موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم جزو برندگان 2015 هستم ولی متاسفانه موقع ثبت نام مشخصات فرزند یک ساله ام ثبت نشده است بنظر شما شانسی دارم و برای مصاحبه برم یا نه ؟ فکرم دیگه کار نمی کنه لطفا راهنماییم کنید ممنون از کسانیکه با نظراتشون راه درست راه نشانم می دهند
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 03:27)babak18 نوشته: سلام من هم جزو برندگان 2015 هستم ولی متاسفانه موقع ثبت نام مشخصات فرزند یک ساله ام ثبت نشده است بنظر شما شانسی دارم و برای مصاحبه برم یا نه ؟ فکرم دیگه کار نمی کنه لطفا راهنماییم کنید ممنون از کسانیکه با نظراتشون راه درست راه نشانم می دهند
سلام
متاسفانه این یکی از بزرگترین اشتباهات است وممکن است ریجکت شوید کیسی شبیه شما در سال 2012 بود بهتر است در سال 2012 صحبت های ایشان را بخوانید اگر ادرسش را پیدا کنم برایتان می گذارم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقا یه سوال
من تو فرم ثبت نام اولیه یه ایمیل داده بودم که الان پسوردشو گم کردم و نشد که بازیابیش کنم حالا سوال اینه که اصلا نیازی به اون آدرس ایمیل هست یا نه؟ و اینکه چجوری میشه آدرس ایمیل جدید رو اعلام کرد؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.