موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من عکس 5*5 انداختم یه گوشم یکمش پیدا نیست به نظرتون گیر میدن به عکسم؟ یعنی اینقدر دقیق میشن؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تصميم نهايي در خصوص اعطاي ويزا و يا رد اون با آفيسر روز مصاحبه هست ،ازامسال اين امكان هست كه هم محل سفارت رو تغيير بدين و هم نام همراهان خودتون رو كه اضافه شدن يا فراموش كردين در زمان ثبت نام هم اضافه كنيد و توضيح داده كه تصميم نهايي در خصوص اعطاي ويزا با آفيسر روز مصاحبه است،اينقدر كارشناسان محترم با قاطعيت نگن كيس شما ٩٩ درصد رد ميشه يا نميشه!
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
****قابل توجه دوستان محترم****
من امروز در خصوص نبودن نام يكي از اعضاي خانواده و امكان اضافه كردن آن براي يكي از دوستانم با kcc تماس گرفتم.
به من گفتند كه چنانچه نام كسي رو از فرزندان يا همسر به اعضاي كيس اضافه كنين و سيستم پس از بررسي تاييديه صادر كنه و اجازه تكميل فرم را به شما بدهد به معني آن است كه مشكلي در روند پرونده نيست و مي توانيد با خيال راحت در روز مصاحبه شركت كنيد،البته تاكيد كردند كه راي نهايي براي صدور ويزا براي همه متقاضيان بستگي به نظر افسر پرونده دارد اما در روند كلي كار مشكلي از اين بابت نيست....پس كساني كه اين مشكل رو دارند با خيال راحت ابن كار رو انجام بدن
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 20:11 توسط nasim6478.)
سلام
من یه سوال داشتم، فرم 260 پر کردم . ولی از من عکس نخواست و در ضمن ادرسمم مقداری اشتباه نوشتم . میشه بگین مشکلی پیش میاد یا نه؟!؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آیا راهی هست که بشه از اون طریق فهمید چه تاریخ تولدی موقع ثبت نام درج کردیم؟
به نظرم نمیاد اشتباه کنم تو ثبت چون پرونده های سال قبل رو هم نگاه می کنم تاریخ درست وارد کردم.
حالا برای پر کردن فرم وقتی تاریخ تولد رو وارد می کنم میگه اشتباهه.
راهی برای فهمیدن یا در آوردن تاریخ تولد هست؟
چطور فرم رو پس من پر کنم؟
لطفاً راهنماییم کنید.
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوال داشتم. من فرم 260 تو پر کردم ولی از من عکسی نخواست و یه کم هم ادرسمو اشتباه نوشتم، مشکلی پیش میاد؟!؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها...همسرم توی فرم اولیه فامیل خودش را یه حرف کم گذاشته...البته برنده ی اصلی من هستم که توی مشخصات همسر درستش کردیم و توی مشخصات خودش هم درستش کردیم...لازمه ایمیل بزنم بهKCC یا اینکه در همین حد درست کردن طبق پاسپورت کافیه؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 19:59 توسط mkhmail.)
با سلام
دوستان من در هنگام ثبت نام در لاتاری در قسمت آدرس نام خیابان اصلی که محل پلاک می باشد را جا انداختم آیا موردی پیش می آید. در فرم جدید آدرس را چگونه وارد کنم؟
آیا نیاز است با KCC مکاتبه کنم.
با تشکر