کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 00:25)محبت نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 23:10)mohammad_sepah نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 23:02)shahin2737 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 22:35)mohammad_sepah نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 22:16)shahin2737 نوشته:  با سلام وتشکر .دوست گرامی اگر صفحه ای رو که کیس نامبر شما داخلش نوشته باشه را بخونی می بینی تعداد اسامی بیشتر از ظرفیت ویزاها اعلام شده و همینطور نوبت زمان مصاحبه ماها هر چه دیرتر باشه برای کلیرنس زمان کمتری داریم و اگر زمان نامنویسی 2016 برسه و ویزا هامون نیامده باشه همه چی باطل میشه.

حرف شما درست. ولی اولا ثبت نام 2016 5ماه دیگه شروع میشه. ثانیا توی همون صفحه اینو نوشته که پروسه ی بررسی صدور ویزا تا سپتامبر 2016 هست. یعنی خود اونها هیچ وقت نمیزارن کار بررسی یه بعد این تاریخ برسه. شایددباور نکنی چند نفر واسه سرگرمی میان و شرکت میکنن و اصلا دنیال مصاحبه نمیرن
ببخشید منظورم 2017 بود .ببین الان از برندگانپارسال کیس نامبرهای 6000 تازه دارن میرن مصاحبه و من دوستم کیس نامبر سه رقمی داشت و ا کتبر رفت مصاحبه تا امروز که 14 اردیبهشت 93 است جواب کلیرنس نیامده یعنی 7 ماه .حالا حساب کن اگر تو خرداد نوبت مصاحبه ما باشه و یکضرب ویزا نگیریم وقت انچنانی برای کلیرنس نداریم.

درست میگی یکی از دوستای منم با 6000 خرداد وقت گرفته ولی یکی دیگه از اشناهاشون با 45000 هم اخر خرداد. یعنی اینکه اینا خودشون به اخراش که میرسه نمیزارن کار به اونجور جاها برسه. البته امیدوارم
سلام
اولا که تبریک میگم به همه برندگان و دوم اینکه ذکر چند مطلب رو لازم دونستم:
1- پروسه کلیرنس شما دقیقا از زمان ارسال فرمهاتون شروع میشه و زمانش اصلا مشخص نیست که تا کی طول میکشه پس حتی دوستان یک ضربی هم دوره کلیرنسشون طی شده و شخصی نیست که بدون طی شدن این دوره ویزاشو بگیره اما ممکنه تا زمان مصاحبه ش تمام شده باشه و در انتها آفیسر تشخیص میده که لزومی به ادامه دوره کلیرنسش هست یا نیست البته اگر تا اون زمان بک گراند چک دولت فدرال بلامانع اعلام کرده باشه ورود کیس رو به آمریکا.
2- در پایان دوره زمان کلیرنس بسیار کوتاه تر خواهد بود .
3- در پایان دوره در حدود 3 ماه مانده به پایان زمان لاتاری یعنی 30 سپتامبر بولتن ویزا میزنه ALL کارنتیها رو و نامه دومها شروع به جایگزینی شده و به سرعت کیسها به مصاحبه دعوت میشن

در پایان لازمه این برنامه ...دقت...مطالعه...و صبوریهSmile موفق باشید

مرسی از توضیحاتت دوست عزیز. کاملا منطقیه این چیزی گفتین.
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: r.bazargan ، محبت
سلام دوستان
شاید جای سوالم اینجا نباشه اما می‌پرسم
دانشجوی ترم دو ارشدم آزاد
باتوجه به اینکه لاتاری امسال قبول شدم بعد سه سال دودلم که از دانشگاه انصراف بدم یا نه و وقتمو بزارم برای زبان و پربارکردن رزومهبه جای صرف وقت و هزینه اینجا که کارایی نداره ( اگه ایشاالله اوکی شد و رفتنی شدیم برای بحث پیداکردن کار مرتبط با رشته ام که شش سالم سابقه کار دارم)
تشکر کنندگان: mozhgangh ، مسافر تنها
سلام شما کلا دو ترم دیگه دارید خوب تمومش کنید البته زبان هم بخونید از حالا تا مهر که خبری نیست مهر به بعد تا مهر سال بعد همه میرید مصاحبه بسته به شماره کیس نامبرتون اگر 4 بعد از گرفتن ویزا هم بیایید هم مدرکتون را گرفتید و هم زبان خوندید .
اینجا هم میتونید بورسیه دکترا بگیرید و مجانی درس بخونید و بعد هم یک حقوق درست و حسابی بگیرید .
اینجا فوق لیسانس هزینه بیشتری نسبت به ایران داره . و معمولا میگن فوق را بگیرید و برای گرفتن دکترا هزینه کنید .
البته زبان خیلی مهمه اگر بتونید توام با فوق پیش برید خیلی عالیه ولی اگر شاغل هستید کارتون را بیخیال بشید تا به درستون برسید.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: battosai ، r.bazargan ، mozhgangh ، soruosh ، nasim ، بازگشت
(2014-05-04 ساعت 23:49)puryapurya نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 16:52)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 14:32)armin021 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 10:06)petr0s نوشته:  سلام دوستان

این پیغام رو داده به من :

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

یعنی برنده نشدم ؟ Sad

دوست عزيز نمی خوام به شما توهین کنم اما شما که نمی تونی دوتا کلام انگلیسی بخونی.... یا اینکه به خودتون این مجال رو نمی دی که از دیکشنری های توی سایتی مثل گوگل استفاده کنی با چه اعتماد به نفسی شرکت می کنید! حداقل اگه می خوایید برای سال بعد شرکت کنید شروع کنید به یادگیری زبان!
یا حق

دوست عزیز
این سایت برای این هستش که بقیه بتونن ازش برای عدم آگاهی و اطلاعات استفاده کنن.
قرار نیست همه وارد باشن و اطلاعاتشون بیست باشه!
اینجا باز شده تا دوستان اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن و از کمک کردن به بقیه خوشحال و خرسند بشن.
لطفا اگه مثل بنده نمیتونی کمک کنی، حداقل تیکه هم ننداز تا امید کسی رو ازش بگیری!!!
از این متعجبم شما که تو امضات نوشتی آدم با hope زندس!!!
یعنی خودتون حرف خودتون رو قبول ندارید؟!!!
البته ببخشیدا، من داداش کوچیکه شمام.
تنها چیزی که ماها لازم داریم امید هستش.
با تشکر...

شما قبول دارید کسی که می خواد مهاجرت کنه حداقل باید یه شرایطه کوچک داشته باشه؟!
مثل دونستن حداقل یک ترم زبان!؟ یا چیزایی که خودتون بهتر می دونید!
اگر کسی واقعا عشق رفتن داشته باشه حداقل شرایط اولیه ( مثل زبان در حد پایه ) رو در هر شرایطی می ره دنبالش. خیلی از افراد ( مثل دوستای خودم ) نه زبان بلدن نه پول دارن نه هیچ اطلاعاتی از آمریکا؛ با این تفاسیر میگن شرکت کنیم ...قبول شدیم حالا تازه میاییم فکر می کنیم!
من خودم از طریق F4 (خواهرم ) اقدام کردم....امیدوارم هرکسی شرکت میکنه واقعا قصد رفتن داشته باشه

سلام دوست عزیز
من یه سوال داشتم f4 چه جور شرایطی میخواد؟اصلا چی هست؟میشه راهنمایی کنید؟ضمنا آیا راهی وجود داره از طریق به دوست برای مهاجرت اقدام کنیم؟
با تشکر
پست های بالا را بخونید !
بالاخره کسی جواب نفر اول را نداد .
نه دوست عزیز متاسفانه شما برنده نشدید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: nasim
خوندن دکترا در آمریکا بسیار سخت هست و آدم باید زحمت بکشه 4 برابر اونچیزی که شما برای دکترای ایران میخونید .
تشکر کنندگان: r.bazargan ، بازگشت
(2014-05-04 ساعت 21:05)armin021 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 19:36)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوست عزیز

جواب صداقت صداقت است شما با صداقت حرف زدید منم با صداقت می نویسم هرچند که دوستان دیگر هم همین کار روکردند
می تونستم در پیام خصوصی جوابتونو بدم اما ترجیح دادم اینجا بنویسم شاید برای دیگران هم مفید واقع شود
برای لاتاری 2013 برای اولین بار بود که درلاتاری شرکت می کردیم و قبول شدیم همسرم قبول شد اون نا راضی برای مهاجرت و من مصر برای رفتن
خلاصه چون همسرم ناراضی بود ( لطفا به کلمه نارضایت توجه کنید ) کوچکترین همکاری برای مهاجرت نکرد از اون کارهای اولیه فرم پرکردنو فرستادنو مصاحبه و واکسن و غیره ( بچه هایی که این دوران و استرس های مخصوص اونو داشتن بیشتر حس میکنن چی میگم ) بگیرید تا تصمیم گیری برای کار و زندگی در اینجا همه مشکلاتو یه تنه انجام دادم
نگرانی های ما هم درسته شبیه به نگرانی های شما نبود ولی دسته کمی هم از مشکلات شما نداشت دو تا فرزند بالاتر از20 سال رو باید رها می کردیم به کی بسپاریمشون وضع مالی کارمندی داشتیم چه جور سر کنیم تو این کشور هر کی به ما رسید به جای اینکه تکیه گاهی اجری شوند که ما ها راحت فرو نریزیم تکیه گاهی از گل بودند با حرفاشون هی تصمیم رفتن را برای همسرم کم و کمتر می کردند و من چون هدفمو می دونستم چیه فقط مقاومت کردم و این بار سنگین رو یه تنه به دوش کشیدم خلاصه شبی دل شکسته اینقدر به درگاه خداوند التماس و زاری کردم که خدایا اگر صلاح رو در رفتنمون نمی بینی اینقدر سنگهای بزرگ بنداز جلوی راهمون که پامون بشکنه و نریم ولی اگر صلاح میبینی خودت سنگها روبردار
( شاید دوستانی که اعتقاداتی این چنینی ندارند مسخره کنن ولی خوب منم به اعتقادات اونا احترام می زارم حتما اونها هم دلایل خودشون رو دارند ) خلاصه رفیتم مصاحبه و جزئ اون گروه های اخری هستیم که نز دیک بود ویزا بهمون نرسیده خلاصه ویزا رسید و نگرانیمون همچنان از وضع مالی و بچه ها مون کماکان باقی مانده بود که شاید باورتون نشه چیزی شبیه معجزه در زندگیمون اتفاق افتاد یه ارثی که بیست سال همه دنبالش بودند و ناامید شده بودند بهمون رسید و بچه ها مون هم ازدواج کردند و سرو سامون گرفتن و درخانواده ای خوب رفتن و خیال ما هم راحت شد برای اومدن
تا اینجاشو داشتید یک سال و نیم تمام انرژِمون و وقتمون صرف راضی کردن همسر و مقدمات رفتن شد و دیگه وقتی برای یادگیری زبان و تدارکات زندگی دراینجا رو نداشتیم تا اینکه بلیط گرفتیمو اومدیم زندگی جدید هم مشکلات خودشو داشت باز همسر ناراضی و من مصر درموندن چون با نا توانایی اومدیم مشکلات هزار چندان شد و وقتمونو صرف رفتن کلاس زبان کردیم کلاس رفتن در اینجا یعنی از دست دادن زمان برای شغل تا اینکه یک ماه پیش تصمیم گرفتم ایالتمو عوض کنم چون همسرم گفت من بر می گردم دوست عزیز بلاتکلیفی زندگی و تصمیم گیری شما رو خوب میفهمم چون خودم باز یک ماه پیش برای بار دوم دچارش شدم و باز دل شکسته ا ز خدا خواستم کمک کنه و همون حرفا رو باهاش زدم که برای قبولیمون زدم ( یکی بهم قول داده بود برم سن هوزه موقت باهاش زندگی کنم تا کارپیدا کنم چون اینجا اصلا کاری گیرمون نمی یومد بالاخره سنی داشتیم راحت نبود از طرفی با یکی همین خونه که الان هستیم شریکی اجاره کرده بودیم باید 1400 دلار جریمه می دادم که زودتر میخوام برم و پولامون رو به اتمام بود همسرمم که می خواست برگرده ایران خلاصه بد وضعی داشتیم نصیب دشمنام هم نشه اون دوستم تو سن هوزه زنگ زد که مالک خونه قبول نکرده دو نفری زندگی کنیم این همسایه خودمون هم یه دعوایی راه انداخت که باید بمونید سنگ پشت سنگ برای نرفتن به ایالتی دیگر
اینقدر داغون بودم که تو دو هفته ای 5 کیلو وزن کم کردم و همسرم هم مرتب می گفت برگردیم برگر دیم و من باز گفتم نه
من باز مصر برای موندن
چند روز پیش بطور معجزه اسایی سر از یک کمپانی بزرگ در اوردم پیش رییس رفتم یه نگاهی بهم کرد و گفت از کی می تونی بیای سرکار گفتم از همین الان
یه اپلیکیشن داد که پرکردم و گفت از فردا بیا
چشام 4 تا شد که چه راحت بدون مصاحبه منو پذیرفت گفت فول تایمی با تمام امکانات بیمه و غیره
و الان 5 روزی هست که در این کمپانی کار میکنم
هدفم ازنوشتن این طومار این نبود که تاپیک رو پر کنم فقط خواستم بدونید برای رسیدن به مقصد باید رضایت تلاش و امید داشت و گرنه باز دوباره نقطه سر خط
همیشه اینو بخاطر داشته باشید
کسانی رنگین کمان را می بینند که زیر باران مانده باشند

درود بر شما
تلاشتون قابل تقدیره
امید، امید، امید
این درسی بود مه از شما گرفتم
من کلیرنس خوردم برام دعا کنید لطفا
امیدوارم تو تک تک مراحل زندگیتون شاد و پیروز باشید هموطن عزیزم...

دوست عزیز خوشحالم که مصاحبه تون ازانکارا تغییر کرد دلیلشو بعدها خواهید فهمید ما هم انکارا بودیم به ابوظبی تغییر کرد به هرحال دعا خواسته بودید ازمن
برایت ارزو دارم خوب بودن خوب دیدن خوب ماندن را
تشکر کنندگان: soruosh ، MEHR52 ، AZAR 1335 ، محبت
(2014-05-04 ساعت 22:42)مسافر تنها نوشته:  دوستان این خخخخخخخخخ از کجا وارد فرهنگ نوشتاری ما شده ؟ کسی تاریخ دقیقشو میدونه
واقعا خوندنش سخته

خخخخخخخ همون LOL هستش

اینو ما ایرانی ها درست کردیم تا بگیم ما هم میتوانیم

خخخخ مخفف خیلی خندیدیم =-خیلی خنده دار بود--خیلی خیلی خنده داره

مخفف lol هم که میدونید
تشکر کنندگان: samansaba
[عکس: 22050.png]
SadSadSad
تشکر کنندگان: nasim ، tapartoor600 ، MEHR52 ، samansaba ، alina-b ، abas_kashan ، m_yek ، soroosh yz ، مسافر تنها ، tabim4
با عرض سلام به این دوست عزیزمون و تبریک بابت قبولی...
به این نکته مهم توجه کنید که در صورتی که زمان کلیر شدن شما طول بکشه حتما حتما با یک وکیل تو آمریکا صحبت کنید و نسبت به دولت آمریکا طرح دعوی و شکایت کنید.... طولانی شدن زمان کلیر شما باعث خواهد شد که شانس شما برای گرفتن ویزا کمتر بشه . چون هر چقدر تاخیر بیشتر باشه امکان تکمیل ظرفیت و اتمام پروسه اعطای ویزا هم بیشتر میشه. این پروسه یک پروسه قانونی است که تمام وکلا از اون آگاهی دارند و براحتی میشه به سرانجام رسوند.
تشکر کنندگان: samansaba
سلام
من هم به نوبه خودم به تمام برندگان 2015 تبريك ميگم.
ما هنوز منتظريم كارنت بشيم
تشکر کنندگان: samansaba ، m_yek ، saeed_gh
باز هم قبول نشدم. یازدهمین بارم بود Sad
تشکر کنندگان: m_yek ، saeed_gh ، مسافر تنها ، battosai
با تبريك به قبول شدگان جدید
من هم قبلا در این مسیر اومدم و تجربیاتی دارم و البته خیلی ازین تجربیاتو مدیون دوستان قدیمیتر می دونم پس وظیفم میدونم دینمو ادا کنم و به جدیدیها کمک کنم . موردی خاصی بود پیغام بدید در خدمتتون هستم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، مسافر تنها
(2014-05-05 ساعت 08:53)ntnt نوشته:  باز هم قبول نشدم. یازدهمین بارم بود Sad

چییییییییییییییییییییییییی 11 همین بارت بوددددددددد

شوخی میکنیی...چه دلی داری تو......من الان دوساله دارم روانی میشم...خب راهی دیگه نبود که اقدام کنی..اخیSad
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، ali999
اولا تبریک به برنده های 2015 ایی
دوستان 2015 ایی.هر چیزی که براتون سوال می شه بیاین و بپرسین و حتما حتما تاپیک های سال های قبل و وقت بزارین بخوونین . می دوونم زیاده اما ارزششو داره . از سفرنامه ها غافل نشین . واقعا کمک بزرگی هست براتون . ان شاااله همتون ویزای یک ضرب بگیرین Smile هر سوالی بود در حد اطلاعات خودم در خدمتم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 09:20)kamran293 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 08:53)ntnt نوشته:  باز هم قبول نشدم. یازدهمین بارم بود Sad

چییییییییییییییییییییییییی 11 همین بارت بوددددددددد

شوخی میکنیی...چه دلی داری تو......من الان دوساله دارم روانی میشم...خب راهی دیگه نبود که اقدام کنی..اخیSad

Sad نشد که بشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان