کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-06-20 ساعت 13:01)peymanpakd نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:59)Amir jan نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:35)javidk نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:19)sm2015 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 08:34)mani.iht نوشته:  دوست عزیز نمیخوام ناامیدتون کنم اما طبق قانون قید کردن اسم فرزندان زیر ۲۱ سال اجباری هست و عدم درج نامه فرزندان زیر ۲۱ سال احتمال خیلی‌ خیلی‌ زیاد ریجکتی به همراه داره.خیلی‌ متاسف و ناراحت شدم.اما ناا امید نباشین و تاکید می‌کنم همه چیز به نظر افسر مصاحبه کننده مربوط می‌شه.
امسال ذکر نام فرزند گزینه ای اختیاری بوده که عکس فرم توی چند پست قبلی گذاشته شده .نگران نباشید نام فرزندتون رو اضافه کنید و منتظر بشین تا فرم توسط kccتایید بشه و تکمیل کنید و همراه فرم های خودتون ارسال کنید

Important note: If you had a spouse or children prior to submitting your original entry, but you did not include them on your original entry form, then your case will be disqualified at the time of your visa interview. Neither you nor any of your family members will receive visas.

توجه توجه سلام دوست عزیز
من از قبول شدگان 2014 هستم نمی دونم این جواب را ببینی یا خیر
ولی واقعیت اینکه نه وقت خودت را تلف کن نه اینکه پولت را .
حالت من عینا مثل شما بود حتی در نامه مصاحبه نام تمام اعضای خانواده قید شده بود ولی متاسفانه ریجکت شدیم منهم تصور می کردم وقتی در فرمهای بعدی می توانی اطلاعات را کامل بدهی مشکلی بوجود نمی آید اگر خواستی پیغام خصوصی بگذارید در خدمت هستم

واي كه عجب مردماني داريم ! چرا وقتي خودتون رفيوز شده كيستون اطلاعات غلط و منفي به بقيه ميدين؟ دوست عزيزي كه اطلاعات فرزندتون و نزديد و باقي دوستاني كه اشتباهي توي فرم ثبت نام اوليه داشتيد، من به عنوان كسي كه با چندين اشتباه در فرم ثبت نام اوليه به مصاحبه رفتم و ويزا هم گرفتم به شما ميگم كه هيچ مشكلي نخواهيد داشت مگر اينكه خداي نكرده دروغي گفته شده باشه، حدالمقدور ١ ايميل به kcc بزنيد و مساله رو بگيد، آنها هم در جواب به شما خواهند گفت.كه نميتونن تغييري براتون ثبت كنن ولي ازتون ميخوان كه روز مصاحبه به افيسر بگيد تا براتون اصلاح كنن، هيچ مشكلي هم پيش نمياد، شخص بنده هم نزديك بود با راهنمايي هاي بعضي دوستان كه ميگفتن پولم و دور نريزم ويزا.رواز دست بدم كه خدا رو شكر اين كارو نكردم و به مصاحبه رفتم. ايشالا موفق باشيد و اميدتون و از دست نديد.

دوست من آقا پیمان گل

اشتباهت شما با اشتباه وارد نکردن فرزند خیلی‌ فرق داره!! منم تو فرمم اشتباه داشتم.

این قضیه خیلی‌ فرق داره.

شما اگر قبل از برنده شدن بچه داشتین و اسمشو وارد نکردید اگر الان داخل فرم وارد کنید هم بچه‌تون ریجکت میشه هم کیس خودتون ریجکت میشه،

پس اینکارو نکنید و وقت و پولتون رو هدر ندید.

قانون قانونه ، امید و مثبت نگری ربطی‌ به این قضیه نداره!! این اسمش قانونه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amin arefi ، peymanmohajer ، lighter ، nedaba ، peymanpakd ، Tabassomshojaat
دوستان فقط برید 2014 رو بخونید ما اونجا سنگ تموم گذاشتیم اصلا خودتون رو سردرگم نکنید

(2014-06-24 ساعت 14:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:19)sm2015 نوشته:  امسال ذکر نام فرزند گزینه ای اختیاری بوده که عکس فرم توی چند پست قبلی گذاشته شده .نگران نباشید نام فرزندتون رو اضافه کنید و منتظر بشین تا فرم توسط kccتایید بشه و تکمیل کنید و همراه فرم های خودتون ارسال کنید

Important note: If you had a spouse or children prior to submitting your original entry, but you did not include them on your original entry form, then your case will be disqualified at the time of your visa interview. Neither you nor any of your family members will receive visas.

توجه توجه سلام دوست عزیز
حالت من عینا مثل شما بود حتی در نامه مصاحبه نام تمام اعضای خانواده قید شده بود ولی متاسفانه ریجکت شدیم منهم تصور می کردم وقتی در فرمهای بعدی می توانی اطلاعات را کامل بدهی مشکلی بوجود نمی آید اگر خواستی پیغام خصوصی بگذارید در خدمت هستم

واي كه عجب مردماني داريم ! چرا وقتي خودتون رفيوز شده كيستون اطلاعات غلط و منفي به بقيه ميدين؟ دوست عزيزي كه اطلاعات فرزندتون و نزديد و باقي دوستاني كه اشتباهي توي فرم ثبت نام اوليه داشتيد، من به عنوان كسي كه با چندين اشتباه در فرم ثبت نام اوليه به مصاحبه رفتم و ويزا هم گرفتم به شما ميگم كه هيچ مشكلي نخواهيد داشت مگر اينكه خداي نكرده دروغي گفته شده باشه، حدالمقدور ١ ايميل به kcc بزنيد و مساله رو بگيد، آنها هم در جواب به شما خواهند گفت.كه نميتونن تغييري براتون ثبت كنن ولي ازتون ميخوان كه روز مصاحبه به افيسر بگيد تا براتون اصلاح كنن، هيچ مشكلي هم پيش نمياد، شخص بنده هم نزديك بود با راهنمايي هاي بعضي دوستان كه ميگفتن پولم و دور نريزم ويزا.رواز دست بدم كه خدا رو شكر اين كارو نكردم و به مصاحبه رفتم. ايشالا موفق باشيد و اميدتون و از دست نديد.

دوست من آقا پیمان گل

اشتباهت شما با اشتباه وارد نکردن فرزند خیلی‌ فرق داره!! منم تو فرمم اشتباه داشتم.

این قضیه خیلی‌ فرق داره.

شما اگر قبل از برنده شدن بچه داشتین و اسمشو وارد نکردید اگر الان داخل فرم وارد کنید هم بچه‌تون ریجکت میشه هم کیس خودتون ریجکت میشه،

شما اسم بچه تون رو وارد کنید اونجا که رفتید به افسر موضوع رو کاملا توضیح بدید که من نمی دونستم الکی هم خودتون رو ناراحت نکنید اگر قسمت باشه برید میرید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، poem ، peymanpakd
(2014-06-24 ساعت 15:38)zzarin نوشته:  دوستان فقط برید 2014 رو بخونید ما اونجا سنگ تموم گذاشتیم اصلا خودتون رو سردرگم نکنید

(2014-05-21 ساعت 10:35)javidk نوشته:  Important note: If you had a spouse or children prior to submitting your original entry, but you did not include them on your original entry form, then your case will be disqualified at the time of your visa interview. Neither you nor any of your family members will receive visas.

توجه توجه سلام دوست عزیز

دوست من آقا پیمان گل

این قضیه خیلی‌ فرق داره.

