موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ همه دوستان
این فرمها الان کجا هستند...من هیچ آشنایی با روند ندارم...هر چی سفرنامه هم خوندم این مراحل رو توضیح ندادند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها خبری از مرحله دوم نیست امکانش هست مرحله دومی باشه من که هنوز امید دارم و دست نمیکشم.و به همه برنده ها تبریک میگم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
و تبریک برای دوستای جدیدی که برنده امسال هستن.
من امروز برای خواهرم چک کردم اما به جای نمایش نتیجه عبارت Session timed out رو نشون میده، کسی میدونه یعنی چی؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-02 ساعت 14:52)A L I R E Z A 67 نوشته: ممنون از پاسخ همه دوستان
این فرمها الان کجا هستند...من هیچ آشنایی با روند ندارم...هر چی سفرنامه هم خوندم این مراحل رو توضیح ندادند.
دوست من ، اگر با زبان انگلیسی به اندازه معمول آشنایی دارید، توی همون صفحه ای که برنده شدنتون اعلام شده، توضیحات کافی داده شده و لینک های مربوطه مشخص شده اند. ظاهرا امسال فرمها تغییر کرده اند و با اونچه که ما پر کردیم تفاوت دارند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
هربار میرم چک کنم یا میگه شماره اشتباه یامیگه تایم اوت یا سایت بازنمیکنیه کفرم درامده .یکی بگه چیکار کنم...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-02 ساعت 14:20)lasa نوشته: (2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته: (2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته: سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون
سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........
ی عکس از صفه که اررور میده رو بگیرید اینجا بذارید بهتر میتونن کمک کنن بهتون
و خدایی که در این نزدیکیست.....
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان 2014 ای روال فرم ها عوض شده و دیگه فرم های DS-230 و DS-122 مورد قبول نیست و یک فرم آنلاین به نام DS-260 جایگزین شده. لطفاً اشتباه اطلاع رسانی نکنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 1 سوال:؟
من مرورگرم همه سایت رو باز میکنه الا dv
حالا چه باید بکنم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
حالا فرم ها عوض شدن چجوری شدن ؟ کسی عکسی ترجمه ای چیزی داره بذاره مام یاد بگیریم
سخت تر شدن ینی؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اقای علیرضا باید فرمی بیاد که پر کنید دیگه ! عجله نکنید مهمتر از تایم دقیق و درست و صادقانه پر کردن فرمهاست
هرچی دقیق تر پرشن به نفع خودتون هست برای یک ضرب ویزا گرفتن انشالا