موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای درخواست تغییر روز مصاحبه باید حتما دلیل قانع کننده با مدرک وجود داشته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تغییر زمان مصاحبه
سلام به دوستان گلم
لطفا متن کامل انگلیسی تغییر زمان مصاحبه را قرار دهید متنی که از طریق ایمیل باید به کی سی سی زد تا زمان مصاحبه را تغییر داد. و آیا غیر از این کار کاره دیگه ای باید انجام داد یا همین ایمیل برای عقب افتادن زمان کافی است؟
ممنون[/b]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شماره کیس ما حدود 3500 هست که اعلام شد ماه فوریه تا حدود 3850 کارنت شدن
اگر اسفند ماه فرم ها رو بفرستیم به نظر شما کی دعوت به مصاحبه میشیم؟
آیا چنین تجربه ای دارین یا شنیدین قضیه چطوره؟
Sent from my SM-N9005
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از دریافت نامه دوم هم می توان محل مصاحبه رو تغییر داد
ممنون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله. جوابی بسیار قانع کننده و مستدل باید داشته باشید و این یک پروسه بسیار زمانبره و احتمال 90% به خاطر طولانی شدن پروسه به شما ویزا نخواهد رسید. حداقل در وضعیت فعلی که اینطوره.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من نامه دوم رو دریافت کردم و همینطور که چند نفر از دوستان زودتر بهم گفته بودند علی رغم اینکه ما محل مصاحبه رو در فرم 260 سیدنی انتخاب کرده بودیم ولی محل مصاحبه ما رو ایروان و 5 ژوئن گذاشتن. من وقتی فرم 260 رو سال گذشته در اولین فرصت پر کردم ساکن ایران بودم ولی برنامه کاردراسترالیا داشتم و شش ماه پیش اومدم اینجا. به همین خاطر محل مصاحبه رو سیدنی زدم و حتی با ایمیل هم همون زمان به KCC اطلاع دادم و گفتند تو فرم محل مصاحبه تون رو مشخص کنید.
وضعیت بسیار گیج کننده ای شده!
از دوستان با تجربه درخواست کمک و هم فکری دارم
اول اینکه ایا با فرصت یک ماهه امکان مکاتبه جهت تغییر محل مصاحبه از ایروان به اینجا هست؟ آیا قبلا کسی این کارو کرده؟ اگه شدنیه من باید با سفارت ایروان تماس بگیرم یا KCC؟
دوم اگر تغییر ممکن نشد چند بار باید واسه ویزا رفت ارمنستان و چقدر از روز مصاحبه زودتر باید اونجا بود ؟
سوم هر توصیه ای دیگه ای که فکر می کنید کمک کننده باشه به گوش جان پذیرا و منت پذیرم!
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 11:07 توسط HERMES7.)
سلام
اگر کیس شما درس سایت سیس به حالت ready قرار گرفته یعنی پرونده شما از kcc به سفارت رسیده و سفارت دیگه مسئول پرونده شما هست.
می تونید با سفارت تماس بگیرید بنظرم ایمیل دادن کار رو کند میکنه !
اگر سربازی و یا سابقه کار دولتی ندارید و احتمال AP خوردن شما کم هست حداکثر سعی کنید در 2 هفته تغییر سفارت رو انجام بدین در غیر اینصورت جابجایی غیر منطقی خواهد بود.
پیشنهاد من این هست که برنامه ریزی کنید که به سفارت ارمنستان تشریف ببرید.
پیشنهاد میکنم سفرنامه دوستان که به سفارت رفتن رو یکبار مطالعه کنید کل جواب هاتون رو پیدا میکنید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از دوستان با تجربه سوالی داشتم من کیس نامبرم 6xxx من دارم برای ارشد آلمان اقدام میکنم و به احتمال قوی برای بهار برم آلمان.حالا سوالم اینه من سفارت آمریکا تو آلمانو انتخاب کنم یا به ریسک پذیرش نگرفتن نمیارزه؟ یا همین ترکیه باشه اگه عازم آلمان شدم امکان این هست که محل مصاحبم رو عوض کنم؟آیا اصن دانشجوی آلمان بشم ممکنه برام بد بشه؟گیر بدن بهم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام آیا تغییر مکان مصاحبه باعث تاخیر در روند کار میشود؟با تشکر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-23 ساعت 13:50)sinar نوشته: (2015-05-22 ساعت 22:07)sinar نوشته: سلام از دوستان با تجربه سوالی داشتم من کیس نامبرم 6xxx من دارم برای ارشد آلمان اقدام میکنم و به احتمال قوی برای بهار برم آلمان.حالا سوالم اینه من سفارت آمریکا تو آلمانو انتخاب کنم یا به ریسک پذیرش نگرفتن نمیارزه؟ یا همین ترکیه باشه اگه عازم آلمان شدم امکان این هست که محل مصاحبم رو عوض کنم؟آیا اصن دانشجوی آلمان بشم ممکنه برام بد بشه؟گیر بدن بهم ؟
دوستان و مدیران لطفا راهنمایی کنید که به مشکل نخوریم !!ممنون
دوست عزیز
نظر من این است که داشتن ویزای تحصیلی المان ( اگه رشتتون جز رشته های حساس نباشه) میتونه مزیت حساب شه چون به هرحال ویزای شینگن یک چک امنیتی قابل قبول از نظر کلی را دارد
عوض کردن زمان مصاحبه برای کیسهای اخر ریسک را بالا میبرد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست