موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید، من از برندگان 2014 هستم میدونم اینجا نباید سوالمو مطرح کنم ولی قسمتی که مربوط به 2014 بود قفل شده، من مدارکم رو دو روز دیر فرستادم یعنی دو اکتبر، به نظرتون هیچ راهی نداره که مدارکم رو قبول کنن، منظورم همون فرم 230 و 120 هست
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-12 ساعت 08:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-12 ساعت 13:04 توسط behdadK.)
اگر جنابعالی 2014 هستید چطور مدارک رو دو روز دیر فرستادید؟ اگر ویزا نگرفتید فرصتتون ماه هاست به پایان رسیده
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که یه بار برنده شدم و مدارکمو دیر فرستادم که احتمالا به دستشون هم نرسیده دیگه، الان بازم میتونم شرکت کنم یا محروم میشم تا چند سال؟ آخه هر کسی یه چیزی میگه، اگه کسی اطلاعاتی داره میتونه راهنماییم کنه، ممنون میشم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله شما هر چند بار میتونین شرکت کنین
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز محبت کنید بندرو راهنمایی بفرمائید.....
کنسولگری بنده آنکارا هستش . از دوستان شنیدم که وضعیت مدت زمان کلیر شدن و ویزای آنکارا خوب نیست. و پیشنها دادن که به ابوظبی یا ارمنستان تغییر بدم. ممنون میشم بندرو راهنمایی بفرمائید که تصمیم قطعی در این مورد بگیرم. ضمنا هنوز DS-260 رو ارسال نکردم.
مرسی
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من با توجه به مزایا و معایب کشورها و سفارت خانه ها و نظرات دوستان محل سفارت خود رو از آنکارا به ابوظبی تغییر دادم.
الان هم سفرنامه های ابوظبی رو دارم مطالعه میکنم و نکات دوستان رو یادداشت میکنم.
اما بعضی دوستان میگن ممکنه با درخواستت موافقت نکنن ویا خودشون تغییر بدن به جایی دیگه.
منظورم اینه که الان چیکار کنم بشینم همه سفرنامه ها رو بخونم تا نامه دوم بیاد دقیق بفهمم سفارتم کجاس؟؟؟؟
یعنی هم آنکارا هم ابوظبی هم ایروان همه رو بخونم ؟؟؟
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 12:59)babak12 نوشته: (2014-10-14 ساعت 12:44)laleht نوشته: سلام به همه
من با توجه به مزایا و معایب کشورها و سفارت خانه ها و نظرات دوستان محل سفارت خود رو از آنکارا به ابوظبی تغییر دادم.
الان هم سفرنامه های ابوظبی رو دارم مطالعه میکنم و نکات دوستان رو یادداشت میکنم.
اما بعضی دوستان میگن ممکنه با درخواستت موافقت نکنن ویا خودشون تغییر بدن به جایی دیگه.
منظورم اینه که الان چیکار کنم بشینم همه سفرنامه ها رو بخونم تا نامه دوم بیاد دقیق بفهمم سفارتم کجاس؟؟؟؟
یعنی هم آنکارا هم ابوظبی هم ایروان همه رو بخونم ؟؟؟
سلام دوست عزيز
ضرري نداره مطالعه همه سفرناه ها
اطلاعات خودتون افزايش پيدا مي كنه
الويت سفرنامه ابوظبي در نظر بگيريد
با اين حال بايد منتظر نامه باشين تا محل قطعي مصاحبه شما مشخصه بشه
بعد مي تونيد تمام تمركزتون روي سفرنامه همون سفارت متمركز كنيد
آخه میخواستم تمرکز کنم روی اقامت توی ابوظبی یا دبی و سبک سنگین کردن شرایط خودم و مقایسه هتلها-مکان مدیکال-هزینه ها و بعد هم تمرکز روی انتخاب مکان زندگی تو امریکا و بررسی شرایط کار-زندگی-آب و هوا .....
واسه همین تنبلیم میاد همه رو بخونم
ولی بازم سپاس از همفکریتون
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در کشوری اقامت داشتیم و محل مصاحبه در همان کشور تعیین شود، آیا در صورت درخواست تغییر محل مصاحبه مشکلی پیش میاد؟