شما اسم بچه تون رو وارد کنید اونجا که رفتید به افسر موضوع رو کاملا توضیح بدید که من نمی دونستم الکی هم خودتون رو ناراحت نکنید اگر قسمت باشه برید میرید

دوست عزیز،
یکی از دوستان من به دلیل عدم معرفی بچه هاشون موفع ثبت نام Reject شد!
ولی دوستانی بودن که اشتباهات زیادی هم داشتن ولی آقیسر پذیرفته.
شما فقط توضیح رو زمان مصاحبه بدید.
اینو هم در نظر داشته باشید، نه KCC و نه Officer و نه Embassy هیچکدوم مسئول اشتباه شما نیستند. اینو همیشه میگن. شما هم باید این اشتباه رو سهوی اعلام کنید.
سفارش من به شما : قبل از رفتن به مصاحبه، از KCC راهنمایی بخواین. یه کپی از نامه نگاری هاتون رو هم به همراه خودتون ببرین سفارت.
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو
دوستان من چند نکته رو بگم که ناراحتی تون تموم بشه
1- اگر اسپل فامیلتون با باباتون تفاوت داشت مشکلی نداره فقط برای هر کسی مطابق با پاسپورت پرکنید و موقع مصاحبه هم حواستون باشه به دارالترجمه بگید همون توری که توی پاسپورت هست وارد کنه
2- در مورد مدارک تحصیلی هم همون تاریخ ها رو درست برگردونید ( سال 2014 کاملا توضیح داده )
3- هر چیزی که وارد نکردید و مشکل پیش اومده رو اول یک ایمیل به کی سی سی بزنید بعد هم فرم را درست و کامل پرکنید موقع مصاحبه مدارک رو ازتون میگیرند و اون موقع توضیح بدید
4-مدارک را با پست یا ایمیل می تونید بفررستید که ما با ایمیل فرستادیم بدون هزینه
5 - برای بعضی ها سفارت را خودشون مشخص کردن اگر اون سفارت را نمی خوان توی فرم بزنید سفارت مورد نظر تون
اون ها هم میفرستن اونجا
6-برای آدرسی که توی امریکا هم که میخوان اصلا نگران نباشید آدرس دوست و یا آشنایی رو بدید اصلا چیز مهمی نیست فقط توی مصحبه ازتون می پرسند آدرس کی هست شما هم بگید دوستم
7- به هیچ عنوان دروغ نگید به هیچ عنوان
8-در نظر داشته باشید که مدارک هر چیزی که اونجا می نویسید رو می خوان ، دوستان اگر شغلتون دولتی و خصوصی هست ، سعی کنید اگر میشه خصوصی شو بنویسید البته دروغ نه چون اگر بفهمن همون جا ریجک میشین

(2014-05-02 ساعت 06:20)khalilkhah نوشته:  با سلام
اگر بعد از فرستادن فرم ها گذرنامه بی اعتبار شود , می توان اطلاعات گذرنامه جدید را فرستاد؟
با تشکر

بله اصلا به گذرنامه شما کاری ندارند فقط این گذرنامه تون رو هم نگه دارید

(2014-05-03 ساعت 11:23)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان
یه سوالی دارم که نمی دونم جاش اینجاست یا نه
پدر من که قبول شدند خودشون لیسانس دارند، ولی مادرم دیپلم هم نداره، می خواستم ببینم برای مصاحبه که مدرک می خوان ازمون، نداشتن دیپلم مادرم مشکل ساز نمیشه که؟

فقط و فقط مدرک شخص اصلی و برنده رو میخوان از همسر من هیچ چیز جز کارت پایان خدمت نخواستن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: alireza7
(2014-05-03 ساعت 15:09)5ina نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:57)hamedbehkar123 نوشته:  سلام
عذر میخوام لگه میشه به سوال من جواب بدید
من برنده لاتاری شدم
مدرکم دیپلم فنی هستش
سابقه کارم دارم 39 ماه دارم ولی شغلم ثابت نبوده
بیشترین سابقم واسه بانکه
من کارمند بانک هستم با 17 ماه سابقه کار
الان نمیدونم چیکار کنم
سلام‌ ضمن تبریک بابت برنده شدنتون و آرزوی موفقیت. اگر دیپلم نظام قدیم ۱۲ ساله دارین مشکلی پیش نمیاد. اگر ۱۱ سالست دیپلمتون یا باید مدرک پیش دانشگاهی ارائه بدین یا ریز نمرات مدرک کاردانیتون رو یا کلا از طریق سابقه کار اقدام کنید که خیلی کار ریسکی هستش.

اصلا جای نگرانی نداره از شما مدرک دیپلم و فوق دیپلم رو میخوان ، اگر شغل تون دولتی باشه یا سربازی رفته باشید کلیرنس میخورید که اون هم چند ماه بعد کلیر میشید اصلا نگران نباشید
تشکر کنندگان: alireza7
من تاریخ تولدم رو در روز مصاحبه تصحیح کردم!!!

این اشتباهات پیش میاد و نگران نباشین
مهم برنده شدنتونه که تمامه

اشتباهات اینطوری رو براحتی زمان مصاحبه میتونین توضیح بدین.
ولی اگه خدایی نکرده بچه داشته باشین و یادتون رفته باشه در فرمهای ثبت نام ذکر کنین با شرمندگی باید بگم ریجکت خواهید شد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: alireza7 ، farshadm999 ، anahita 62
(2014-05-21 ساعت 10:19)sm2015 نوشته:  امسال ذکر نام فرزند گزینه ای اختیاری بوده که عکس فرم توی چند پست قبلی گذاشته شده .نگران نباشید نام فرزندتون رو اضافه کنید و منتظر بشین تا فرم توسط kccتایید بشه و تکمیل کنید و همراه فرم های خودتون ارسال کنید

توجه توجه سلام دوست عزیز

دوست من آقا پیمان گل

این قضیه خیلی‌ فرق داره.

با سلام دوستان گرامی
بنده از برندگان لاتاری 2013 بودم و بعد از قبولی و ارسال مدارکم که نام فرزندم رو هم با مدارک به کی سی سی فرستادم متوجه شدم کسی که ما رو ثبت نام کرده در ثبت نام اولیه اسم بچه دو ساله ما رو به علت نداشتن عکسش وارد نکرده . ما هم سریعا به کی سی سی ایمیل زدیم و اطلاع دادیم حتی کسی هم که ما رو ثبت نام کرده بود ایمیل زد و بابت این اشتباه عذر خواهی کرد . اونها هم ( کی سی سی )به ما گفتن اشکالی نداره و این بچه به پرونده شما اضافه شده ولی تصمیم گیرنده نهایی آفیسر سفارت هست . ما حتی دو روز قبل از مصاحبه مون که توی ارمنستان بود با ویزا سنتر آمریکا تماس گرفتیم و بهمون گفتن بچه تون به پرونده شما اضافه شده و جای هیچ نگرانی نیست . ما هم با دل خوش رفتیم مصاحبه . ولی در نهایت تاسف آفیسر گفت امکان نداره به شما ویزا تعلق بگیره . شما به دولت آمریکا دروغ گفتین و یک موجود زنده را از دولت آمریکا پنهان کردین . گفت قوانین لاتاری بسیار ساده و در عین حال سخت گیرانه هست . تنها دو مورد باعث رد شدن کیس لاتاری میشه . 1 -نداشتن دیپلم دوازده ساله و یا یازده ساله به همراه دو سال سابقه کار 2 -عدم ثبت نام فرزند در ثبت نام اولیه . من حتی توی کابین مصاحبه گریه کردم و ازش خواهش کردم که آینده بچه من رو خراب نکنه ولی خیلی خونسرد گفت من باید شما رو رد کنم و جای هیچ گونه بخششی نیست .
پس دوست عزیز شما اشتباه کوچکی مرتکب نشدی که با ایمیل بتونی اون رو اصلاح کنی . و مطمئن باش قطعا رد میشی بدون هیچ تردیدی . من هنوز بعد گذشت یکسال نتونستم این موضوع رو فراموش کنم .
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، farshadm999 ، lighter ، babak12 ، peymanpakd ، babak18 ، anahita 62 ، Mahmood129
(2014-05-20 ساعت 19:17)mkhmail نوشته:  با سلام

دوستان من در هنگام ثبت نام در لاتاری در قسمت آدرس نام خیابان اصلی که محل پلاک می باشد را جا انداختم آیا موردی پیش می آید. در فرم جدید آدرس را چگونه وارد کنم؟
آیا نیاز است با KCC مکاتبه کنم.

با تشکر
هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد
اصلا اونها نیازی به آدرس شما ندارن، چون در واقع چیزی به آدرس منزل شما نمی فرستن
نیازی به تماس با کی سی سی نیست
خیالتان راحت
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: alireza7 ، babak12
(2014-06-24 ساعت 15:55)alireza7 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:38)zzarin نوشته:  دوستان فقط برید 2014 رو بخونید ما اونجا سنگ تموم گذاشتیم اصلا خودتون رو سردرگم نکنید

(2014-06-15 ساعت 12:59)Amir jan نوشته:  توجه توجه سلام دوست عزیز

دوست من آقا پیمان گل

این قضیه خیلی‌ فرق داره.

دوست عزیز،
یکی از دوستان من به دلیل عدم معرفی بچه هاشون موفع ثبت نام Reject شد!
ولی دوستانی بودن که اشتباهات زیادی هم داشتن ولی آقیسر پذیرفته.
شما فقط توضیح رو زمان مصاحبه بدید.
اینو هم در نظر داشته باشید، نه KCC و نه Officer و نه Embassy هیچکدوم مسئول اشتباه شما نیستند. اینو همیشه میگن. شما هم باید این اشتباه رو سهوی اعلام کنید.
سفارش من به شما : قبل از رفتن به مصاحبه، از KCC راهنمایی بخواین. یه کپی از نامه نگاری هاتون رو هم به همراه خودتون ببرین سفارت.

روز مصاحبه ما یه خانواده ایرانی بودن که اسم فرزندشون رو موقع ثبت نام ننوشته بودند و با وجود اینکه وکیل گرفته بودن کیس اونا رد شد یعنی همه اعضا خانواده رد شدند . آفیسر به اونا گفته بود اینکه شما فرزند داشتید و موقع ثبت نام اولیه اسمش رو قید نکردید یعنی دروغ گفتید. ولی اشتباهات دیگه مثلا اشتباه در نوشتن تاریخ یا اسم فرق میکنه وقتی کسی این اشتباهات رو داشته از نظر اونا دروغ نگفته بلکه اشتباه کرده .ولی باز به نظر آفیسر بستگی داره . و کسی نمیتونه بگه نرین مصاحبه . این یه نظر شخصی هستش . ولی شاید یکی بخواد حتی اگه 1% هم شانس داره که ویزا بگیره بهتره اون شانس رو از دست نده.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: lighter ، babak18
سلام دوستان...ما توی اون فرم اولیه برای ثبت نام لاتاری اسم مامانم رو اشتباه زدم یعنی به جای:fatemeh rouzbeh sarokolaie زدم fateme roozbeh sarokolai اما وقتی مادرم برنده شد توی فرم بعدی که انلاین پرکردیم و براشون فرستادیم براساس پاسپورت نوشتیم و درستشو وارد کردیم میخواستم ببینم این مشکلی ایجاد میکنه؟؟

+توی قسمت Number of Educational Institutions Attendedفرم ما معنیه درستشو نمیدونستیم و برای همه ی اعضاع خانواده نوشتیم one ایا باز هم باید به کی سی سی نامه بزنیم؟؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان:
(2014-06-24 ساعت 21:22)morida نوشته:  سلام دوستان...ما توی اون فرم اولیه برای ثبت نام لاتاری اسم مامانم رو اشتباه زدم یعنی به جای:fatemeh rouzbeh sarokolaie زدم fateme roozbeh sarokolai اما وقتی مادرم برنده شد توی فرم بعدی که انلاین پرکردیم و براشون فرستادیم براساس پاسپورت نوشتیم و درستشو وارد کردیم میخواستم ببینم این مشکلی ایجاد میکنه؟؟

+توی قسمت Number of Educational Institutions Attendedفرم ما معنیه درستشو نمیدونستیم و برای همه ی اعضاع خانواده نوشتیم one ایا باز هم باید به کی سی سی نامه بزنیم؟؟
نه مشکلی نیست.
بله مکانبه کن
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان ....
یه مشکلی دارم که اگه کسی بهش برخورده ممنون میشم راهنمایی کنید. برنده کیس خودم هستم، مشکل در مشخصات همسرم هست. در فرم تحصیلات همسرم رو دیپلم زدم ولی متاسفانه مدرک رو گم کردیم. سوال اینجاست که آیا از همسرم هم مدارک میخوان؟ اگر اعلام کنیم که گم کردیم مدارک رو قبول میکنن که فرم رو آپدیت کنیم و مدرک همسرم رو از فرمها حذف کنیم؟ با توجه به اینکه تنها 25 روز به مصاحبه باقی مانده دوستان با تجربه چه پیشنهادی میدن؟
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم و امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان زودتر از این استرسها راحت شن و زندگی جدیدی در آمریکا شروع کنن.
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان:
(2014-06-24 ساعت 22:17)kooshamostofi نوشته:  با سلام خدمت دوستان ....
یه مشکلی دارم که اگه کسی بهش برخورده ممنون میشم راهنمایی کنید. برنده کیس خودم هستم، مشکل در مشخصات همسرم هست. در فرم تحصیلات همسرم رو دیپلم زدم ولی متاسفانه مدرک رو گم کردیم. سوال اینجاست که آیا از همسرم هم مدارک میخوان؟ اگر اعلام کنیم که گم کردیم مدارک رو قبول میکنن که فرم رو آپدیت کنیم و مدرک همسرم رو از فرمها حذف کنیم؟ با توجه به اینکه تنها 25 روز به مصاحبه باقی مانده دوستان با تجربه چه پیشنهادی میدن؟
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم و امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان زودتر از این استرسها راحت شن و زندگی جدیدی در آمریکا شروع کنن.

25 روز؟
مگه برنده چه سالی هستی؟
مدارک برنده اصلی مهمه
برای اینکار شما برو اموزش و پرورش و یه گواهی بگیر که همسرتون دیپلم دارن و اگه تونستی ریز نمراتشم بگیر محض احتیاط و با خودت ببر.
نگران نباش مشکلی پیش نمیاد
تشکر کنندگان: kooshamostofi
(2014-06-24 ساعت 22:26)----- نوشته:  

25 روز؟
مگه برنده چه سالی هستی؟
مدارک برنده اصلی مهمه
برای اینکار شما برو اموزش و پرورش و یه گواهی بگیر که همسرتون دیپلم دارن و اگه تونستی ریز نمراتشم بگیر محض احتیاط و با خودت ببر.

ممنونم دوست عزیز .... من برنده 2014 هستم و کیس نامبرم 2014AS77xx هستش و 16 جولای تاریخ مصاحبم هستش. برای گرفتن این گواهی که فرمودین یا ریزه نمرات کجا باید برم؟ مدرسه مربوطه، آموزش پرورش منطقه مربوطه یا آموزش و پرورش کل؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان:
(2014-06-24 ساعت 22:39)kooshamostofi نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 22:26)----- نوشته:  

25 روز؟
مگه برنده چه سالی هستی؟
مدارک برنده اصلی مهمه

ممنونم دوست عزیز .... من برنده 2014 هستم و کیس نامبرم 2014AS77xx هستش و 16 جولای تاریخ مصاحبم هستش. برای گرفتن این گواهی که فرمودین یا ریزه نمرات کجا باید برم؟ مدرسه مربوطه، آموزش پرورش منطقه مربوطه یا آموزش و پرورش کل؟
تبریک میگم
برید اموزش و پرورش منطقه راهنماییتون می کنن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان