موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما اعضای مهاجر سرا،
سوال من در مورد عوض شدن پاسپورت اعضای خانواده هست:
اگر پاسپورتِ یکی از اعضای خانوادۀ برنده شدۀ اصلی عوض بشه (بدلیل اعتبار کمتر از 6 ماه)، باید قبل از کارنت شدن به کِنتاکی اطلاع داده بشه یا اینکه بعد از کارنت شدن و در روز مصاحبه میشه تغییرات رو به سفارت اعلام کرد؟
ممنون از کمکتون
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-16 ساعت 08:27)pedro700 نوشته: درود بر شما اعضای مهاجر سرا،
سوال من در مورد عوض شدن پاسپورت اعضای خانواده هست:
اگر پاسپورتِ یکی از اعضای خانوادۀ برنده شدۀ اصلی عوض بشه (بدلیل اعتبار کمتر از 6 ماه)، باید قبل از کارنت شدن به کِنتاکی اطلاع داده بشه یا اینکه بعد از کارنت شدن و در روز مصاحبه میشه تغییرات رو به سفارت اعلام کرد؟
ممنون از کمکتون
دوست عزیزجواب شما داده شده. به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://www.mohajersara.com/thread-7071-p...#pid579907
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-17 ساعت 05:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-17 ساعت 05:16 توسط mlo.)
دوستان سلام. این پست رو اینجا میذارم تا شاید بتونم از نگرانی همه شما کم کنم . اول اینکه اشتباه های سهوی اصلاً مهم نیست و نگران نباشید. طرف مقابل شما که KCC یا آفیسر باشه اینو کامل میدونه و تا زمانیکه اصل بر صداقت باشه اطمینان داشته باشید مشکلی پیش نخواهد آمد. تاریخ های فارغ التحصیلی و از این جور موارد که اصلا جای نگرانی نیست. اگر کیس های 2013 رو خونده باشید یکی از دوستان سه سال تاریخ تولدش رو اشتباه زده!!!!! یعنی سال تولدش سه سال مغایرت داشت! میدونید چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟؟ ایشون ویزای یکضرب گرفت!!!!
پس اصلا نگران از این قبیل اشتباهات نباشید. البته نگرانی شما طبیعی است. ما هم خودمون این مراحل رو گذروندیم و خود ما هم نگران بودیم. خود من اسپلینگ فامیل همسرم رو اشتباه زده بود و فرمها رو اصلاح کردم و فرستادم. حتی آفیسر نپرسید این اشتباه چی بوده؟ پس خواهشن نگران نباشید و به فکر آینده باشید که الان روزهای خوشی دارید!
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. من بعد از نامهٔ دوم تونستم اینجا عضو بشم. فرم دی اس ۲۶۰ رو کسی برام پر کرد. امروز داشتم فرمم رو با این سایت چک میکردم قسمت number of education institutions attended عدد ۱ نوشته ولی من ارشد دارم. و اینکه رشتم زیست شناسی و قسمت do you have any specialized skills or training including firearms...نوشته no من مصاحبم تو مارچه تو ابوظبیه. دوستان خواهشاً یکی اگه میتونه کمکم کنه. دارم از استرس میمیرم. کلی خرج و هزینه و چشم انتظاری کشیدم. چه کار کنم من.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال ؟
من بعد از پرکردن فرم 260 یک شغل جدید پیدا کردم میشه لطفا" متن ایمیل برای kcc برای شغل جدید برام بنویسین
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم، تو مقطع لیسانس 2سال زیست شناسی خوندم، دوباره کنکور سراسری شرکت کردم و لیسانس حسابداری قبول شدم ،از زیست شناسی انصراف دادم، 18 واحد دروس عمومی رو معادل سازی کردن برام و تو رشته حسابداری لیسانسمو گرفتم. تو فرم ds-260 اصلا رشته انصرافی زیست شناسی رو نیاوردم، ولی اگه خدای نکرده افیسر ازم ریز نمرات کارشناسی رو بخواد دروس معادل سازی ممکنه نظرش رو جلب کنه،
دوستان چه راهکاری به من پیشنهاد میدین؟
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
شما مگه ميخوايد بريد براي تحصيل مصاحبه بشيد ، فقط شرط ديپلم رو داشته باشيد كفايت ميكنه و اينكه مدارك شما جعلي نباشه.
حالا اگر افيسر خواست بهش توضيح بدين
معمولا ريز نميشن براي جزييات تحصيلي وقتي ميبينه حداقل رو داريد.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-27 ساعت 13:10)fati.d نوشته: سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم، تو مقطع لیسانس 2سال زیست شناسی خوندم، دوباره کنکور سراسری شرکت کردم و لیسانس حسابداری قبول شدم ،از زیست شناسی انصراف دادم، 18 واحد دروس عمومی رو معادل سازی کردن برام و تو رشته حسابداری لیسانسمو گرفتم. تو فرم ds-260 اصلا رشته انصرافی زیست شناسی رو نیاوردم، ولی اگه خدای نکرده افیسر ازم ریز نمرات کارشناسی رو بخواد دروس معادل سازی ممکنه نظرش رو جلب کنه،
دوستان چه راهکاری به من پیشنهاد میدین؟
منم مثل شما برای لیسانس یک سری معادل سازی دارم... ولی در موردش هچی تو فرم 260 نیاوردم.. فوقش هم اگه بپرسه میگم تو فرم 260 وارد نکردم چون احساس کردم نیازی نیست از دانشگاهی که انصراف دادم و مدرکی ازش ندارم تو فرم وارد کنم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-01 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-01 ساعت 17:31 توسط endeavour.)
دوستان سوالی داشتم لطفا راهنمایی کنین
مثلا اگه کسی اسمش{ اشکان رضایی پاکدل} باشه و توی پر کردن اولیه لاتاری رضایی رو توی middle name نوشته باشه و پاکدل رو توی surname نوشته باشه و همچنین موقع پر کردن فرم ds260 اشکان رضایی رو توی given name نوشته باشه و پاکدل رو توی surname نوشته باشه(اشتباه سوپر بی سوادانه) و کیس نامبرش هم حدود چهارو نهصد باشه به نظر شما چه گلی(ترکیب آب و خاک رس) به سرش بگیره موقع مصاحبه بگه الان زنگ بزنه کی سی سی یا ایمیل بزنه یا بمیره یا خود کشی کنه یا ...................لطفا کمک کنید دوستان
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
آیا صلاح هستش که امروز به کی سی سی زنگ بزنم در این مورد سوال کنم ازشون یا حساسیت ایجاد نکنم.........لطفا کمک کنید دوستان
...مرسی
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 02:27)endeavour نوشته: آیا صلاح هستش که امروز به کی سی سی زنگ بزنم در این مورد سوال کنم ازشون یا حساسیت ایجاد نکنم.........لطفا کمک کنید دوستان
...مرسی
اولا این موضوع مهم نیست و جای هیچ گونه نگرانی نیست و قبل از مصاحبه و قسم خوردن شما تمام نواقص این مدلی رو میتونید تصحیح کنید. ولی ولی ولی
اگر تصمیم به محکم کاری داری که خیالت راحت باشه بجای تلفن مکاتبه کن که حداقل بعداز پاسخگویی kcc پرینتش کنی و مستند داشته باشی. در ایمیل ارسالی اصلا اسمی از انلاک برده نشه فقط بصورت سوالی ازشون راهکار بخواه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 13:54)m.ghoreishi نوشته: (2015-03-02 ساعت 02:27)endeavour نوشته: آیا صلاح هستش که امروز به کی سی سی زنگ بزنم در این مورد سوال کنم ازشون یا حساسیت ایجاد نکنم.........لطفا کمک کنید دوستان
...مرسی
اولا این موضوع مهم نیست و جای هیچ گونه نگرانی نیست و قبل از مصاحبه و قسم خوردن شما تمام نواقص این مدلی رو میتونید تصحیح کنید. ولی ولی ولی
اگر تصمیم به محکم کاری داری که خیالت راحت باشه بجای تلفن مکاتبه کن که حداقل بعداز پاسخگویی kcc پرینتش کنی و مستند داشته باشی. در ایمیل ارسالی اصلا اسمی از انلاک برده نشه فقط بصورت سوالی ازشون راهکار بخواه
آره این کار درست تره.اول ایمیل میزنم سوال میکنم بعد اگه جواب بی ربطی گرفتم زنگ میزنم.اگه دیگه بازم جواب بی ربطی گرفتم ضد زنگ میزنم
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من يه سوال واسم پيش اومده
من 34 سال پيش واسه 7 ماه تو يه شركت ساختماني كمك تكنسين بودم
يادم رفته اينو تو فرم 260 وارد كنم ولي اخيرا متوجه شدم همون سال واسم بيمه رد شده
هفته ديگه مصاحبه دارم
فكر كنم قبل از قسم خوردن به آفيسر بگم
نظر دوستان چيه؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر