کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-02 ساعت 15:24)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 15:20)girl 1368 نوشته:  اقای علیرضا باید فرمی بیاد که پر کنید دیگه ! عجله نکنید مهمتر از تایم دقیق و درست و صادقانه پر کردن فرمهاست
هرچی دقیق تر پرشن به نفع خودتون هست برای یک ضرب ویزا گرفتن انشالا

آخرش که نوشتم چیکار کنم یاد یه خاطره افتادم.
تو ی انجمنی عضو بودم.یه بنده خدایی اومده بود سوال کرده بود : آقا تلویزیونمون خراب شده..چیکار کنم ؟؟؟Big Grin
البته این چیکار کنم من به اون معنا نبود...از این تعجب کردم که گفتن زود مدارک رو بفرسا اما الان فرمی داخل سایت نبود Cool کار دیگه ای هست تو 17 روز انجام بدیم تا این فرمها بیاد؟
سلام. اگه برنده شدینبرین بخش لاتاری 2014 و بخوانید چه فرمهایی لازمه. و فرمها را از همانجا دانلود کنید. در این چند سال فرمها با هم فرقی نداشته ظاهرا. سوالاتتون را از بچه های 2014 و 2013 ببرسید
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، alirezanz
(2014-05-02 ساعت 14:20)lasa نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........

واقعا زور انگلیسی تایپ کنید وقتی بلد نیستید. اروری که میده رو گفت نه مشکلتونو فارسی بلد بخونه

دیگه نمیخواستم فعالیتی کنم ی ماه هم غیبت زدم ولی این پست نزاشت

دوستان منم باطل شدمSad

واسه دفه اول دیدن اون جمله منحوس خیلی درد ناکهSad

ودر اخر نازیSad
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: girl 1368 ، aaraam ، shahriar2002
adonis واقعا ناراحت شدم Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: girl 1368 ، shahriar2002
سلام دوستان

بعد از ارسال فرم ها...از چه تاریخی مصاحبه ها شروع میشن...

کیس نامبر من زیر 800 هستش
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

(2014-05-02 ساعت 15:54)lasa نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 15:50)مسافر تنها نوشته:  آقا جمع كنيد اين فرهنگ ثبت نام گله اي و فله اي رو
واقعا حق خيليا كه مستحق بودن خورده شد
حقت ضایع شد......کی این حق به شما داد که حالا فکر می کنی ضایع شده

(2014-05-02 ساعت 16:20)miladfathi021 نوشته:  سلام دوستان

بعد از ارسال فرم ها...از چه تاریخی مصاحبه ها شروع میشن...

کیس نامبر من زیر 800 هستش

یادته گفتم قبول میشی دیدی شدی

به یاد قدیم این شکلکو Big Grin میزارم اما الان خیلی باهاش فاصله دارم

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: girl 1368 ، miladfathi021 ، MEHR52
(2014-05-02 ساعت 15:56)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 12:53)ali_95 نوشته:  دوستان من سال دومم بود که بازم نشدم
ولی میخوام یه چیزی بگم,هم اینجا میذارم همه انجمن همسایه
مخصوصا دختر خانما,
قسمتون میدم سال دیگه موقع ثبت نام فقط خودتون رو ثبت نام کنید,ابجی سمیه,دخترخاله,مامان بابا و...
اگه میخواستن خودشون ثبت نام میکردن
والا وقتی میگن شیش هزار نفر قبول میشن از ایران مخم سوت میکشه... آخه یکم فکر میکنم و میگم خدایا یعنی ...
مگه چقدر ثبت نام میکنن آخه؟!!
الان انگار کل دنیا رو سرم خراب شده
میدونم مثل من زیاده ولی شیش هزار تا هم حتی نمیشیم امثال ما,به خودش قسم
فقط به امید برنده شدن سال دیگه زندگی میکنم امیدوارم سال دیگه دوباره...
البته اگه لاتاری باشه...

اصلن اینا به کنار . میدون انقلاب رو چیکار کنیم . فقط کم مونده کله پاچه فروشی ها هم بیان بگن ما براتون ثبت نام رو انجام میدیم .

(2014-05-02 ساعت 15:55)somayeh8159 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 15:50)مسافر تنها نوشته:  آقا جمع كنيد اين فرهنگ ثبت نام گله اي و فله اي رو

برای من همیشه سوال بوده کسی که حتی نمیتونه فرم های اولیه ثبت نام رو خودش پر کنه واقعا اونجا می خواد چه جوری زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟ کاش یکی این کافی نت ها رو هم توجیه کنه به خدا!!!!!

خدا خیرت بده واقعن .

آمریکا طبق برنامه ای داره ترکیب فرهنگی اش را با چینش فرهنگ ها و ملیت های مختلف تنوع می بخشد. بر طبق اصول علمی باید این ترکیب کاملا بر حسب تصادف انتخاب بشود. نخبه گزینی هرگز نتیجه مطلوب را نداده است و از طرفی نه امکان پذیر است نه معقول و نه انسانی و به قوم پرستی، نژاد پرستی و مذهب پرستی منتهی می شود. این تصادف ارزش فرصت برابر برای همه را حفظ می کند و بسیار انسانی است.حالا گیرم نخبه گزینی هم بود خیالت راحت باشه به من وشما نمی رسید! در دنیا تواناتر از ما بسیاره داداش. پس حوصله کن. کاری هم از دست کسی بر نمی آید جز صبر. حقیقتا یک شانس است!
تشکر کنندگان: girl 1368 ، kamymajaz ، alirezanz ، denag ، amirdadash ، iMang ، shahriar2002
یک سوال.
ایا هرسال سایت لاتاری اینجوری میشه و هنگ میکنه یا امسال قات زده؟
تشکر کنندگان: alirezanz
بد بوی ! بعله هرسال اینطور هست
من گذاشتم فردا پس فردا چک کنم Smile برای همین شلوغی

لاتاری البته الانشم یجوری تبعیض قومیتی گذاشته کشورای ممنوعه برای ثبتنامو ببینید تقریبا نژاد زرد توش جایی نداره و هند
البته شنیدم اینا تو امریکا خیلی زیادن اونقد که دیگه لازم نی لاتاری بنویسن و خیلی سخت و گاها اصلا با امریکا اداپته نمیشن ! جوری که بضیاشون اصلن انگلیش هم حرف نزنن و زندگی کنن به راحتی
فرهنگشونم یکمی مورد داره زادو ولدشونم زیاده Smile امریکاک ی کسایی رو میخاد باعث پیشرفت فرهنگ و همه چیز کشورش بشه ینی ی کسی میره اونجا مفید باشه براش نه مصرف کننده محض

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: Death ‎Angel ، alirezanz ، samansaba ، amirdadash ، shahriar2002
سلام دوستان
من هم مثل خواهرم قبول نشدم
ولی پدرم قبول شده
بنابراین پدرم به همراه مادرم می تونه اقدام کنه
اما یه سوال:
پدرم بعد از اینکه کارهای خودش درست شد، می تونه برای ما هم اقدام کنه؟
خودم 28 سالمه
خواهرم26
و برادر کوچکم23
از اونجایی که سن پدرم بالاست (52) به نظر شما ما چکار باید بکنیم؟
تشکر کنندگان: alirezanz ، Death ‎Angel ، girl 1368 ، قصه گو ، eagla ، MEHR52 ، shahriar2002
من هرسال خواهرم بهم چک میکرد اما امسال خودم چک کردم.دیشب که داغون بود.صبحی رفتم اما متاسفانه رد شدم
تشکر کنندگان: alirezanz ، girl 1368
(2014-05-02 ساعت 16:29)avayebahar نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 15:56)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 12:53)ali_95 نوشته:  دوستان من سال دومم بود که بازم نشدم
ولی میخوام یه چیزی بگم,هم اینجا میذارم همه انجمن همسایه
مخصوصا دختر خانما,
قسمتون میدم سال دیگه موقع ثبت نام فقط خودتون رو ثبت نام کنید,ابجی سمیه,دخترخاله,مامان بابا و...
اگه میخواستن خودشون ثبت نام میکردن
والا وقتی میگن شیش هزار نفر قبول میشن از ایران مخم سوت میکشه... آخه یکم فکر میکنم و میگم خدایا یعنی ...
مگه چقدر ثبت نام میکنن آخه؟!!
الان انگار کل دنیا رو سرم خراب شده
میدونم مثل من زیاده ولی شیش هزار تا هم حتی نمیشیم امثال ما,به خودش قسم
فقط به امید برنده شدن سال دیگه زندگی میکنم امیدوارم سال دیگه دوباره...
البته اگه لاتاری باشه...

اصلن اینا به کنار . میدون انقلاب رو چیکار کنیم . فقط کم مونده کله پاچه فروشی ها هم بیان بگن ما براتون ثبت نام رو انجام میدیم .

(2014-05-02 ساعت 15:55)somayeh8159 نوشته:  

برای من همیشه سوال بوده کسی که حتی نمیتونه فرم های اولیه ثبت نام رو خودش پر کنه واقعا اونجا می خواد چه جوری زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟ کاش یکی این کافی نت ها رو هم توجیه کنه به خدا!!!!!

