کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-02 ساعت 14:45)behnoushiii نوشته:  سلام و خسته نباشید.من CONFIRMATION NUMBER و مشخصاتم رو که میزنم جواب میده که
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B
بااینکه من همه رو درست می نویسم!

مال من هم دقيقا همينطوري بود كه تيكي كه مربوط به نام خانوادگي ميشه رو فعال كردم (اولي) و يك اشتباه ديگه من در مورد كلمه o بود كه من به جاش صفر مي زدم. اين ها رو يك جك بكن اميد كه درست بشه و برنده شده باشي عزيز
کیس نامبر 2015: ********201538FHFV اوباما از تو بعید بود این حرکتCool
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسخ همه دوستان
این فرمها الان کجا هستند...من هیچ آشنایی با روند ندارم...هر چی سفرنامه هم خوندم این مراحل رو توضیح ندادند.
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 22:40)ebi1988 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 22:01)miladfathi021 نوشته:  وااای خدا

بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد

خدایا شکر

50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن

آقا صمیمانه ترین شادباش ها رو از طرف من پذیرا باشین.:-)

تبریک میگم واقعا من بار اولم بود اما........
تشکر کنندگان: girl 1368 ، mh_hshk ، ebi1988 ، alirezanz ، shahriar2002
بچه ها خبری از مرحله دوم نیست امکانش هست مرحله دومی باشه من که هنوز امید دارم و دست نمیکشم.و به همه برنده ها تبریک میگم
تشکر کنندگان: alirezanz
دوستان عزیز سلام
و تبریک برای دوستای جدیدی که برنده امسال هستن.
من امروز برای خواهرم چک کردم اما به جای نمایش نتیجه عبارت Session timed out رو نشون میده، کسی میدونه یعنی چی؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 13:27)ali darabi نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:01)1973 نوشته:  من و همسرم جزء ليست منتظران بوديم و قبول نشديم ولي زندگي جاريست به اميد سال بعد فقط يه سوال؟ ايا تا حالا كسي بوده روز اول به خاطر ترافيك سايت عدم قبولي خورده باشه و روزهاي بعد چك كرده باشه و قبول شده باشه؟

من سال ۲۰۱۳ اینِطوری شدم بله

جالبه يعنى اول بهتون گفت has not been selected ولى بعد نوشت برنده شدين؟؟؟ در چه بازه زمانى اين اتفاق افتاد؟
تشکر کنندگان: girl 1368 ، alirezanz ، اشکان 3D
(2014-05-02 ساعت 14:52)A L I R E Z A 67 نوشته:  ممنون از پاسخ همه دوستان
این فرمها الان کجا هستند...من هیچ آشنایی با روند ندارم...هر چی سفرنامه هم خوندم این مراحل رو توضیح ندادند.

دوست من ، اگر با زبان انگلیسی به اندازه معمول آشنایی دارید، توی همون صفحه ای که برنده شدنتون اعلام شده، توضیحات کافی داده شده و لینک های مربوطه مشخص شده اند. ظاهرا امسال فرمها تغییر کرده اند و با اونچه که ما پر کردیم تفاوت دارند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، girl 1368 ، ebi1988 ، gema ، alirezanz ، اشکان 3D ، azadeh2014 ، shahriar2002
دوستان سلام
هربار میرم چک کنم یا میگه شماره اشتباه یامیگه تایم اوت یا سایت بازنمیکنیه کفرم درامده .یکی بگه چیکار کنم...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 14:20)lasa نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........

ی عکس از صفه که اررور میده رو بگیرید اینجا بذارید بهتر میتونن کمک کنن بهتون

و خدایی که در این نزدیکیست.....
دوستان 2014 ای روال فرم ها عوض شده و دیگه فرم های DS-230 و DS-122 مورد قبول نیست و یک فرم آنلاین به نام DS-260 جایگزین شده. لطفاً اشتباه اطلاع رسانی نکنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
دوستان 1 سوال:؟
من مرورگرم همه سایت رو باز میکنه الا dv
حالا چه باید بکنم؟
تشکر کنندگان:
حالا فرم ها عوض شدن چجوری شدن ؟ کسی عکسی ترجمه ای چیزی داره بذاره مام یاد بگیریم
سخت تر شدن ینی؟

(2014-05-02 ساعت 15:14)sasybala69 نوشته:  دوستان 1 سوال:؟
من مرورگرم همه سایت رو باز میکنه الا dv
حالا چه باید بکنم؟

مرورگرتون رو عوض کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: girl 1368 ، alirezanz
مجدد سلام
من الان رفتم تا ببینم مراحل کار چیه ولی نوشته شده که فرمها از 19 می در دسترس هستش.

https://ceac.state.gov/iv/

ولی دوستان میگفتن ظرف یک هفته ارسال کنید.
چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: girl 1368
اقای علیرضا باید فرمی بیاد که پر کنید دیگه ! عجله نکنید مهمتر از تایم دقیق و درست و صادقانه پر کردن فرمهاست
هرچی دقیق تر پرشن به نفع خودتون هست برای یک ضرب ویزا گرفتن انشالا

تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، alirezanz ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان