر شما ترجمه رو یه بار دیگه درست کنم ولی این بار به مترجم بگم بزنه همون تا پایان خرداد یا همون پایان جون ؟ (که دیگه روز مصاحبه هم مجبور نشم توضیح بدم که این تاریخ اشتباهه یه وقت خدایی نکرده درست متوجه نشه. اخه مثل اینکه یکی از دوستان در مورد ادرس خونه بود دقیق نمیدونم که توضیح داد و آفیسر متوجه نشده بود و کلیرینس خورد)یا باید حتما چون تو مدرک اصلی دیپلم گفته تا پایان خرداد ماه ، تو ترجمه هم باید دقیق تاریخشو وارد کنه؟ ترجمه مدرک دوستان چطوره؟ ایا همه تاریخ داره؟ اگه به مترجم بگم برام تو ترجمه بزنه تا پایان خرداد مشکلی پیش میاد؟
تو رو خدا ببخشید انقدر سوال کردم(همش بخاطر نگرانی و اینکه نمیخوام قبل مصاحبه و قسم خوردن بگم مشکلی تو فرم دارم)
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
نه بابا
افیسر ها به سال های تحصیل ما اگاهی کامل دارن! خودشون حدودا حساب میکنن تاریخ ها رو ! حتی میدونن برای ما پسر ها چه سال هایی خدمت 20 ماه بوده کی 24 ماه کی 18 ماه!
شما نه چیزی رو اشتباه ترجمه کردین و نه مشکلی دارین اصلا!
روز مصاحبه هم بر اساس ترجمه صحبت کنید نه خرداد و مرداد مدرک! بگین سال 2007 دیپلم گرفتم سال 2008 پیش دانشگاهی همین سال های تحصیل کفایت میکنه
بنظرم ذهنتون شلوغ شده ، شما احتمالا مثل من یهو استرس میگیردتون 2 در 2 هم میگین 5 و خراب کاری میکنین! ( که من زیاد کردم الان حرفه ای شدم! :دی)
صبح مصاحبه حتما یه گل گاو زبون به خودتون تزریق کنید با خیال راحت برید مصاحبه!
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-14 ساعت 21:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-14 ساعت 21:08 توسط hilda60.)
(2015-02-14 ساعت 20:12)رضا2015 نوشته: نه بابا
افیسر ها به سال های تحصیل ما اگاهی کامل دارن! خودشون حدودا حساب میکنن تاریخ ها رو ! حتی میدونن برای ما پسر ها چه سال هایی خدمت 20 ماه بوده کی 24 ماه کی 18 ماه!
روز مصاحبه هم بر اساس ترجمه صحبت کنید نه خرداد و مرداد مدرک! بگین سال 2007 دیپلم گرفتم سال 2008 پیش دانشگاهی همین سال های تحصیل کفایت میکنه
بنظرم ذهنتون شلوغ شده ، شما احتمالا مثل من یهو استرس میگیردتون 2 در 2 هم میگین 5 و خراب کاری میکنین! ( که من زیاد کردم الان حرفه ای شدم! :دی)
خب اگه من بر اساس ترجمه حرف بزنم که تو ترجمه پایان دیپلم 21جونه بعد آفیسر بگه تو فرم 260 ات که زدی 20 جون این که تطابق نداره کلیرینس . نفر بعدی (اونوقته که استرس بگیرتم و مثل فامیل دور بگم من دیگه حرفی ندارم!) به نظر شما بگم به مترجم بزنه تا پایان جون؟
من و همسرم خدای استرس و نگرانی هستیم ولی با گل گاو زبون موافقم
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگه جای من بودید چیکار میکردید توی فرم ثبتنام تا دلتون بخواد اشتباه کردم!یکیش اینکه زدم فارغ التحصیلم اما نشده بودم
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-14 ساعت 21:06)neda733 نوشته: شما اگه جای من بودید چیکار میکردید توی فرم ثبتنام تا دلتون بخواد اشتباه کردم!یکیش اینکه زدم فارغ التحصیلم اما نشده بودم
خوبه . شما فکر کنم استرس ندارید . و انرژی مثبتید . ان شا الله که نه برا شما نه برا ما مشکلی پیش نمیاد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
نه اتفاقا!خدای استرسم!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-14 ساعت 21:03)hilda60 نوشته: (2015-02-14 ساعت 20:12)رضا2015 نوشته: نه بابا
خب اگه من بر اساس ترجمه حرف بزنم که تو ترجمه پایان دیپلم 21جونه بعد آفیسر بگه تو فرم 260 ات که زدی 20 جون این که تطابق نداره کلیرینس . نفر بعدی (اونوقته که استرس بگیرتم و مثل فامیل دور بگم من دیگه حرفی ندارم!) به نظر شما بگم به مترجم بزنه تا پایان جون؟
من و همسرم خدای استرس و نگرانی هستیم ولی با گل گاو زبون موافقم
.................
حالا برا محکم کاری و کم شدن استرس به نظرتون به مترجم بگم که تو مدرک دیپلمم بزنه تا پایان خرداد (تا پایان june) که اینجوری قبل از قسمم حرفی برای گفتن نداشته باشم؟!!