2014-06-14 ساعت 23:05
بچه ها من نمی تونم در حال حاضر با دوست پیرم ازدواج کنم کارم ردست شه و برم اونجا راهی هست که واسش دعوتنامه بفرستم؟ اگه عقد کنیم اونم میتونه اونجا بمونه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری
|
2014-06-14 ساعت 23:05
بچه ها من نمی تونم در حال حاضر با دوست پیرم ازدواج کنم کارم ردست شه و برم اونجا راهی هست که واسش دعوتنامه بفرستم؟ اگه عقد کنیم اونم میتونه اونجا بمونه؟
2014-06-22 ساعت 02:38
دوستان عزیز اگر می خواهید با همسرتان برید حتما باید عقد نامه ببریددر دو نسخه ترجمه بشه و باید روز مصاحبه البوم عکس یا هرچیزی ببرین که نشون بده رابطه طولانی و به هدف ازدواج بوده و فرم 260 هم باید اصلاح بشه یا به kcc اطلاع بدین تا فرد دوم هم به مصاحبه دعوت بشه و مثل شما ویزا بگیره در هر صورت تاپیک مشابه درتاپیک لاتاری 2014 رو خوب بخونین
تشکر کنندگان: L_haam ، farshadm999
2014-06-24 ساعت 15:09
(2014-06-01 ساعت 00:18)Given نوشته:(2014-05-24 ساعت 00:27)A_A نوشته:شرمنده درگیر زندگی ام دیر به دیر سر می زنم ....(2014-05-21 ساعت 11:41)Given نوشته: سلام دوستان فقط تجربه خودم رو می نویسم ... شاید بدردتون بخوره سلام شاید سوالم تو این صفحه کمی بی ربط باشه منو ببخشید اما دیدم شما اطلاعات خوبی دارید این بود ازتون کمک می خام من برنده ۲۰۱۵ هستم و باردارم بچه من اول مهر یا اواخر شهریور به دنیا میاد تاریخ مصاحبه من هم با توجه به کیس نامبرم همون مهر ماه هست بعد از پر کردن فرم ها یه ایمیل به kcc زدم و اعلام کردم که در فرم ها جایی برای اعلام بارداری نبوده و من باید چطور اطلاع رسانی کنم؟ اون ها هم به من یک اتو ریپلای زدن که چون ماه تولد و کشور را اعلام نکردید کیس شما دسته بندی نشده من دیگه کاری انجام ندادم تا چند روز پیش که دوباره یک ایمیل برام اومد ولی این بار اتو ریپلای نبود یه شخص بود و گفته که باید تا قبل از مصاحبه اعلام کنید ولی نگفته چطور و این که اگر اعلام نکنید هیچ کس از اعضای کیس شما ویزا نمی گیرن و این که این ایمیل رو هم نباید برای کسی فوروارد یا ریپلای کنید حالا من باید چه جوابی بدم و به چه کسی بدم به kcc یا به اون شخص؟ لطفا کمک کنید خیلی دلواپسم کمک کمک کمک کمک
به امید موفقیت همه بچه های ۲۰۱۵
2014-06-24 ساعت 17:26
(2014-06-24 ساعت 15:09)nazgol hemati نوشته:(2014-06-01 ساعت 00:18)Given نوشته:(2014-05-24 ساعت 00:27)A_A نوشته:شرمنده درگیر زندگی ام دیر به دیر سر می زنم ....(2014-05-21 ساعت 11:41)Given نوشته: سلام دوستان فقط تجربه خودم رو می نویسم ... شاید بدردتون بخوره هر موقع نینی تون به دنیا اومد فرمهاتون رو آپدیت میکنید میفرستید دوست نداشتید قبل مصاحبه فرمهای جدید رو میدید.
خوشحالم.
(2014-06-14 ساعت 23:05)امیلی نوشته: بچه ها من نمی تونم در حال حاضر با دوست پیرم ازدواج کنم کارم ردست شه و برم اونجا راهی هست که واسش دعوتنامه بفرستم؟ اگه عقد کنیم اونم میتونه اونجا بمونه؟دوست عزیز بهترین کار اینه که زود ازدواج کنید و فرما رو متاهلی بفرستین یا اگه فرما رو فرستادین بهشون ایمیل بزن و بگو ازدواج کردی تا فرما رو برای اصلاح برات باز کنن نگران نباش مشکلی پیش نمیاد (2014-06-14 ساعت 15:33)Hamraaz Jng نوشته: سلامخب باید عقد کنی و وقتی عقد نامه تو گرفتی مطایق اون فرم رو پر کن تشکر کنندگان: behdadK ، r.bazargan
2014-07-11 ساعت 04:03
سلام به همه دوستان عزیز
من از بجه های پارسال هستم که تقریبا نزدیک ۲ ماه هست وارد امریکا شدم یک توصیه به دوستانی که قصد ازدواج دارن اینکه آقا جان مردشی و واقعا طرف رو میخوای شک نکن ، قبل از مصاحبه کارهای عقد و انجام بدین بعد که اومدین اینطرف دعاش رو به جون من میکنین ، جوابی که در دفتر مهارت به من دادن این بود که خوشبینانه ۱.۵ سال طول میکشه تازه اگه همه چی اکی باشه ، من خودم این اشتباه رو انجام دادم و تنها اومدم
F2A
ارسال مدارک Jan/30 دريافت فرم رسيد : Feb/02 انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28 تاريخ اپروو: Sep/24 ... تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، L_haam ، r.bazargan ، alitab ، reasonable
2014-07-11 ساعت 10:49
البته به شخصه نظر متفاوت از نظر شما رو دارم. این دور و زمونه یه ازدواج خیلی ساده 15-20 تومنی هزینه ور میداره. به جز اون اگر همسر محترمتون اصرار داشته باشه اینجا زندگیش رو شروع کنه و بعد نقل مکان کنید که دیگه حسابتون با کرام الکاتبینه. و از همه مهمتر هماهنگی های ازدواج برای من به شخصه از پروسه لاتاری صدها مرتبه سخت تر و پیچیده تر بود حالا تو این گیر و ویری بخوای دنبال اونم باشی تمرکز برات نمیمونه و دست آخر اینکه اول زندگی مشترک میخوای بری یه کشور دیگه با کسی که تا حالا جدی زیر سقف باهاش زندگی نکردی. صرفه جویی، زیاد کار کردن، تفریح کم، گیچی و گنگی و آشنا نبودن با محیط، احساس غربت شما و ایشون خلاصه هم یه زندگی مشترک سخت رو با هم شروع میکنین و هم یه مهاجرت سخت در کنار هم دارید. تازه اینا همه به شرطیه که طرف مقابل کاملا همپای شما باشه و از صمیم قلب بخواد از این مملکت بکنه!
یه بازه 1.5 ساله به نظرم حداقل زمانیه که یه نفر میتونه ادعا کنه خودش رو از آب و گل اونجا در آورده و میتونه یه استارت درست حسابی داشته باشه. اون موقع هم آیتم مورد نظر شما اطمینانش بالا میره که قراره کجا بره. قراره کجا زندگی کنه قراره چقدر شما رو ببینه و اصلا آیا قرار هست برگرده یا نه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A ، alitab ، lighter ، reasonable ، 3rip ، lotttery2015
2014-07-19 ساعت 14:02
سلام من تا ماه آینده دارم ازدواج میکنم می خواستم ببینم چجوری می تونم اطلاعاتم رو آپدیت کنم و موضوع رو به kcc اطلاع بدم؟
فقط باید email بزنم یا فرم های دیگه ای هم هست که باید پر کنم؟
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه: خدايا قسمت و حكمت بماند براى آنهايى كه دركش ميكنند براى من فقط معجزه كن ......
2014-08-13 ساعت 14:53
سلام
بچه ها دارم با ي خانوم 20 ساله ازدواج ميكنم ميخوام بدونم با توجه به اينكه سن قانوني تو امريكا 21 ساله برا كيس نامبرم مشكلي بوجود نمياد. ممنون
2014-08-13 ساعت 16:54
(2014-08-13 ساعت 14:53)mojtaba165 نوشته: سلامدوست عزیز در اون تاپیک هم عرض کردم هیچ مشکلی نیست اگر شما واقعا خواهان ازدواج هستید . ازدواج کنید اینشاالله خوشببخت بشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من تشکر کنندگان: babak12 ، r.bazargan ، A_A
2014-08-14 ساعت 09:58
منم 10 روز پیش عقد کردم و تازه میخوام فرم ها رو پر کنم و بفرستم
ایشااله که مشکلی پیش نمیاد به خوبی و خوشی با همسری ویزا میگیریم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه (2014-08-14 ساعت 09:58)r.bazargan نوشته: منم 10 روز پیش عقد کردم و تازه میخوام فرم ها رو پر کنم و بفرستم تبريك فراوان در اين خصوص با kcc مكاتبه كنيد
2015/Abu Dhabi
کلیر مقصد: کالیفرنیا تشکر کنندگان: A_A ، r.bazargan
2014-08-15 ساعت 11:03
آقا من گیجم به قران، خانمی که میخوام باهاش ازدواج کنم 2 سال با هم دوست هستیم و ارتباط داریم، 20 سالشون هست ( مشکل داره زیر 21 سال باشه؟؟؟) و 1 سال از درسشون باقیمانده و ما مثلا گفتیم اگر با هم رفتیم برای ویزا ایشون پاس سفید بگیره برگرده برای درسش بعد از درس به من ملحق بشه در مورد خود بنده هم باید بگم لیسانس دارم و میخوام فوق لیسانس تو آمریکا ادامه بدم،حالا من کیس نامبرم 4XXX هست و احتمال خیلی زیاد (99% ) نوامبر کارنت میشم و وقت هم کم دارم، حالا با این تفاسیر دوستان نظرتون چیه که من برم تنها آمریکا و بعد از مثلا 1 سال که جا افتادم اونجا بیام ایران ازدواج کنم؟ یا اینکه همین الان ازدواج کنیم بریم ؟ لطفا نظر هاتون رو با کمی دلیل بیان کنید من به شدت گیج هستم و نیاز به راهنمایی دارم
دمتون گرم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ... با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
2014-08-15 ساعت 11:21
(2014-08-15 ساعت 11:03)ajab1 نوشته: آقا من گیجم به قران، خانمی که میخوام باهاش ازدواج کنم 2 سال با هم دوست هستیم و ارتباط داریم، 20 سالشون هست ( مشکل داره زیر 21 سال باشه؟؟؟) و 1 سال از درسشون باقیمانده و ما مثلا گفتیم اگر با هم رفتیم برای ویزا ایشون پاس سفید بگیره برگرده برای درسش بعد از درس به من ملحق بشه در مورد خود بنده هم باید بگم لیسانس دارم و میخوام فوق لیسانس تو آمریکا ادامه بدم،حالا من کیس نامبرم 4XXX هست و احتمال خیلی زیاد (99% ) نوامبر کارنت میشم و وقت هم کم دارم، حالا با این تفاسیر دوستان نظرتون چیه که من برم تنها آمریکا و بعد از مثلا 1 سال که جا افتادم اونجا بیام ایران ازدواج کنم؟ یا اینکه همین الان ازدواج کنیم بریم ؟ لطفا نظر هاتون رو با کمی دلیل بیان کنید من به شدت گیج هستم و نیاز به راهنمایی دارم سلام دوست عزیز خیر مشکلی نیست . ببینید دوست من اگر واقعا شما این شخص را می خواهید حتما دست به کار بشید اگر هم که ترس وجود شما را فرا گرفته و اگر خدایی نکرده از کردید و کارتون نشد احساس پشیمونی میخواهد بهتون دست بده پیشنهاد میکنم در این شرایط این کار را نکنید . در کل خلاصه کلام ... ازدواج هیچ مشکلی نداره اما حتما حتمااااا حتماااااااا از روی عشق و تفاهم باشه .... بحث یک عمر زندگیه ایشاالله شاد و خوشبخت بشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من تشکر کنندگان: babak12 ، r.bazargan ، A_A ، amirrrrrrr
2014-08-15 ساعت 11:41
(2014-08-15 ساعت 11:21)Mahmood129 نوشته:بابا سوری نیست، اگه 10 سال دیگه هم بشه میخواهیم با هم ازدواج کنیم، فقط میخواهیم تصمیم درست بگیریم برای لاتاری، الان ما اگه عکس و چت هامون در یاهو که بر میگرده به اول دوران دانشجویی که میشه تقریبا 2 سال پیش اون ها هم تو هیستوری یاهو هست، این ها رو ببریم بازم کلیرنس رو شاخش هست؟ من سربازی نرفتم چون دانشجو هستم و اینکه کار دولتی هم نداشتک یعنی کلا دانشجو بودم و اصلا کار نداشتم، وضعیت کلیرنس چه طوریه ؟(2014-08-15 ساعت 11:03)ajab1 نوشته: آقا من گیجم به قران، خانمی که میخوام باهاش ازدواج کنم 2 سال با هم دوست هستیم و ارتباط داریم، 20 سالشون هست ( مشکل داره زیر 21 سال باشه؟؟؟) و 1 سال از درسشون باقیمانده و ما مثلا گفتیم اگر با هم رفتیم برای ویزا ایشون پاس سفید بگیره برگرده برای درسش بعد از درس به من ملحق بشه در مورد خود بنده هم باید بگم لیسانس دارم و میخوام فوق لیسانس تو آمریکا ادامه بدم،حالا من کیس نامبرم 4XXX هست و احتمال خیلی زیاد (99% ) نوامبر کارنت میشم و وقت هم کم دارم، حالا با این تفاسیر دوستان نظرتون چیه که من برم تنها آمریکا و بعد از مثلا 1 سال که جا افتادم اونجا بیام ایران ازدواج کنم؟ یا اینکه همین الان ازدواج کنیم بریم ؟ لطفا نظر هاتون رو با کمی دلیل بیان کنید من به شدت گیج هستم و نیاز به راهنمایی دارم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ... با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
|