خدا خیرت بده واقعن .

آمریکا طبق برنامه ای داره ترکیب فرهنگی اش را با چینش فرهنگ ها و ملیت های مختلف تنوع می بخشد. بر طبق اصول علمی باید این ترکیب کاملا بر حسب تصادف انتخاب بشود. نخبه گزینی هرگز نتیجه مطلوب را نداده است و از طرفی نه امکان پذیر است نه معقول و نه انسانی و به قوم پرستی، نژاد پرستی و مذهب پرستی منتهی می شود. این تصادف ارزش فرصت برابر برای همه را حفظ می کند و بسیار انسانی است.حالا گیرم نخبه گزینی هم بود خیالت راحت باشه به من وشما نمی رسید! در دنیا تواناتر از ما بسیاره داداش. پس حوصله کن. کاری هم از دست کسی بر نمی آید جز صبر. حقیقتا یک شانس است!
دوست گرامی درود
نوشته شما کاملا درسته و کشور آمریکا با این گزینش نهایت دموکراسی رو به رخ کشورهای دیگر میکشه... ولی همانطور که در نوشته قبلی عرض کردم ، این ثبت نام اصولا برای افرادی هست که دنبال تغییر کامل زندگی و فرهنگی خود هستند باید صورت بگیره که افراد باید در آمریکا حضور داشته باشند، در اساس نامه این لاتاری اگر مطالعه فرموده باشید این اصل قید شده است. فرهنگ غلط (چشم و هم چشمی و پز دادن)و عدم مطالعه کافی(10 دقیقه در سال!) قبل از انجام کاری و دخالت در زندگی دیگران به بهانه محبت، از عادات ناشایست بسیاری از ما ایرانی ها است. پس بیاییم اگر واقعا" کسی نیازی در خود یا اطرافیان خود نمیبیند که مهاجرت کند، از اینکار نه بخاطر اینکه حقش نیست، بلکه بخاطر کمک به هموطنش که نیازمند واقعی این تغییر بزرگ در زندگی هستند، صرفنظر کند.
با سپاس
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، danial91 ، amirdadash ، rbb ، مسافر تنها ، alirezanz ، shahriar2002
سلام و خسته نباشید
ما تازه متوجه شدیم که لاتاری اسممون در اومده.ازتون میخوام راهنماییم کنیین از ابتدا که باید چه کارایی انجام بدم؟
(2014-05-02 ساعت 16:49)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان
من هم مثل خواهرم قبول نشدم
ولی پدرم قبول شده
بنابراین پدرم به همراه مادرم می تونه اقدام کنه
اما یه سوال:
پدرم بعد از اینکه کارهای خودش درست شد، می تونه برای ما هم اقدام کنه؟
خودم 28 سالمه
خواهرم26
و برادر کوچکم23
از اونجایی که سن پدرم بالاست (52) به نظر شما ما چکار باید بکنیم؟

پدر و مادرتون باید با هم اقدام کنند و با هم کارشون به سرعت انجام میشه اگر بخواهید پدر کارشون درست بشه وبعد برای مادر اقدام کنید هم زمان زیادی میبره هم هزینه کاری رو که ساده میشه انجامش داد چرا باید سختش کردCool
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: hamed shayan ، ramy1000 ، alirezanz ، shahriar2002
دوستان 2015 ای واسه ی فرستادن فرم تقاضا عجله نکنین توی سایت dvselectee نوشته شده که امسال فرم DS-260 را باید بفرستید که با سالهای قبل فرق داره. و 19 می تازه می تونید دانلودش کنید.اینم آدرسش روش کلیک کنید تا دانلود شه:سایت CEAC توی قسمت Immigrant روی DS-260 on line... کلیک کنید تا دانلود شه البته بعد از 19 می. پیشنهاد می کنم توی این مدت تاپیک های مرتبط در سال 2013 و 2014 رو بخونید و برای استفاده ی بهتر از مهاجرسرا تاپیک چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم را بخوانید. برای همتون آرزوی موفقت دارم.Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، azadeh2014 ، alirezanz ، khorsandi ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 17:10)fahimeh40 نوشته:  سلام و خسته نباشید
ما تازه متوجه شدیم که لاتاری اسممون در اومده.ازتون میخوام راهنماییم کنیین از ابتدا که باید چه کارایی انجام بدم؟
بهتون بابت قبولی تبریک میگم کمی سالهای قبل رو مطالعه کنید متوجه میشید اول باید فرم پر کنید(به دقت و سر فرصت و بدون عجله) البته مثل اینکه امثال با سالهای قبل فرق کرده
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، alirezanz ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان