موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
منم اين نكته رو به توضيحات دوستان اضافه كنم كه اگر واقعا قصدتون جدايي هست و قطعا ميخواهيد به امريكا بياييد حتما قبل از مصاحبه از ممنوع الخروج نبودن خودتون مطمعن بشيد، چون همسرتون ميتونن با اجرا گذاشتن مهريه شون شما رو ممنوع الخروج كنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من در ماه آپريل ويزاي لاتاريمو گرفتم. وضعيت ازدواجم مجردِ تو ويزام. اما الان مي خوام ازدواج كنم. اگر كسي اطلاعاتي داره در اين مورد ممنون ميشم اگه كمك كنه. آيا مي تونم بعد ازدواجم همسرمو ببرم با خودم يا نه؟ تا يك ماه ديگه خارج مي شم از كشور. چه قدر طول ميكشه كه همسرمو ببرم با خودم؟ مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان , اگر کسی مجرد ثبت نام کنه و فرم ds-260 را هم مجرد پر کنه ولی بخواد قبل از مصاحبه ازدواج کنه مشکلی برای ویزا گرفتن پیش نمیاد ؟ ممکن هست بخاطر ازدواج کردن کسیو ریجکت کنن ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من موقع ثبت نام بصورت مجردی ثبت نام کردم.. چند ماه بعدش هم عقد محضری کردم (قبل از اعلام نتایج برندگان(بهمن ماه) عقد کردیم).... فرم 260 رو هم برای خودم هم برای همسرم پر کردم .آیا الان باید مدرکی سند ازدواجی چیزی ارسال کنم ؟ چون یکم با خوندن مطالب دوستان گیج شدم!
و سوال دیگم اینکه من که قبل از اعلام نتایج عقد کردم ایا باید همراه خودم روز مصاحبه به جز سند ازدواج مدرکی عکس دونفره ایی یا امثال اینا باید همرام باشه؟
ممنون میشم اگه بطور جداگانه جوابمو بدین ....
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 12:15)saboteurprince نوشته: (2014-06-01 ساعت 02:35)hilda60 نوشته: دوستان من موقع ثبت نام بصورت مجردی ثبت نام کردم.. چند ماه بعدش هم عقد محضری کردم (قبل از اعلام نتایج برندگان(بهمن ماه) عقد کردیم).... فرم 260 رو هم برای خودم هم برای همسرم پر کردم .آیا الان باید مدرکی سند ازدواجی چیزی ارسال کنم ؟ چون یکم با خوندن مطالب دوستان گیج شدم!
و سوال دیگم اینکه من که قبل از اعلام نتایج عقد کردم ایا باید همراه خودم روز مصاحبه به جز سند ازدواج مدرکی عکس دونفره ایی یا امثال اینا باید همرام باشه؟
ممنون میشم اگه بطور جداگانه جوابمو بدین ....
با توجه به سایت وزارت خارجه آمریکا و توضیحاتی که داده شما هنگام مصاحبه حضوری باید کپی و ترجمه ی شناسنامه و عقد نامتون رو همراه داشته باشید
بهتره عکسهای عروسی یا نامزدی یا مراسم های مشابه ای که داشتین رو همراه ببرین اگر خواستن نشون بدین اما فکر نکنم ازتون بخواهند.
موفق باشید
ممنون از پاسختون .... پس من هیچ مدرکی دیگه نباید ارسال کنم تا روز مصاحبه که با خودم ببرم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-14 ساعت 15:34 توسط Hamraaz Jng.)
سلام
من نامزد دارم ولی هنوز عقد نکردیم ، تو فرم هم اگه بخوام نامزدمو زیر مجموعه خودم بزنم باید حتما تاریخ عقد بزنم ، در این صورت چه باید کرد و چه کاری درست ؟
ممنون
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف !