کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
ارور میده می گه اطلاعات اشتباهه چکار کنم ؟>؟؟

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

چطوری بفهمم برنده شدم یا نه ؟؟؟
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-03 ساعت 02:09)reyhaneh_h نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 01:27)..... نوشته:  ریحانه چی شد؟
چک کردی؟
زود باش دیگه

نشد!!

اشکال نداره.ایشلا سال دیگه با هم
تشکر کنندگان: smpf ، alirezanz ، reyhaneh_h
سلام بچه‌ها . آیا جواب قطعی همینه یا ریز ریز اعلام می‌شه؟ من شنیدم اول اسم کسانی‌ در میاد که زودتر ثبت‌نام کردن؟درسته؟
تشکر کنندگان: smpf ، alirezanz
(2014-05-03 ساعت 02:10)ara5h نوشته:  ارور میده می گه اطلاعات اشتباهه چکار کنم ؟>؟؟

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

چطوری بفهمم برنده شدم یا نه ؟؟؟

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو

(2014-05-03 ساعت 02:16)mina_s نوشته:  سلام بچه‌ها . آیا جواب قطعی همینه یا ریز ریز اعلام می‌شه؟ من شنیدم اول اسم کسانی‌ در میاد که زودتر ثبت‌نام کردن؟درسته؟

نه همینه
تشکر کنندگان: mina_s ، smpf ، alirezanz ، ehsan104
دوستان تبریک من را هم بپذیرید. امیدوارم آمریکا دقیقا همان باشد که در ذهن داشتید و روزهای خوشی را در آنجا سپری کنید. من هم به اندازه ی شما خوشحال هستم که دوستانی از این انجمن برنده شدند! و البته با کسانی هم که نشدند همدلی میکنم چرا که خودم هم وضعیت را درک میکنم و میفهمم یک سال دیگر هم روی سالهای متوالی زندگی در این خاک بر سالهای رفته اضافه شدن چه حسی دارد!
امیدوارم دوستان با موفقیت و صبر همه ی مشکلاتشون را پشت سر بگذارند.
براتون آرزو دارم بهترین ها را ...
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

تشکر کنندگان: alirezanz ، AKCanada ، pari pariaaa
(2014-05-03 ساعت 00:56)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 00:53)camel_60 نوشته:  با سلام خدمت همه
ما هم برنده شدیم ...
مراحل کار واسه رفتن چیه؟ خخخخخخخخخخ

تبریک میگم بهتون
مراحل کار فعلا پر کردن فرمه که اونم 19 می میاد
فعلا تو تاپیکای مربوطه(پایین این صفحه) مشخصاتتونو بزارین
حدود کیس نامبر؟
تعداد افراد کیس؟

کاش می شد یکی تو پر کردن فرم ها به من کمک کنه می ترسم...19 می اون فرمی که گفته دانلود می شه؟؟من الان نمی تونم اون فرم رو دانلود کنم؟؟می شه منو بیشتر راهنمایی کنین؟؟؟استرسی که دارم نمی ذاره بخوابم...خدا به خیر بگذرونه...مرسی از این که منو راهنمایی می کنین......
شماره کیس:83xx
تعداد نفرات :2 نفر
مشاهده نتیجه:1/می/2014
ارسال فرم19/می/2014
Rolleyes
تشکر کنندگان:
دوستای خوبم
من برنده سال 2013 هستم و الان کالیفرنیا هستم.
پیشنهاد میکنم از امضای من مراحل رو پیگیری کنید.
موفق باشید
به هیچ کس نگید که برنده شدید و آروم باشید.
همه چی تموم شما از الان خودتون رو داخل خاک آمریکا بدونید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام به همه دوستان
من و همسرم قبول نشدیم
به همه قبول شدگان تبریک می گم و با آرزوی موفقیت برای شما.
تشکر کنندگان: alirezanz ، camel_60
has not been selected
تشکر کنندگان: Rock ، alirezanz
یکی از دوستای خیلی صمیمی من خواهر خانمش برنده لاتاری 2015 شده بود واقعا پسر خیلی گلیه برای همین گفتم اگه کمکی چیزی از دستم بر میاد شماره منو بده به خواهر خانمت !
بگذریم دیشب بهم زنگ زد و سعی کردم راهنماییش کنم تو حرفهام بهش گفتم سعی کن شماره کیست را توی سایت و کلا به غریبه ها ندی .
دیشب دوستم تو اسکایپ برام پیغام گذاشته که شوهر این بابا که با من حرف زده کلی بهشون تلفن زده که فلانی ( که من باشم ) چرا شماره کیس مارا گرفته و چه میدونم نکنه ازش سو استفاده کنه و چرا شماره کیس خودش را به ما نگفته و از این حرفها
خواستم بگم بچه ها حواستون باشه به چه کسی محبت میکنید
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

لعنتی!!!!!!!!ماهم برنده نشدیم!!!!!! حق باشماست.منم کلی نکته یادداشت کرده بودم.اکثرتاپیک هارو بادقت خونده بودم.ولی خب....!!به هرحال برای همه برنده های عزیزآرزوی موفقیت ودریافت ویزادارم.ماهم برای سال بعداگرلاتاری ممنوع نشه دوباره تلاش میکنیم.
تشکر کنندگان: sepandarA ، alirezanz ، AKCanada ، مسافر تنها ، m_yek
بچه ها این عبارت یعنی ما هم قبول نشدیم . درسته ؟
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
تشکر کنندگان: AKCanada ، maria2000
ما هم باز قبول نشدیممممممممممم. ):
امیدوارم برنده ها واقعا از این شانس استفاده کنن و بدونن که اگه نمی خواستن برن شاید کسی که واقعا قصد مهاجرت داشت میتونست جاشون قبول بشه
تشکر کنندگان: alirezanz
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم. راستش من اصلا ناراحت نشدم که قبول نشدم .چون ترجیح می دادم با وضع مالی بهتر و زبان انگلیسی قویتری برم. و اگر قبول می شدم احساس می کردم حق کسی را ضایع کردم . خدایا به همه آنچه خیر ما را در ان می بینی شکر
خوشبختی همه جا هست اما راه ورود به آن از تفکرو اندیشه ما می گذرد (از خودم)
من دارم می رم فردا مسافرت . به همه قبول شده ها هم تبریک می گم
تشکر کنندگان: girl 1368 ، j@vad ، sharmi ، MEHR52 ، AKCanada ، khorsandi ، amir-ashkan ، مسافر تنها ، pari pariaaa ، roadhog ، m_yek
ما هم که برنده نشدیم ولی اصلا مهم نیست. راضیم به رضای خدا. انشاالله تو همه مراحل زندگی موفق باشین دوستان. شاید یک فرضت بهتر با قدرت بیشتر قراره مسافر اونجا باشیم شایدم قراره خدا یه چیز بهتر بهمون بده. خیلی از بودن کنارتون خوشحال شدم
تشکر کنندگان: girl 1368 ، mahdibashoma ، sharmi ، alirezanz ، pari pariaaa ، somayeh8159

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان