موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-26 ساعت 21:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 02:00 توسط satanicboy1.)
من تاریخ فارغ التحصیلیم و اشتباه زدم و به KCC ایمیل زدم ؛ به محض اینکه جواب بدن میگم که بقیه دوستان هم بدونن روندش چیه .
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
29 پست نامرتبط با موضوع تاپیک و نادرست حذف شدند. دوستان تا به صحت دانسته های خود مطمئن نشدند لطفاً از راهنمایی سایرین خودداری کنند. این تاپیک مخصوص راهکارهای تصحیح اشتباهات در زمان ثبت نام اولیه است. برای اشتباهات فرم DS260 تاپیک جداگانه ای وجود دارد. لطفاً از طرح مشکلات مربوط به این فرم در تاپیک حاضر خودداری کنید. دوباره تکرار می کنم که اگر در زمان ثبت نام اولیه فرزند زیر 21 سالی داشته اید که مشخصات او را وارد نکرده اید، حتی اگر به KCC اطلاع دهید، کیس شما به طور قطع در روز مصاحبه ریجکت خواهد شد. لطفاً از صرف وقت و هزینه برای ادامه مراحل خودداری کنید.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی یادش هست که زمان ثبت نام اولیه عکسی که آپلود می کردیم مال زمان خاصی باید باشه؟
مثلا ماله 6 ماه اخیر یا 1 سال اخیر باشه؟
من توی pdf که از سایت state.org گرفتم چنین چیزی نبود برای مشخصات عکس نزده بود ولی شنیدم موقع ثبت نام مشخص کرده ماله چه زمانی باید باشه
عکس من ماله سال قبل بود , یعنی 2 بار با 1 عکس (2سال) ثبت نام کردم
کسی می دونه مشکل ساز می شه یا نه؟
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توى فرم ثبت نام براى
مشخصات همسرم ليسانس وارد كرديم اما موفق به گرفتن مدركش نشد،
ميخواستم بدونم با توجه به اينكه اسم من تو لاتارى در اومده و مداركم هم كامل
هست ، احتياجى به مدرك تحصيلى شوهرم هم هست يا خير؟ يا ميشه اين اشتباه رو توى
فرم تصحيح كرد يا خير؟ ایا نیاز به مکاتبه با kcc هست یا نه؟در ضمن نحوه املای اسم و فامیل خودم و همسرم در پاسبورت با فرم ها فرق داره چیکار کنم؟و این که ایا مدارک تحصیلی همسرم هم باید ترجمه بشه؟
ممنون ميشم جوابى بديد كه بتونه كمكم كنه
سپاسگذارم.
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من جای اسم و شهرت رو تو ثبت نام لاتاری اشتباه نوشتم الان می خوام به KCC نامه بدم که بدونن
یه اشتباه دیگه ای مه هستش زمان ثبت نام یکی از حرف های شهرتم رو با Y نوشتم اما الان تو پاسپورتم با I نوشته .
سومین اشتباهم اینه که پسونده شهرتم رو کلا تو ثبت نام ننوشتم اما تو پاسپورتم هس
من جزو برندگان ۲۰۱۵ هستم فرم DS-260 پر کردم و فرستادم با اطلاعات درست.
حالا می خوام به KCC بگم . بهترین نامه ای که میتونم بدم بهشون چی می تونه باشه ؟
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو فرم ثبت نام اولیه فامیلم نوشتم hosseninejad اما الان که پاسپورتم نگاه میکنم
می بینم تو پاسپورت یه فاصله بینش هست hosseni nejad
حالا من همونی که ثبت نام کردم hosseninejadرو وارد فرم 260 کنم
لطفا راهنمایی کنید درست ترین کار چیه؟؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
من فرم ها رو پر کردم اما الان سه تا سوال دارم
من سال سوم دبیرستان جای دیگه رفتم ولی طبیعتا دیپلمم برای دبیرستان سال سوم خواهد بود. تو مشخصات فقط سال سوم رو وارد کردم و از اول و دوم چیزی نگفتم . دیدم دوستان گفتن از سال اول باید اطلاعاتتون رو وارد کنید. لازمه نامه بزنم بگم دوباره برای تنظیم اکانتم رو باز کنند یا بیشتر حساسیت ایجاد میکنه؟
دوره اموزشی سربازی که نباید به عنوان محل زندگی آورده بشه؟
خانمم برای تحصیل کاردانی 2 سال شمال بوده ولی اونجا اقامت نداشته و یه روزه یا نهایت دوروزه میرفته اونجا و برمیگشته و محل اقامتش رو همون تهران زدم لازمه که تغییرش بدم؟ آخه واقعا جای ثابتی نداشته.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید
من تاریخ اخذ مدرک تحصیلی رو اشتباه وارد کردم . به نظرتون به KCC ایمیل بزنم یا مهم نیست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Have you attended any educational institutions at a secondary level or above?
من جواب این سوالو no اشتباها دادم و فرمم ثبت شده در حالی که لیسانس دارم باید چکار کنم
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-05 ساعت 02:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-05 ساعت 02:39 توسط reza.aa.)
دوستانی که فورم زمان قرعه کشی اشتباهاتی داشتن نگران نباشن ،تاکید میکنم فورم ۲۶۰ رو با دقت کامل و اطلاعات درست واقعی وارد کنید ،اشتباهاتی که قبل قرعه کشی داشتید ،مهم نیست ،فقط سهمیه کشوری که ازش استفاده کردید مهمه و اون هم که همه درست وارد کردن.
انقدر به خودتون استرس ندید یه سال باید واسه گریین کارت ضحمت کشید ،پس انرژیتون رو نگه دارید.
من تا الان بیش از ۵۰۰ صفحه از مهاجر سرا رو خوندم
.
.
.
.
.
مهم مهم