موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در فرم اولیه پسوند فامیلمو ننوشتم. به نظر شما کیسم رد میشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان عزیز و با تبریک به همه برندگان ۲۰۱۵. دلیل ارسال پیام خصوصی من این است که نتوانستم نحوه ارسال عمومی را پیدا کنم با عرض معذرت از ارسال پیام خصوصی به شما.
همسر بنده در لاتاری امسال برنده شده است . چند سوال دارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارند خوشحال میشوم راهنمایی کنند۰
Foreign state chargeability : Iran
2015Axxxxx5xxx
---با توجه به محل سکونت ایا ما برای مصاحبه به سفارت امریکا در استرالیا بایید برویم ؟ اگر بله ایا تاریخ دعوت ما به مصاحبه با دوستانی که ایران هستند تفاوت دارد؟
---ایا بهتر است ما ترکیه یا ابوظبی را انتخاب کنیم یا استرالیا یا اینکه واقعا فرقی ندارد؟
---یکی از دوستان کفته بودند : (در مواردي كه از سهميه كشور ديگه استفاده كرده باشين كيستون رد ميشه متاسفانه.) ایا ما بدلیل انتخاب استرالیا به عنوان محل سکونت شامل استفاده از سهميه كشور ديگه محسوب شده و کیس ما رد خواهد شد؟
باز هم از دوستانی که لطف میکنند و پاسخ میدمند ممنون هستم.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من متوجه شدم که کد پستی رو زمان ثبت نام اشتباه ثبت کردم؟ الان باید چه کار کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
اگه محبت کنین یک نمونه ایمیل در رابطه با اشتباه پر کردن فرم موقع ثبت نام در قسمت middle name برام بفرستی ممنون میشم.آخه من اشتباها" اسم پدرم رو در قسمت middle name وارد کردم.و الان میخوام به kcc ایمیل بزنم نمیدونم چی بنویسم!! ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه
پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم
الهی به نام تو به یاد تو برای تو
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
همسر بنده در لاتاری امسال برنده شده است . سوالی دارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارند خوشحال میشوم راهنمایی کنند۰
Foreign state chargeability : Iran
2015Axxxxx5xxx
لازم به ذکر است که با توجه به اینکه Foreign state chargeability کشور ایران انتخاب شده است یعنی اینکه ما از سهمیه کشور ایران استفاده کرده ایم ولی با توجه به محل سکونت ما که به دلیل دانشجو بودن در استرالیا به طور موقت زندکی میکنیم محل سکونتمان را استرالیا اعلام کرده ایم. وبه همین دلیل Post شهر سیدنی استرالیا انتخاب شده است۰ یکی از دوستان طی پاسخی در زیر سوال من در بخش اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها چنین فرموده اند :
دوست عزیز ! همسر شما اگه استرالیا زندگی میکردن یا میکنن مشکلی نیست میتونید تغییر سفارت به هر جا بدید . اما اگه اقامت اونجا رو ندارن یا پدر و مادر ایشون اونجا زندگی نمیکنن یا اونجا زندگیی نمیکنن، شما در ثبت نام اشتباه نا بخشودنی رو متحمل شدید و از سهمیه بقیه کشور ها استفاده کردید و 99.99% حذف خواهید شد !
البته من فکر نمیکنم ما از سهمیه کشور دیگری غیر از ایران استفاده کرده باشیم ۰و ما فقط محل سکونتمان را استرالیااعلام کردهایم ولی با اینحال من قدری نگران شدم اگر دوستان در این مورد اطلاع بیشتری دارند لطفا راهنمایی فرمایید.
ممنون میشوم از همه دوستان که راهنمایی کنند۰