کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
من و همسرم نیز قبول نشدیم
امسال اولین سالی بود که دو تا شانس داشتم که ..... HAS NOT BEEN SELECTED
از آهسته رفتن نترس، از بی حرکت ایستادن بترس.
تشکر کنندگان: alirezanz ، javad1990 ، mirsamh
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا درست میشه غم نخورید Smile

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: alirezanz ، soli asali ، babak82
(2014-05-02 ساعت 08:59)mozhgangh نوشته:  بچه ها سایت لاتری رو یادم رفته. میخوام برای کسی چک کنم.
میشه بگین سایتش چی بود؟

https://www.dvlottery.state.gov
عضو فعال چجورى سايت به اين مهمى رو گم كردى Big Grin Smile انشاالله دست پر برگرديد
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: rbb ، girl 1368 ، alireza_guitar ، shahriar2002
ما هم نشديم نشديم نشديم خيلي ناراحتم ناراحتم چرا شانس به ما رو نمي کنه
تشکر کنندگان:
با عرض تبریک خدمت تمامی دوستانی که امسال اسمشون در اومد.فقط اونایی رو که اسمشون در نیومد فراموش نکنید.واسه ما هم دعا کنید اکه خدا بخواد 2016.با سپاس
Peace
تشکر کنندگان: alirezanz ، اشکان 3D ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 07:33)elima1980 نوشته:  لاتاری گرین کارت زیاد برمبنا قرعه کشی هم نیست یک سری فاکتورهای دیگه هم درقبولی افراد بی تاثیرنیست.مثلا یکیش اینکه من دیدیم خیلی افرادی که ویزا شنگن گرفتن وسفری داشتند وقبول شدند یا افرادی که برادری ویا خواهری درآمریکا داشتند که ازطریق لاتاری ویا ازراههای دیگه ای اومده واون هم قبول شده ویا اینکه پرونده مهاجرتی برای کاناداداشته وبلافاصله درلاتاری هم قبول شده من مدتی بود به این مسله فکرمیکردم تااینکه روزی که رفته بودم ویزاخودم بگیرم یک مقیم آمریکا رودیدم که باهم ازسفارت برمیگشتیم واین مسله رواون شخص هم به من گفت وجالب بود که برام این اشتراک فکری وجودداشت.به هرحال امیدوارم که درآینده نزدیک همه آرزومندان به آنچه میخوان برسند واونهایی هم که رسیدند دراین مسیرناهمواربه موفقیت برسند

با تبريك فراوان براي دوستاني كه امسال به جمع ما اضافه شدن
دوست عزيز نظريه جالبيه، ولي من قبولش ندارم، چون هيچ كدوم از مواردي كه گفتين من ندارمBig Grin، ضمنا من خيلي از برنده هاي هم دوره خودمو ميشناسم كه همين شرايط رو ندارند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: exxedus ، rbb ، girl 1368 ، ebi1988 ، pari pariaaa ، somayeh8159 ، Lemony ، Farshid22 ، babak433
(2014-05-02 ساعت 07:43)nimo80 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:08)shahin2737 نوشته:  من هم 50% درصدی شدم ولی کیس نامبرم نزدیک هشت هزار است و فکر نکنم امیدی داشته باشم.

امیدوار باش دوست عزیز. من هم سال 2013 کیس نامبرم خیلی بالا بود ولی بالاخره به مصاحبه رسیدم ... فقط صبوری کن و تو این مدت بارت رو بیشتر ببند (ار لحاظ تخصص و زبان و ....) اصلا هم دلشوره نداشته باش خودشون به عنوان برنده اعلامت کردن پس 90 % بهت ویزا می دن انشالله

دوست عزیز، هرچه زودتر و حداکثر ظرف یک هفته تا 10 روز ( و با دقت کامل) مدارکت را پست کن. هرچه سریعتر این کار را انجام بدی، بررسی مدارکت هم زودتر شروع میشه، زودتر کارنت میشی، زودتر میری سفارت و حتی اگر کلیرنس هم بخوری، مدت طولانی تری برای کلیر شدن و انجام دادن کارهات در اختیار خواهی داشت.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Nightsky007 ، USA Citizen ، shahin2737 ، alirezanz ، rbb ، 2014winner ، girl 1368 ، ebi1988 ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 03:37)sm2015 نوشته:  لطفا دوستانی که تجربه دارن بگن مراحل بعد از قبول شدن چی هست؟ چه مدارک و اسنادی رو باید آماده کنیم ؟

دوست عزيز بهتون تبريك مي گم ، شما اگر كمي توي مهاجرسرا گشت بزنين جواب تمام سوالهاتون رو پيدا مي كنين، پيشنهاد من اينه كه ابتدا لاتاري از آغاز تا پايان رو مطالعه كنيد،
اين هم لينكش:
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=6438
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، ebi1988 ، pari pariaaa ، shahriar2002
به همه ی دوستای عزیزی که برنده شدن تبریک میگم
امیدوارم کارای مهاجرتشون به خوبی و خوشی انجام بشه
و از همین امروز خودشون رو برای زندگی در آمریکا آماده کنن
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: javad1990 ، 2014winner ، ffrfar ، pari pariaaa ، اشکان 3D ، shahriar2002
DV2009 نشد، DV2010 نشد، DV2011 نشد، DV2012 نشد، DV2013 نشد، DV2014 نشد، و DV2015 هم نشد.

دوستان اگر واقعا بفکر مهاجرتبه آمریکا هستید فقط به لاتاری دل نبندید و از روشهای دیگه برای رفتن اقدامات عملی بکنید. لاتاری مثل قمار میمونه. من 7 ساله ثبت نام مبکنم و هنوز برنده نشدم. میدونم که یک روز برنده میشم ولی نمیتونم منتظر اون روز رویایی باشم. واسه همین تصمیم دارم توریستی برم آمریکا و اونجا تبدیل به سرمایه گذاری سبک بکنم.

ایشاللا که همه به آرزوهاشون برسن.
(2014-05-02 ساعت 01:31)amirghn نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:27)miladfathi021 نوشته:  من زیر 1000 شدم

خیلی.استرس دارم بقول crysis پوستم داره خراب میشه

نازی

نازی
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: satin ، alirezanz ، ramaya ، miladfathi021 ، shahriar2002
قصد نداشتم بعد از دیدن جمله has not been selected بیام و پست جدیدی بدم اما گفتم یک نصیحتی رو بهتون بکنم، نمیدونم برنامه راز (the secret) رو دیدین یا نه اما خواستم بگم فرستادن موج + و تغییر دنیا با امواج مثبت حرف چرند و احمقانه‌ای بیش نیست، من برای این سری لاتاری از نظر ارسال موج + از هیچ چیز دریغ نکرده بودم و از روزی که ثبت نام کردم تا روز اعلام نتایج حتی 1 روز هم نبوده که موج مثبت نفرستم به حدی موج فرستاده بودم که حتی میدونستم بعد از ورود به امریکا باید از چه اپراتوری و چه پلنی از اون اپراتور سیم کارت تهیه کنم یا حتی میدونستم اینترنت خونم رو از چه شرکتی باید بگیرم، آیین نامه رانندگی کالیفرنیا رو هم به فارسی و هم به انگلیسی مطالعه کرده بودم و خیلی کارای دیگه و موجای مثبت سنگین اما نشد که نشد تازه این برای لاتاری بود که کلاً به شانس بستگی داره و اگه موج + و این چرت و پرتا جواب میداد حداقل باید برای مسائل شانسی جواب میداد دیگه بقیه چیزا که به تلاش خودمون بستگی داره که جای خود داره، موج مثبت فرستادن فقط یک مزیت داره اونم اینه که شما رو در لحظه شاد میکنه همین و بس، اگر هم کسی رو میبینید که بعد از فرستادن موج مثبت به مرادش رسیده بدونید این کاملاً اتفاقی بوده و ربطی به موج مثبتش نداشته.البته قبول نشدنم از یک نظر خوب شد دیگه هیچ وقت تو زندگی دلم رو به موج و مثبت و نیروی کذایی اون خوش نمیکنم و تکلیفم از این بابت روشن شد. برای رسیدن به مراد دلتون فقط باید به خدا توکل کنید و تلاش کنید. از دیشب تا الآن کلی روی این موضوع فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اعتقاد به امواج مثبت و به اصطلاح قدرت کائنات فقط کفر ورزیدن به قدرت خدا هست و نشون میده که ما فکر میکنیم غیر از خدا هم قدرت دیگه‌ای وجود داره از دیشب تا الآن هر چی بیشتر به این موضوع فکر میکنم بیشتر جلوی خدا شرمنده میشم به خاطر این تفکر مضحکی که داشتم و دارم توبه میکنم از این گناه بزرگ.
مطلب دیگه اینکه حالا هم که قبول نشدیم دنیا به آخر نرسیده کانادا چند روز پیش لیست مشاغل جدید skilled workers رو اعلام کرد برای اون اقدام کنید استانداردهای زندگی در کانادا از امریکا بالاتره اگر کسی بتونه بره.
موفق باشیدWink
(2014-05-02 ساعت 09:54)BEHNAM1986 نوشته:  DV2009 نشد، DV2010 نشد، DV2011 نشد، DV2012 نشد، DV2013 نشد، DV2014 نشد، و DV2015 هم نشد.

دوستان اگر واقعا بفکر مهاجرتبه آمریکا هستید فقط به لاتاری دل نبندید و از روشهای دیگه برای رفتن اقدامات عملی بکنید. لاتاری مثل قمار میمونه. من 7 ساله ثبت نام مبکنم و هنوز برنده نشدم. میدونم که یک روز برنده میشم ولی نمیتونم منتظر اون روز رویایی باشم. واسه همین تصمیم دارم توریستی برم آمریکا و اونجا تبدیل به سرمایه گذاری سبک بکنم.

ایشاللا که همه به آرزوهاشون برسن.

دوست عزیز قصد نا امید کردنتون رو ندارم فقط در جریان باشید که سرمایه‌گذاری سبک(کمتر از 500 هزار تا) به هیچ عنوان به گرین کارت تبدیل نخواهد شد؛ این یک قانونه و استثنا هم نداره، گفتم که در جریان باشید و به فکر راه دیگه‌ای باشید.
تشکر کنندگان: 20020 ، alirezanz ، pari pariaaa ، مسافر تنها ، shahriar2002
سلام به همه عزیزان; ایرانیان همیشه برای هم آرزوهای خوب داشته باشید.ماهم قبول نشدیم.با آرزوی موفقیت برای همه قبول شدگان
تشکر کنندگان: alirezanz ، ramaya ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 01:24)محبت نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:08)shahin2737 نوشته:  من هم 50% درصدی شدم ولی کیس نامبرم نزدیک هشت هزار است و فکر نکنم امیدی داشته باشم.
سلام
کیس نامبر شما در 35درصد اولین برندگان آسیاست چرا این حرفو میزنی!!!!!Sad

دستتون درد نکنه امیدوارم کردین.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: ramaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان