موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیزم در مهاجرسرا یه سوال داشتم در مورد ازدواج بعد از قبولی
آیا برای ازدواج بعد از قبولی حتما باید اونها رو متقاعد کنی که با همسرت قبل از قبولی رابطه داشتی و این ازدواج بخاطر قبولی نبوده؟ مثلا من الان میخوام بروش سنتی برم ازدواج کنم و هیچ آشناییت قبلی ای هم نداشتم با خانمم آیا به مشکل برمیخورم ؟
Clear - Interview : March
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله باید مدارکی برای اثبات رابطه داشته باشید. اگر بتوانید به هر نحوی ثابت کنید که ازدواجی که کردید به دلیل قبولی در لاتاری نبوده به شما ویزا میدهند در غیر اینصورت ممکنه پرونده خودتون هم مختومه بشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من احتياج به كمك فوري دارم چون وقت كمي براي تصميم گيري دارم
من از طريق صفحه ي دوستم وارد شدم چون هرچي تلاش كردم خودم موفق نشدم لاتاري ٢٠١٤ برنده شدم وكيل به من اطلاعات غلط داد و قبل از اولين سفرم به امريكا با نامزدم ازدواج نكردم الان ١٠ روزه اومدم امريكا ولي ترجيحا ميخوام زود برگردم ايران با ازدواج كردن هم مشكلي ندارم ميخوام بدونم راهي هست كه من امريكا نمونم و همزمان كار نامزدم رو درست كنم براي امريكا كه باهم براي موندن بيايم . با يه وكيل تلفني صحبت كردم و گفت بايد ازدواج كني بعد ميتوني پاس سفيد بگيري ،دو سال ايران بموني و كار همسرتو همزمان انجام بدي البته روندشو بهم نگفت ولي به نظر منطقي نيومد حرفش . لطفا كمكم كنيد
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-13 ساعت 22:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-13 ساعت 22:49 توسط reza.h.)
سلام
من و نامزدم هنوز عقد نکردیم و هدف اولیه مون این هست که اگر خدا بخواد یکسال اول به تنهایی عازم بشم تا شرایط زندگی و کار مهیا بشه و بعدش همسرم رو ببرم.
سوال اصلی اینه که آیا عقد کردن بعد از مصاحبه ویا ویزا مشکلی ایجاد میکنه؟ اگر قرار باشه که عقد کنیم بعد از گرفتن ویزا بهتره یا بعد از مصاحبه هم میشه؟
(مشکلی با ۱/۵ سال تاخیر ویزای همسر نداریم)
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
ببینید دوست من
شما اگر بعد از مصاحبه در صورتی که 1 ضرب بگیرید عقد کنید ( قبل از وردوتون آمریکا ) برای اینکه همسرتونو بتونید با خودتون ببرید مجددا باید وقت سفارت بگیرید و ویزا شما باطل میشه و در صورت وجود به 2 نفر شما داده میشه
پس این مورد یکم خطرناکه چون شاید به شما گفته بشه ویزا تمام شده و یا دیر بشه
حالت دیگه : شما الان ازدواج کنید قبل از کارنت شدن . این حالت خیلی خوبه شک بر انگیز هم نیست
حالت دیگه : قبل از مصاحبه و بعد ار کارنت شدن عقد کنید - در این حالت شما باید به سفارت ایمیلی بزنید مبنی بر اینکه شما زوج شدید تا همسر شما هم اضافه شود . این حالت شاید زمان مصاحبه شما عوض شود و یا شاید همسر شما یک روز مصاحبه شود شما یک روز دیگر
حالت دیگه : برید آمریکا و پس از 1.5 سال همسر شما به شما بپیونده .
در کل حالت اینکه شما اول ازدواج کنید قبل از کارنت شدن + حالتی که برید آمریکا 1.5 سال بعد همسر شما به شما بپیونده از دید بنده بهتره .این به خودتون بر میگرده که کدام حالت را انتخاب کنید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر من حدود 3500 هست.
اگر من بخوام حدود اسفند ماه مصاحبه داشته باشیم و حدوداً دی ماه هم با نامزدم عقد میکنم کی باید فرم ها رو submit کنم وکلاً چطور برنامه ریزی کنم؟
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-14 ساعت 15:35)babak12 نوشته: (2014-09-14 ساعت 14:25)tapartoor600 نوشته: کیس نامبر من حدود 3500 هست.
اگر من بخوام حدود اسفند ماه مصاحبه داشته باشیم و حدوداً دی ماه هم با نامزدم عقد میکنم کی باید فرم ها رو submit کنم وکلاً چطور برنامه ریزی کنم؟
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
شما با اين كيس نامبر،به احتمال زياد ماه ديكه كارنت ميشيد(البته اگه تغييراتي نداشته باشيم ) براي مصاحبه در دسامبر
پس به نظر من براي ازدواج اقدام كنيد و سپس شروع به پركردن فرما كنيد البته با دقت فراوان
1-حتما با kcc در اين مورد مكاتبه كنيد
2-برنامه لازم براي تزريق واكسن و ترجمه مدارك هم داشته باشيد
یعنی بعد از عقددر دی ماه فرم ها رو پر کنم و به KCC بگم که مصاحبه ما رو به اسفند ماه تنظیم کنه؟
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED