موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2014 خودتون اعتراف کنید اگه قبول شدین چون اگه بعدا معلوم شه دیگه هیچییییی از من گفتن بود بعد چرا امسال اینقدر دوستان دیر اومدن به مهاجرسرا که قبولیشونو اعلام کنن بقیه گجان ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-02 ساعت 11:11)babak12 نوشته: سلام به همه دوستان
من قبول نشدم
ولی
برادر من قبول شده فقط نمیدونه چی کار باید بکنه و از کجا شروع کنه
کسی می تونه راهنمایی کنه
تبریک میگم دوست عزیز این لینک رو بچه ها پیشنهاد کردند :
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=6438
Like a bat out of hell
I'll be gone when the morning comes.
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بازم HAS NOT BEEN SELECTED
دیگه باید یه راهه دیگه پیدا کنم . از 2005 تا 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبریک به همه اونایی که برنده شدن
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به برو بچه های خوش شانس 2015
امیدوارم که کاراتون خوب و سریع پیش بره
اما بدونید که تو این پروسه صبور بودن حرف اول رو می زنه
پس با آرامش کاراتون رو پیش ببرید
اگه کسی سوال داشت در خدمتیم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-02 ساعت 11:18)amiralid نوشته: (2014-05-02 ساعت 10:40)negar867 نوشته: با دروذ بر دوستان، ، این دومین پست من در مهاجرسرا میباشد، من هم مثل اکثر دوستان قبول نشدم . واقعا متاسفم برای دوستانی که همینجا اعلام میکنند ما برای 40 نفر، 30 نفر 16 نفر و... ثبت نام کردیم، متاسفانه لاتاری در این مملکت شده مثل نزری دادن که میبینی طرف با یه بنز s500 اومده ایستاده تو صف نزری ، (با یک نگاه به آمار ثبت نام یارانه ها هم میشود این مساله را بهتر درک کرد).آدمهایی که حتا اندکی مطالعه راجع به مهاجرت ندارند، حتی حاضر نیستند کمی وقت بزارن و 2-3 صفحه از تجربیات دوستانی که رفتند ( همین سایت) را بخونن تازه عمق فاجعه زمانی است که یکی از اقوامشون برنده میشه و سال بعد واسه کل فامیل و دوست و همسایه ثبت نام میکنه، دوستی همینجا نوشته بو از ماست که بر ماست و درست فرمودند، من افراد کمی را دیدم که آگاهانه ثبت نام کنند. امیدوارم روزی فرا برسد که ایرانی های عزیز آگاهانه در هر راهی قدم بگذارن. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. ( Finchè c'è vita c'è speranza)
قلبا اعتقاد دارم آمر یـکا باید لاتری رو جمع کنه و ویزای مهاجرت با تخصص رو جایگزین کنه تا افراد متخصص ایرانی که با حقوق ماهی 200 دلار تو ایران حقشون خورده می شود بروند در کشوری که تخصص درآمد زایی داره براشون نه در کشوری بمونن که فری کثیف و اژدر زاپاتا میلیاردره بنز سوارن (تازه خودشو 40 نفر از فامیلاش هم ثبت نام کردند) و یارو با فوق لیسانس و تخصص بالا با مترو می ره این ور اونور
راستی کوچه پایین در هفتم هم ویزا می دن !
حق با شماست دوست عزیز من هم همین نظر رو دارم
تا بنز سوار ها تو صف هستن ما بهتره بیایم بیرون بریم یه جا دیگه.
Like a bat out of hell
I'll be gone when the morning comes.
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دیشب تا صبح خواب میدیدم که قبول شدم . و اشتباه شده .
من یکی بدجور باطل شدم . و حتی گاهی وقت ها به فکر اینکه بهتره دیگه زنده نباشم فکر میکنم .
خدانگهدار دوستان عزیز .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید برای من این پیام میاد Session timed out. یعنی قبول نشدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و تبریک به اونایی که برنده شدن .
دوستان من برنده ۲۰۱۳ هستم میخواستم بگم نگران هیچی نباشین اگر الان برنده شدین حتما (۹۹٪)مضاحبه هم به راحتی رد میکنید هیچ چیزی نیست که نگرانش باشید این جوی که بعضی از دوستان میدن الکی هیچ کار خارق الٰعاده نباید بکنید فقط ضبر کنید فرم ها رو درست پر کنید هیچ چیز اضافه ازتون نمیخوان هیچ چیز خیلی راحت به خدا راست میگم بی خودتون الکی استرس ندین فقط قسمت سختش وقتی که وارد امریکا میشین باید برای بقیه عمرتون برنامه ریزی کنید همینو همینو همین کاملا با ارامش دنبال کاراتون باشید و خیالتون راحت باشه هیچکس این شانس و از شما نخواهد گرفت (: دیگه سفارش نکنما .
با ارزوی موفقیت برای همه در حد توان در خدمت همه هستم با کمال میل اگر بتونم کمکی بکنم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
جوجه های خوشگل 2015 چقدر کم هستین کجایین پس؟
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN