کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
با سلام دوستان
خدا را شکر من هم امروز بعد از 4 سال برنده شدم
نمیدونم چی بگم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
سلام به دوستان عزیز
نه من ونه همسرم قبول نشدیم
اما مطمینم کار خدا بی حکمت نیست و حتما مصلحتی توش بوده.
یه سوال داشتم: آیا جایی اعلام میکنن که قبولی های امسال از هر کشور چه میزان بودند؟
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners
(2014-05-02 ساعت 15:20)girl 1368 نوشته:  اقای علیرضا باید فرمی بیاد که پر کنید دیگه ! عجله نکنید مهمتر از تایم دقیق و درست و صادقانه پر کردن فرمهاست
هرچی دقیق تر پرشن به نفع خودتون هست برای یک ضرب ویزا گرفتن انشالا

آخرش که نوشتم چیکار کنم یاد یه خاطره افتادم.
تو ی انجمنی عضو بودم.یه بنده خدایی اومده بود سوال کرده بود : آقا تلویزیونمون خراب شده..چیکار کنم ؟؟؟Big Grin
البته این چیکار کنم من به اون معنا نبود...از این تعجب کردم که گفتن زود مدارک رو بفرسا اما الان فرمی داخل سایت نبود Cool کار دیگه ای هست تو 17 روز انجام بدیم تا این فرمها بیاد؟
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، girl 1368 ، nedaba ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 14:38)abbas41 نوشته:  سلام من هرچی تلاش میکنم یا میگه تایم تمام شده . شماره شما اشتباه است .یا سایت باز نمیکنه دیگه کفرم درومده..

سلام واسه منم همینطوره دقیقا" دیگه فکر کردم شاید اشتباهی توی فرمم بوده!
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-05-02 ساعت 15:09)girl 1368 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 14:20)lasa نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........

ی عکس از صفه که اررور میده رو بگیرید اینجا بذارید بهتر میتونن کمک کنن بهتون
می شه شماره و اسمو واست ایمیل کنم شما هم چک کنید.......شاید از کامپیوتر من باشه مشکل
یکم آمار قبولی های امسال مشکوک نیست؟ از کسایی که سال پیش تو لحظات فعال تر بودن میپرسم!
تا الان به نظر میاد یکی دو تا برنده بیشتر نداریم!!!
someday i will leave and never come back
(2014-05-02 ساعت 15:26)behnoushiii نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 14:38)abbas41 نوشته:  سلام من هرچی تلاش میکنم یا میگه تایم تمام شده . شماره شما اشتباه است .یا سایت باز نمیکنه دیگه کفرم درومده..

سلام واسه منم همینطوره دقیقا" دیگه فکر کردم شاید اشتباهی توی فرمم بوده!

منم دیشب سه چهار بار گفت اطلاعاتت اشتباهه... در نهایت نمی دونم بار چندم بود که جواب داد که کاش میمردو جواب نمیداد
someday i will leave and never come back
تشکر کنندگان: Asal707 ، alirezanz
برای من فقط این ارور رو میده

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من و همسرم برای بار سوم قبول نشدییم در هر صورت هر چی قسمت باشه و تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدن
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: alirezanz ، javad1990
آقا جمع كنيد اين فرهنگ ثبت نام گله اي و فله اي رو
واقعا حق خيليا كه مستحق بودن خورده شد
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: alirezanz ، soroosh yz ، farzad021 ، farshid232 ، alina-b ، Ali_MD ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 00:26)BIG.BANG777 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

کانفرمیشن کد مامان من هم مشکل شما رو داره
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 15:50)مسافر تنها نوشته:  آقا جمع كنيد اين فرهنگ ثبت نام گله اي و فله اي رو
حقت ضایع شد......کی این حق به شما داد که حالا فکر می کنی ضایع شده
تشکر کنندگان: denag ، chaymon ، aaraam ، tapartoor600 ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 15:50)مسافر تنها نوشته:  آقا جمع كنيد اين فرهنگ ثبت نام گله اي و فله اي رو

برای من همیشه سوال بوده کسی که حتی نمیتونه فرم های اولیه ثبت نام رو خودش پر کنه واقعا اونجا می خواد چه جوری زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟ کاش یکی این کافی نت ها رو هم توجیه کنه به خدا!!!!!
Miracle
(2014-05-02 ساعت 12:53)ali_95 نوشته:  دوستان من سال دومم بود که بازم نشدم
ولی میخوام یه چیزی بگم,هم اینجا میذارم همه انجمن همسایه
مخصوصا دختر خانما,
قسمتون میدم سال دیگه موقع ثبت نام فقط خودتون رو ثبت نام کنید,ابجی سمیه,دخترخاله,مامان بابا و...
اگه میخواستن خودشون ثبت نام میکردن
والا وقتی میگن شیش هزار نفر قبول میشن از ایران مخم سوت میکشه... آخه یکم فکر میکنم و میگم خدایا یعنی ...
مگه چقدر ثبت نام میکنن آخه؟!!
الان انگار کل دنیا رو سرم خراب شده
میدونم مثل من زیاده ولی شیش هزار تا هم حتی نمیشیم امثال ما,به خودش قسم
فقط به امید برنده شدن سال دیگه زندگی میکنم امیدوارم سال دیگه دوباره...
البته اگه لاتاری باشه...

اصلن اینا به کنار . میدون انقلاب رو چیکار کنیم . فقط کم مونده کله پاچه فروشی ها هم بیان بگن ما براتون ثبت نام رو انجام میدیم .

(2014-05-02 ساعت 15:55)somayeh8159 نوشته:  

برای من همیشه سوال بوده کسی که حتی نمیتونه فرم های اولیه ثبت نام رو خودش پر کنه واقعا اونجا می خواد چه جوری زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟ کاش یکی این کافی نت ها رو هم توجیه کنه به خدا!!!!!

خدا خیرت بده واقعن .
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، arezoo bj ، alirezanz ، Death ‎Angel ، abas_kashan ، farshid232 ، MEHR52
منم برنده نشدم بار4Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، اشکان 3D ، khorsandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان